Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 867
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
 Че хубава тема сте зачекнали. И аз разбрах за втората бремелинка, честита да й е бременността! Трета се крие още, но дано и тя се радва на прекрасна бременност и всички да си гушкат здрави дечица на финала  Hug
 На нас ни се иска, но ми се струва рано. Пък и на този етап, с всичките бакии на главата ми ( очни, дипломна защита, изпити и безпаричие) и с палавата госпожица, не смея и да си помисля за второ.  #Crazy Joy
 Вода не преварявам от 7-8 месец, първоначално взимах изворна, после започнах да редувам с чешмянка, по съвет на един лекар. Сега ни е хубава водата, но в последния апартамент си течеше жълтава, даже не готвех с нея  hahaha 
 Мариела има пък сега някакъв проблем със съня, прави ме крива от всякъде. Тая нощ спа ужасно, въртя се, проревава, отгъва се, не съм мигнала. За капак се събуди в 7 без 10, а на обед спа малко повече от час  ooooh! А иначе спи до 8 без нещо, а на обед 2 часа. И цял ден беше крива, хленчеща и сърдита . Ако е пак заради зъбите, ще се застрелям направо. Тия зъби я изтормозиха направо  #Cussing out

# 616
Привет  Hug
Благодаря ви за милите думи   bouquet
Аз, да ви кажа честно чак кото родих разбрах, че ми е било приятно всъщност да съм бременна. Защото докато бях бременна много ме беше страх за бебето- мърда ли, хълца ли, абе какви ли не мисли, ужас не искам да си ги помислам повече. Всъщност осъзнах, че цялата тази тръпка около очакването но великия ден, приготвяне на дрешки, пране, купуване на креватче, козметиката, форума, мърдането на корема и т.н е бил най- хубавия момент в моя живот до мига, в който си видах сътворението естествено  Laughing
Сега се чудя дали при втора бременност, ще изживея отново това вълнение. Все си мисля, че няма да е така, а напротив ще ми бъде по- простичко, тъй като едва ли ще имам това свободно време, все пак вече имам едно дете и то така или инъче си иска грижите независимо дали съм бременна или не.
Доста се отнесох, но само като се сетя и пак ми се приисква да съм бременна  Wink
Ние днес бяхме на консултация, Славяна е наддала 300 гр и е пораснала с 2 см и така равносметката е: 9150гр и 77 см. Биха ни ваксината ( малко по- късно, защото ни нямаше в града) Дано няма странични ефекти  Praynig
Аз не преварявам от доста месеци, давам розов Девин  Peace
Пупи, дано малката палава Мими тази вечер поспи  Peace
Е, за сега това е от нас . Лека и спокойна вечер   Hug

# 617
Здравейте!Честито на новите бременелки!Да са здрави и успешен финал с прекрасни бебчета!Иаз съм на тази вълна.Жената на братовчед ми роди във вторник прекрасна госпожица - Кристин! Да ни е жива и здрава!
И Теди не иска да яде, предполагам от зъби, има осем и един едва пробил предкътник придружен с лека хрема и по-рядко ако.Това бяха признаците за никнене на зъби и на Калоян.
Идеята за ядене по време на реклами при нас определено действа и то отдавна.Другия вариант е да се дават всякакви по принцип неразрешени предмети като фотоапарат,часовник, мини прахосмукачка....Надявам се скоро проблема с яденето да изчезне , защото вече  #Cussing out #2gunfireиздивявам и се каня да я оставя гладна, ама тя ще ми откъсне циците през нощта #Crazy
Има ли още кърмещи мами или съм от последните, тамън почти се отказа и отново започна покрай зъбите.Дала съм си срок до юни и да приключа с тази дейност, пък да видим.....
Много се притеснявам дали ще ни приемат на ясла от понеделник започва класирането, така че стискайте палци.
Малко дълго стана, простете  Embarassed ама не мога да се спра  bouquetЦелувки от нас и лека вечер newsm46 smile3524 Sleeping

# 618
Геви,има само един начин да разбереш какво ще е за теб втората бременност  Wink За мен беше по-прекрасна от всичко на света...освен нашето (с татито) неописуемо щастие,се наслаждавах и на емоциите на каката...макар и толкова малка беше ужасно мило да гали корема ми и да задава по детски наивни въпросчета...абе като цяло се чувствах по-пълноценна и още по-горда от първия път! Това чувство е като наркотик за мен  Blush ,децата са опияняващи,а бебетата - те са най-прелестните създания,с най-невините очи и с най-сладкия прасковен дъх... Heart Eyes Всяка вечер заспивам с мечтата са ново бебче,дано ми е писано! Praynig
Спокойна нощ! Grinning

