Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 883
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
О, Боже! Настръхнах от вълнение! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ТЯ, И БЕБЧЕТО! Нека на повече родители да се върне вярата в чудесата и  да се сдобият с дечица.  bouquet

# 511
Ех, че хубава новина! Heart Eyes Еййй, дано да са живи и здрави, и много да се радват едни на други, и да се гледат цялото семейство! newsm44

# 512
  • Пловдив
Честито на Харем   bouquet !Да е жива и здрава Габи и цялото семейство!Много се радвам  newsm44!Ееех , че хубава новина  Heart Eyes !

# 513
  • около ВАРНА
ХАРЕМ , честито ти дъщеричка.    ylinfant newsm30 smile3504 newsm10    ХАРЕМ ,този прекрасен букет е специално за теб ,с пожелания  за щасливи години  с малката ГАБРИЕЛА - да расте волна като птица и красива като цвете.   

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 10:58 от qni4ka05

# 514
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Е най-накрая се роди и жадуваната дъщеричка на Харем! Да ви е жива и здраява малката Габи. Много да ви радва и живота да й е обсипан с цветя! Всичко най-хубаво желая на двете кукли!

# 515
Честита принцеса на Харем и от мен!
Да е здрава, безгрижна и щастлива и да носи много радост на мама и тати!

# 516
  • Пловдив
Честито щастие на мама Харем Hug Hug.Пожелавам на малката Габи безгрижно детство и много игри.На цялото семейство много щастие и любов

Сега е  Каспър на ред WinkПожелавам и леко раждане

# 517
  • На брега на реката
Чудесна новина! Честито на Харем и на цялото й семейство! Нека дъщеричката ви расте мното щастлива и обгрживана с много любов!   bouquet Heart Eyes Hug

# 518
Честита дъщеричка на Харем! Да е жива и здрава!

И още една толкова хубава новина - Каспър е родила момиченце - Виолета!
Каспър не се стърпях! Mr. Green Честито и тук!  Grinning

# 519
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ех днеска само хубави новини!

Нека и малката Виолета на Каспър да е жива и здрава!

# 520
  • Пловдив
Страхотноо  newsm44 !Каспър да ти е жива и здрава принцесата и само радост да ти носи   bouquet !

# 521
Да са много здрави и послушни малките принцеси. Да носят на мама и тати само щастие и усмивки.  bouquet  bouquet

Да ви се похваля и аз. Моето момче вече два дни си хапва стабилно. Много съм щастлива. Дано да имаме напредък и да не е само моментно. Praynig

# 522
  • София
Честито на Харем и Каспър. Нека малките принцеси растат здрави и много да радват родителите си.    bouquet  bouquet  bouquet

# 523
                                 Здравейте  bouquet
           В този слънчев и хубав ден много се радвам да видя, и тези прекрасни новини newsm51 Каспър, Харем- честито  bouquet Нека малките принцеси да са здрави и щастливи деца!
 wondergirl, ние също още къпем Александър във ваничката, която е върху стойка, но ми е притеснено, защото той е много буен и тежък(14кг.), и за това вече се къпем и с телефонката, и в умивалника на кухнята Grinning Той не се противи на душа и водата, защото всичко го превръщаме в игра. Но също се оглеждам и за нова ваничка- по- голяма, която да поставям на земята
 А сега да попитам мамите, които мият зъбките на дечичата. Аз да си призная до сега не съм се старала за хигиената им, но Алекс има 6 зъбчета, които вече са пораснали достатъчно , за да могат да се измият, но....тук идва и проблемът ни- въобще не иска и да чуе за това. Започва да се дърпа и стиска уста. Пробвах със специален силиконов накрайник, който се поставя на пръста, но  не дава.... А после как плакнете устата от пастата. Знам, че пише, че е специална и може и без, но ми се струва редно да се изплакне. А и как да изплакне, като не умее още да пие от чаша newsm78 Ще пробвам и с детска четка, която е като играчка, но е трудно.....не иска и това е. А зъбките му имат нужда от почистване
   mi_ivanova1982 - поздравления за малкия лакомник Wink, и ние сме на периоди- понякога дори сваля, а тези 2 месеца не е наддал на кг, но пък е пораснал с 2 см. Това което знам, че действа добре на апетита е ябълка преди хранене, а не като десерт

Хубав и усмихнат ден  Nature Sunny

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 15:25 от Жени

# 524
  • Велико Търново
Ч Е С Т И Т И  М А Л КИ  Б Е Б Ч Е Т А !!!

ДА СА ЗДРАВИ ГАБРИЕЛА И ВИОЛЕТА!

Two Hearts   bigdance2  dazzler1

Общи условия

Активация на акаунт