Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Е, наистина денят е изпълнен с чудесни новини! Честито и на Каспър. Дано скоро  и Николина-Пиколина ни зарадва с чудесна новина!  bouquet Blush

# 526
Честита принцеска и на Каспър! Да е здрава, усмихната и много безгрижна и да носи само радост на мама и тати и на щастливия батко!

# 527
олеее,ама тук имало много хубави новини
4естити на Каспър и Харем,да са живи и здрави4ки слънцата им,много да ги радват  Heart Eyes

# 528
Я, я, Я! И Каспър се е обебила?! Е, какво по-хубаво като новина за днешния ден! Супееееер! newsm68 newsm44 newsm68
Да е жива и здрава бебаната, да е много щастлива Каспър!

# 529
  • Пловдив
Честита принцеска, мамо Каспър! Много късмет и щастие на Виолета, а на теб бързо възстановяване ! newsm44 newsm68 newsm44

# 530
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ.Това наистина е прекрасна новина.

# 531
  • около ВАРНА
 ДА Е ЧЕСТИТА ГОЛЯМАТА  РАДОСТ  Й   НА   КАСПЪР . КАСПЪР  , този букет е и за теб .  Тъй като и ти имаш дъщеричка  ти пожелавам същото , което пожелах на мама ХАРЕМ  -  малката ВИОЛЕТА  да е красива като цвете  и щастлива и волна  птица.      
      А  ТАЗИ  ТОРТА ОТ  ПАМПЕРСИ Е ПОДАРЪК  ЗА ЩАСТЛИВИТЕ   ТАТКОВЦИ   на ГАБРИЕЛА  И   ВИОЛЕТА  

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 19:40 от qni4ka05

# 532
Еее,страхотни новини!Много се радвам за мамчетата! Hug
Чакам да видя някоя от вас няма ли сложи бремелинска линийка скоро! Mr. Green

# 533
  • Пловдив
Еее,страхотни новини!Много се радвам за мамчетата! Hug
Чакам да видя някоя от вас няма ли сложи бремелинска линийка скоро! Mr. Green

Мимина Laughing Laughing, аз мисля да поизчакам с бремелинската линийка  Mr. Green , стига ми  и това детенце smile3534  за момента

# 534
ЧЕСТИТО НА ХАРЕМ И КАСПЪР!
ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ:ГАБРИЕРА И ВИОЛЕТА И ДА НОСЯТ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!   bouquet  bouquet  bouquet
Сега е ред на Николина-Пиколина, чакаме с нетърпение и от теб хубава новина  Peace
Лека вечер на всички и само хубави неща да пишем и четем тук!

# 535
Eeeeee в такива моменти си мисля.... е има господ!!  Много се радвам за Харемчето и Касъпрчето, минаха през невероятни изпитания. Да са им живи и здрави малките кукли и много много много здраве!! Hug Hug

мимина мерак има за бремелинска линийка, ама ще се удържим поне още една годинка.  Wink  ... но и аз скоро си мислех, че няма други куражлии от декемвриите, гледам по другите форумчето от 2008 се пръкнаха и нови попълнения Sunglasses

# 536
  • Враца
ми... Embarassed

# 537
  • Пловдив

Честитоооо  newsm44 newsm68 newsm44,пожелавам ти най-леките девет месеца и прекрасно бебче на финала  Hug

# 538
Еееее, Ася, честито! желая ти много лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното бебе на финала.
Ти си мама герой! Разкажи подробности, как се решихте толкова бързо след близнаци  Grinning Аз съм от тези, които се замислт вече за второ, но още не мога да събера смелост. Хем имам само хубави спомени от бременността като изключим началото  Mr. Green

# 539
  • София
Ама че хубави новини  Simple Smile Честити дъщерички на Харем и Каспър. Да са здрави и послушни  Simple Smile
Наистина сега чакаме само Николина, стискам палци най-искрено.

Ася, честито! Прекрасна бременност ти пожелавам и едно здраво бебе (пък може и двечки  Simple Smile)

Ние също къпем Марти в коритце със стойка и засега върши работа, въпреки че и той доста се върти, играе си...

Общи условия

Активация на акаунт