Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 872
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз пък отслабнах, но надявам се не задълго  Wink
Да не се стягате за трето Wink
За близнаци се стягат даже! Wink Мераклийка е Нинчето... Hug

Хи-хи-хи точно така  bowuu  Ще правим футболен отбор.  Wink

Гъби задушени пробва Никола 2-3пъти и много ги хареса. Ама напоследък и нищо не отказва.

Pupinka много лошо. Йоана често ми е така, но я оправям с тридерм и судокрем. Дано Мариелка се оправи по-бързо, че моята фукра така се драпе и реве като се изприщи! baby_neutral

Хубав слънчев ден ви желая и многооооооо положителни емоции!

# 586
Ооо, Нинка е героиня! Футболен отбор значи.... hahaha Браво, това е приказка!

За обривите - на Дидо му се обрива дупето като яде любимите му мандарини/портокали, сега ядем такива тайно от него, за да не гледа, че пищи от кеф, а ако не му дадем настава паника.
Иначе неговите бузи се нуждаят от крем. Да вземем пари и ще му купя някакво хубаво мазило за бебета, кожата му е суха, като изприщена, има една пъпка на бузата, ама не знаем от какво е newsm78
Майка ми го заведе днес на лекар, сложили саму шаркова ваксина, дано не направи реакция.

# 587
  • На брега на реката
 Нинака, с рецепта ли си взе Тридерма. Че гледам, че е по лекарско предписание. Иска ми се да го пробваме, днес не успяхме да стигнем до лекаря, като гледам и утре няма да можем. На Мимата обрива от началото на януари и сякаш се позасили след употребата на антибиотика. Ама вече много време си седи и не знам как да го лекуваме  newsm78

# 588
не са ми искали рецепта за тридерма.

# 589
хайде кажете коя е третата бремелинка декемврийка де newsm78

# 590
А коя е втората?  Laughing Аз само за Ася знам... Rolling Eyes

# 591
има още ама вече не ни искат.

# 592
 Rolling Eyes Да са живи и здрави!  Peace

# 593
  • На брега на реката
Успешна бременност желая на всички! Те ако искат, ще се похвалят. Пък дано научим поне, когато им се родят бебоците!   bouquet
Мерси Нинка, ще го пробваме  Rolling Eyes

# 594
Ммм,разбрах коя е поредната бремелинка!  Party

# 595
Хей мамчета здравейте!!! Помните ли ме  Mr. Green
ние се позагубихме малко, но бяхме в чужбината  Mr. Green като се върнахме имах нужда да се климатизирам и така ето ме  Laughing
Много се радвам за Каспър и Харем, да са им живи и здрави дечицата, да ги радват и слушат  Hug Hug Hug
Честито и на Ася, мама герой! Желая ти лека бременнос   bouquet
Хайде ако има още, да се похвалят   Grinning
Нинка, благодаря ти за поздрава за рожденият ми ден, трогна ме   bouquet
Ние сме добре, Славяна щъка вече много стабилно, а проходи точно една седмица преди рожденият си ден. Има 8 зъбчета и в момента избива долен десен кътник. Времето се оправи и вече сме по улиците. От края на март се връщам на работа, но веднага излизам отпуска. ще съм отпуска до юни, защото Славяна тогава тръгва на ясли.
Е, за сега това е от нас много прегръдки и слънчев ден  Hug Hug Hug

# 596
Гевито добре сте ни се завърнали! Чакаме снимки да видим колко е пораснала госпожицата!

мимина голям си следотърсач. Не се стърпяваш нали?  Laughing

# 597
е сега ми стана интересно кои са бремелинките  CrazyМимина,няма ли да ни кажеш  Laughing

# 598
Гевито добре сте ни се завърнали! Чакаме снимки да видим колко е пораснала госпожицата!

мимина голям си следотърсач. Не се стърпяваш нали?  Laughing
Mr. Green Мдаа...аз Мара подробната ли съм или к'во?  Flutter Хубавко ми е,бе,зарадвах се  Party Не ми е работа да обявявам в ефира,въпреки че е не е тайна явно щом мамата я има в отчетните за Окт 2010г  Mr. Green
Миленка,с написаното "изобщо" не отговорих на любопитсвото ти... Joy

# 599
Е то и аз само шпионирам в очакващи  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт