Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 870
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
eee,razbrah Simple Smile)))

# 601
Качих на бързо малко снимки. Заповядайте:
http://gevi82.snimka.bg/baby/slavyana-na-1-godina.477268.17556473

# 602
Аааааааа и аз разбрах Simple Smile

# 603
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ах, че любопитки Laughing

Геви славянка много е пораснала. Прекрасна малка  госпожица  Heart Eyes

# 604
Еее,ама тя /бъдещата октомврийка/е първата за която разбрах.Ася е втора.Помислих,че има трета и се зарадвах! LaughingАйде номер три да се отчита веднага! Mr. Green

# 605
Голям майтап сме!  Laughing
Мони,и ти май залиташ към идеята за потретване!  Wink
Миленка,за теб съм сигурна,че скоро ще ни зарадваш...поне до колкото успях да те опозная на едно друго място! Wink
Преди малко се прибрах от варненска срещичка...толкова ми е хубавко! Party

# 606
Моляяяяяя........Мимина моля те Simple SmileДа не казвам никога/никога не казвай никога/но не искам и да чуя!Дано да не ме чуе"оня с рогцата и опашката"Аз съм си изпълнила мисията!Да са ми живи и здрави стигат си ми! JoyА иначе много се радвам на бременни и малки бебчета и затова така се вълнувам и радвам за нови бремелинки! Wink

# 607
хи-хи Мони май на теб Дая и Алек ти взеха тоците?

# 608
 Shocked Shockedааааааа,Мими,рани4ко ни е още....след 2-3 годинки може,но сега... Naughty

# 609
  • София
Здравейте  Simple Smile Тук усилено се говори за следващи бебета, виждам  Simple Smile
Много се радвам, че има още бремелинки, обаче аз не успях да задоволя любопитството си относно октомврийката 2010  Embarassed Както и да е, важното е, че има хубави новини  Simple Smile

Аз исках да ви питам дали преварявате водата на децата? Аз не го правя от около месец, давам му Девин с розов етикет или чешмяна от кана Брита.

Геви, много хубави снимки  Simple Smile

# 610
Аз все още преварявам водата на бебка,а също така като нямам преварена и давам  розов девин.

# 611
Здравейте и от нас,
Гевито-много хубави снимки...и хубава госпожица.bouquet 
Вода- давам розов Девин още от 10 месечен.
При нас новото е, че не искаме да ядем.Сутрин половин филийка, на обед 4-5 лъжици, малко ябълка и вечер пак не искаме....Имаме 4 пробили кътника, които още не са излезли и само го мъчат. От 5 дни давам Апетон(пчелно млечице) и не виждам ефект.Някой да има наблюдения? За 2 месеца е качил само 100гр... ShockedКоето означава че не е качил, защото при тегленето, не знаем колко е хапнал преди това.
Радвам се за новите-стари бремелинки! Даже и на мен ми се прииска... Laughing Искам бебче, но не искам да съм бременна.

# 612
Не преварявам от навършени 6 мес. Simple Smile Давам само розов Девин.

# 613
Не преварявам от месеци. Давам наточена от една чешма, която я изследвахме за състав близо до нашето село.

# 614
  • Велико Търново
Велизара, пробвала ли си да го храниш по време на реклами? Понякога има ефект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт