Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 881
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • На брега на реката
Напълнихте ми душата момичета с тези прекрасни новини! Първо честито и на Каспър! Много щастливи мигове с малката принцеска  Hug  bouquet
Ася, честито! Чудесно е, че  чакате детенце толкова скоро. Желая ти безпроблемна бременност  Heart Eyes
Второ...на моменти ни се иска, но по-често си повтарям, рано е още.  Mr. Green Мимата ми стига, а и понякога наистина ми върти нервите здраво. Какво остава да съм бременна и тромава  #Crazy Joy Но и това ще стане, живот и здраве.
Иначе малката оздравя, пребори инфекцията, макар и да ни постресна с тая температура. На всичкото отгоре, за една седмица ни избиха два зъба и сега са цели 7. Винаги избират най-подходящия момент да ми мъчат детенцето  Rolling Eyes

# 541
Еее аз с доста закъснение чета за Харем и Каспър, ама то за хубавите новини не е късно. Да са живи и здрави и много щастливи момичетата!
Ася честито и на теб!

Аз пък да ви се оплача колко ми стана гадно, като чух че най генно-модифицирани били зърнените закуски. Ами дъщеря ми толкова харесва да си ги хапва сутрин с мляко и доста години ги яде, а сега като научи и ми реве и вика няма да ги хапна повече и на мен ми стана гадно. Пък аз като знам, че се радвах че яде здравословна храна #Crazy Даже онзи ден дадох и на Никола и той много ги хареса... Ами знаем ли какво ядем  Sick

# 542
Ей,че хубавооо!Честито бебче и на мама Каспър!Да расте здрава и безгрижна малката ти дъщеря!Много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet
Ася,честито!  bouquetПожелавам ти леко бременеене и живо и здраво бебче на финала/всъщност не знам дали не са повече/ Simple SmileМного хубаво,че си се решила.
Хайде,чакаме нови попълнения с нови бремелински линийки! Mr. Green

# 543
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде народе на топлото кафенце!

Ася честито! Много се радвам за вас! Леко и безпроблемно бременеене!   bouquet

Аз вече се готвя и за 3номер, но мъжо лееееко се ослушва все още, но ще го излъжем някакси.   Wink

Лека и снежна седмица желая на всички вас!

# 544
  Ася, лека бременност и много усмивки!
ninanb, мерси за кафенцето Hug- имам огромна нужда да се сгрея. Преди половин час се върнахме от разходка на 3 колела от кухнята, но е много трудно и с детската количка да се справим със снега. Тук в Дружба е като в снежна приказка.

# 545
Леле, Ася, ти си третата, която виждам след близнаци отново да е поискала бебе! hahaha Ама честито де! Да ти е леко носенето и много щастие да ти донесе бременностт, здраво бебе най-вече! Момичета, не е нужно да е планирано, ама важното е все пак да е желано Joy

# 546
  • Враца
Благодаря на всички за пожеланията. То беше планирано са след 2-3 години, ама ни изненада. След 4 години стерилитет и ин-витро, сега като видях 2-те черти ходих 1 седмица като ужилена. Но после се успокоих и сега чакаме малкото човече с голямо нетърпение. Лек ден на всички от мен.

# 547
Браво,Ася ,лека бременност ти желая,а малките са просто прекрасни аз съм ви срещала случайно и винаги съм ви се радвала като ви видя.  bouquet

# 548
Благодаря ви много,момичета.Много съм щастлива.Като имам време ще ви пиша,че сега знаете как е...

П.П Честито и на Каспър-много,ама много се радвам и за нея.Сега наистина ще чакаме Николина.

# 549
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Харемче честито отново!    bouquet  Hug

# 550
  • София
ЧЕСТИТО на Каспър и Харем!   bouquet Напълнихте ми и на мен сърцето!
Отдавна не съм влизала, но се радвам, че видях прекрасни новини!
Каспър и Харем- да са ви жива и здрава малките принцески!!!! Да ви даряват с много усмивки и щастие!  Hug

Ася - поздравления за куража! Аз мисля да спра с бебетата - Албена ми изпи силите, ако беше тя първа никога нямаше да искам второ дете..... Embarassed

# 551
  • Пловдив

Ася - поздравления за куража! Аз мисля да спра с бебетата - Албена ми изпи силите, ако беше тя първа никога нямаше да искам второ дете..... Embarassed

E Stassi , недей така.Моето диваче също е много палаво и ми е взела тока отвсякъде Mr. GreenИмам надежди второто да е кротко и да компенсира  Wink

Между другото още една декемврийка ще има второ бебче  Heart Eyes

# 552
  • София
Хи-хи-хи, моята съседка така разсъждава, преди 4 дена роди второ, да видим дали ще е послушно. Дъщеря й е фурия.....

Пожелавам ти много послушно бебе (когато се решиш). Важното е да са здрави, другото се преживява.

# 553
  • София
Тези новини накараха и мен да се включа след толкова време отсъствие.

Честито на Харем и Каспър! Да са много здрави и щастливи малките ви принцеси! На вас бързо въстановяване!

Ася, честито и на теб за прекрасната новина! Лека бременност!

# 554
  • Велико Търново
Момичета влизам да съобщя една страхотна новина.Вчера/04.02/към 18ч нашата Харем стил е родила!Бебето се казва Габриела!Със завидни манекенски мерки!ЧЕСТИТО ХАРЕМ!Да расте здрава и безгрижна малката ти дъщеря!На теб бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт