да видим колко тежка може да бъде една вечер
Затова смятам да поизчакам и с малкия...нямам нерви да тормозя и него,и себе си
Той я ползва само за заспиване,после я махам,ако евентуално прохленчи през ноща му я давам пак и така...нямам притеснения относно ползването й. 
Моята приятелка махна бибата на щерка си на година и половина и няколко месеца по-късно бабата я намерила и я дала на детето
после успяха да я откажат с диви истерии на 3+

Мисля да изчакам още малко, пък и на яслата ми казаха, че там ще се откаже покрай другите деца.
Надявам се да стане бързо и лесно

Дадох му я, за да видя реакцията - явно успешно е забравил предназначението и, въртя я, гледа я, гриза дръжката и я захвърли без интерес. 

Давам Камомила но без резултат.Полудявам!Тя като бебе не правила така.
.
. Започна с хрема, която според педи води и до кашлицата му. Слагам някакви капки приготвени в аптеката, но все още няма голям резултат. За капак от събота е с разстройство - течно като вода, не иска нищо да яде. От вчера му давам лечебна Хумана, която приема и солети. Давам чай от шипки, оризова вода и 4 прахчета Хидрасек. Днес още не се е изхождал, за да видя дали има резултат от лечението до момента. Сещате ли се за нещо друго, което може да помогне. Предварително ви благодаря
. Дайте някакъв акъл как да защитя от отваряне, лошото е че дръжките ни с най-различна форма и не знам дали всички могат да се протектират от отваряне. 
Да са ти живи и здрави дечичката и цялото семейство само радости да ти носят!!!
и се хили насреща - ужас, друг любим аксесоар от WC е решетката на сифона.
Препоръчани теми