# 619
Кока,от варненската банда има 3 кърмачки -Йоана,Вени и Сън.Сбъдваща мечти също все още кърми. Peace

# 620
Мимина ,много хубаво си го написала,все едно са мои размисли,защото и аз се чувствах така като теб и наистина няма по-велико нещо от тези малки създания.  bouquet

# 621
Ох, Мимина, така ме зареди, че взех да се замислям. Но все пак ще изчакам Славяна да проговори, че и тя да ме пита това, онова  Laughing Благодаря ти   bouquet
А за трето бебче, щом имаш мечта ти го пожелавам  Peace
И Славяна има проблем с яденето. Не с апетита, а с начина. Иска да се храни сама и не ми дава да държа лъжицата. Не питайте какви ставаме докато се храни  Joy Сега практикувам номера да и тикам разни играчки в ръцете, за да са и заети и да не ми пипа лъжицата, до тук добре, но този навик никак не ми харесва ще видим как ще се възпитаваме за напред Grinning

# 622
 Hug Hug Hug
Съвет за (не)яденето не мога да дам...нямала съм такъв проблем... Rolling Eyes Дано е период,момичета! Peace

# 623
  • На брега на реката
Ние имахме един период, в който се гонехме из стаята с лъжицата, само и само да хапне. Беше й мн интересно да ме разиграва и падаше голян смях. Сега пък изтрайва 5 минутки и скоква, не иска да седи на едно място. А вие ползвате ли си столчетата за хранене. Ние даже мислим нашето да го продаваме, и веднъж не се е нахранила в него пълноценно, почти не сме го ползвали  ooooh!
Ох и тая нощ не спа, будна е от 4:30 и още не е заспала. Вилнее и вика на едно списание кака ( има по-голямо момиченце на корицата)  hahaha и не мога да я накарам да легне  #Crazy
Мимина, пожелавам ти тази чудесна и толкова истинска мечта да се сбъдне! С тия думи направо ми напълни сърцето  Heart Eyes  bouquet

# 624
Привет!  Grinning
Засрамихте ме... Blush
Пупи,столчето за хранене го използваме за всяко хранене у дома. Peace (И каката ни го използва често.)

# 625
  • около ВАРНА
За сега нямаме проблеми с храненето.   Твърде добре се храни  , само да види някой да яде нещо ,започват едни писъци  и викове да яде и той. Докато не му се даде не спира - независимо  какво е.
     Що се отнася до столчето ( започнах да го използвам от 6 месец т. е. от самото начало на захранването)  го използваме  редовно . Лично на мене ми е много удобно , а и малкият се чувства много добре  в него. Когато види ,че му нося купичката с яденето  сам отива до стола и чака да го сложа , ако се забавя  започва да вика .

Малките ви човечета  по колко пъти на ден спят?  СТОЯН сутрин се събужда в 6 ч.  ( а понякога в 5,30ч. ) , заспива отново към 9,30ч.  и след това заспива  около14ч.   Продължителността на съня му е около  час - час и половина . Вечер заспива в 19ч. ( най-късно в 19,30ч. е заспал) , а когато не е спал преди обяд  заспива към 12,30ч  - 13ч. и спи непробудно 3 часа .

# 626
  • София, в момента в любимото ми село Железница
qni4ka05 и Никола така само дето вечер заспива към 20.30 и става 6.30.

А за столчето Йоана ядеше до към 3годинки само там и протестираше, когато сме някъде навън и не е на столче.  Confused Никола категорично отказва да седне и да яде. Аз сядам някъде и той припка и чака да го храня прав.

# 627
Диман спи по 2 пъти на ден.Става към 7:30ч,заспива към 10ч за около час и половина-два,после спи от 14ч до към 16ч ,а вечер си ляга към 21-21:30ч! Grinning Разбира се,всички часове са +/- 30мин!  Wink Ако кака не е на градина или е на бабиндом,Дани спи и до по-късно,но по принцип за мен 7-7:30ч е перфектния час за събуждане! Grinning

# 628
  • Велико Търново
Здравейте мами и  малки деца! Hug Искам да ви попитам тези които, са продължили майчинството си за още една година кога ви го преведоха от Нои за първи път тази година, че аз още го чакам със надежда..........?

# 629
Вчера аз нямах превод,след малко пак ще проверя,щото на една приятелка й ги преведоха вчера.Голямо изречение се получи,ама,разбрахте ме! Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт