Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 880
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Ася,огромни и сърдечни поздравления от мен!   bouquetЖелая ти всичко да мине чудесно!  Hug Hug Hug

Айде,другитееее,не се скатавайте...няма само ние да се гърчим с породени!  Mr. Green

Да вметна само,че Диман най-сетне проходи и напредва доста бързо!  Party
Хубава вечер,момичета!  Grinning

Ето я варненската банда от последната ни среща преди десетина дни
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/Picture108.jpg

# 556
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Heart Eyes hug  Wine Glass

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 23:15 от :)sun81

# 557
Реших да надникна набързо тук и какви прекрасни новини прочетох! Харем, Каспър, да са ви живи и здрави дъщеричките  Hug ! Много, много се радвам за вас!
Ася, честито и на теб и леко бременеене! Ние също мислим скоро да си направим второ и се надявам да е като първото  Wink . Щях да кажа "кротко", но това вече едва ли е точната дума  Laughing . Рая взе да става доста буйна, но пак си е весело и разбрано дете и не ми създава проблеми.

Къпя я във ваничката ѝ седнала, отдавна без стойката. Накрая винаги я изплаквам с душа, много обича да си играе със струята му. Понякога директно под душа я къпя. Изобщо къпането ни е любимо занимание - ще да обича водата детето като майка си.

За протокола - имаме 10 зъба, чакаме всеки момент още 2 (кучешки). Проходи малко след рождения си ден и сега е като торпедо. Заключила съм ниските шкафове, вдигнала съм забранените предмети нависоко и я оставям да си беснее. Да чукна на дърво, някакви по-сериозни бели не е правила. Само дето се спъвам в играчки на всяка крачка, ама свикнах отдавна.

Накрая, да честитя на всички на патерици отминалия празник!

# 558
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добри ден мили мамчета и бебчета!

Нещо темичката ни изостава! Уж времето е лошо и всички сме си вкъщи, а то...

Моят Никола е леко хремав и естествено направи пристъп. Вече е по-добре и почна да беснее. Направихме най-накрая прощапулник и се хвана за старинният предмет, който го бях нарочила за "ИСТОРИК" и, парфюмът, който не го и пусна до вечерта. Незнам какъв наконтен историк ще стане от него ама да е жив и здрав, пък другото ще се нареди!

Хубав ден от нас и много децки усмивки!  

# 559
Здравейте, момичета!
Честито на Никола! Лошо няма да стане "наконтен историк" Laughing
Искам да ви попитам има ли разлика между памперсите синята опаковка на Памперс и тези в оранжевата, на които е написано Sleep&Play. Досега не съм купувала памперси на Памперс (освен като новороден) и не знам дали има разлика. Или просто  са едни и същи в различна опаковка?

# 560
  • около ВАРНА
Здравейте, момичета!
Честито на Никола! Лошо няма да стане "наконтен историк" Laughing
Искам да ви попитам има ли разлика между памперсите синята опаковка на Памперс и тези в оранжевата, на които е написано Sleep&Play. Досега не съм купувала памперси на Памперс (освен като новороден) и не знам дали има разлика. Или просто  са едни и същи в различна опаковка?
   аз използвам памперси на  ПАМПЕРС  ( синя опаковка) и съм много доволна. Поради финансови причини  , бях използвала различни марки памперси  по евтини  ( по него време тези на памперс бяха  над  30 лв ) и не бях доволна . Сутринта малкият беше целия  вода ,  бях се принудила да го сменям  нощем , докато  с тези на ПАМПЕРС  никога не ми се е случвало.

С дъщеря ми от първия    до  последния ден я изкарах  с тези на ПАМПЕРС  и нямаше проблеми , дори използвах  и техните  памперс- гащички  , когато я учех да казва  пиш и ако  - много сполучливи.

# 561
  • Велико Търново
Има разлика, да. Една от разликите е в разтегателната лента на лепенките. Има и в дебелината, формата.

# 562
Браво на Никола! А моя син хвана ключовете за камиона на баща си. Още един шофьор ще си имаме в къщи.

# 563
Незнам дали съм споменавала, но Никола ми е любимото мъжко име. За съжаление нямаше на кого да го кръстя така. Но съм решила ако имам трето дете и е момче ще е така. newsm62 Живот и здраве да е да направим второ, че тогава да мислим и за трето.

# 564
Памперс Слийп енд Плей не ги харесвам, Тони ми се обриваше от тях. Аз Памперс попринцип не харесвам, но напоследък ги ползвам. Сега в Кауфланд ги видях на няма и 20 лв пакета, промоции някакви.

# 565
Хоп-троп открих, че си имаме рожденничка и не е почерпила!    Wink

Геви Честит Рожден Ден! Бъди най-обичаната майка и жена! Много здраве и щастие ти желая и много щастливи мигове със семейството!

# 566
И още нещичко от мен поне още нямам нет в новата къща

Утре се навършва една година от загубата на малкото ни талисманче Александра!
Поклон пред паметта й!
Почивай в мир мило детенце!

Flowers Rose Flowers Rose

# 567
# 568
  • Пловдив
Почивай в мир малко Ангелче  Flowers Rose Flowers Rose .

# 569
  • На брега на реката
Почивай в мир Алекс! 

Общи условия

Активация на акаунт