Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 779
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Аз го получих още началото на месеца  Peace

# 631
  • Велико Търново
Благодаля ви! И аз ще продължа да проверявам. А това мйчинство за януари и за февруари навъднъж ли ще го пратят?

# 632
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз ги получих така да се каже накуп, но ми бяга дали за декември като за пълен месец и сега  си бяха удържали от сумата и получих само 34лв.  Sad

# 633
Проверих-нямам превод.В началото на този месец ми преведоха за декември! Rolling Eyes

# 634
  • около ВАРНА
По обяд , с моя малчо , направихме една хубава разходка с триколката  и като заспа в 13ч.  спа непробудно до 16ч. и малко непробудно ( както заспа така се събуди ) , бях изумена от съня му  и се моля да има вече все повече такива прекрасни дни  , защото ми писна да стоя " затворена" по цял ден вкъщи с нетърпение чакам лятото за да стоим до късно на вън  и да се любуваме на ПРОЛЕТТА И ЛЯТОТО. 

# 635
И аз чакам с нетърпение хубавото време!  Grinning
Диман май се разболява,днес спа от 10:30 до 12:30ч и после от 14:30 до 17:30 ...многото сън не е необичайно за него,но на обяд почти не хапна,а сега категорично отказа -супа,ядене,АМ,бисквити...това НИКОГА не се е случвало! Confused Към 20ч имаше лека Т,сега спи...дано ноща мине спокойно и утре да ми добре детенцето! Praynig

# 636
  • около ВАРНА
ДОБРО УТРО , майчета .
  Хайде на кафенце ,

# 637
Добро утро!
Яничка05 мерси за кафенцето  Hug пийвам си с удоволствие !
Мимина, стискам палци де не е нещо сериозно и днес да му няма нищо на сладкия Диманчо  Praynig
Ние стола за хранене си го ползваме без него не можем и бисквитка или солетка да яде иска да си е в него, което ме устройва, че не ми си чисти цялата къща след всяко хранене  Laughing
Дано и днес е хубаво временцето, че да се помотаме, обожавам съботите  Peace
Лек ден   bouquet

# 638
Добро утро!
Гев, Hug,добре ми е дребния! Grinning
Страхотен уикенд на всички!  Party

# 639
Здравейте и от нас.Отдавна не съм се появявала тук при вас,ще се опитам да ви поизчета.При нас всичко е ок,все повече ходим но още нестабилно с придържане.Вашите малчугани ходят ли вече стабилно?
ЧЕСТИТО НА БРЕМЕННИТЕ МАЙЧЕТА МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС. Hug Hug Hug  bouquet
На мен не ми стиска.много ме е страх втори път д асъм бременна не ми беше лесно с първата бременност и сега изпитвам огромен страх,но второ бебе си звучи добре само че на мен ми трябва няколко години време да се настроя психически.И МИМИ наистина си го описала разкошно майчинството и бременноста можеш да накараш човек да се замисли newsm78,такъв като мен например.
За  храненето и ние се храним с доста зор напоследък но си е от зъбите ,като няма проблем си хапва всичко Елито .Явно при всички е така.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 14:57 от bambi25

# 640
  • На брега на реката
Бамби, моята бременност си беше сравнително лека, но въпреки това, също ме хваща шубето само като си помисля пак да съм с тумбак. И като гледам една близка приятелка, въпреки проблемите, колко е спокойна и как с хладнокръвие приема всичко...аз ли съм забравила каква бременна съм била  newsm78  Joy
Ние днес сме без бебка, а и утре. На гости е при едната баба, а утре при другата. Нещо ми дойде в повечко тази седмица, и ще ме извинявате, но си признавам, чаках с нетърпение почивните дни, малко да се хоризонтирам и да мързелувам. Това не ме прави лоша майка, нали  ooooh! На всичкото отгоре, явно режима ни се е скапал, че и днес деня на малката е започнал от ранни зори. А 6:30 никак не ме кефи като идея. Чудя се дали да й изместя заспиването, дали ще започне да става по-късно. Леле, ще кукна ако трябва всеки ден да съм на крак толкова рано. Като прочетох, че някои бебоци са будни от по-рано, от къде намирате сили. Направо ви се чудя.
Отивам да творя сладки изкушения, че това е новата ми страст  Mr. Green После може да почерпя виртуално. Лек и спокоен ден ви желая  Simple Smile

# 641
здравейте на всички мамчета и вече пораснали бебчета!!!
Ние отдавна не сме се включвали но вече не ми остава никакво време за тези глезотии да пиша тук. Ние аме добре скоро беше болничка но вече се оправи . Имаме обаче САМО 4 зъба много бавно пробиват тея малки бисерчета и доста мъчително то ние и безтова не сме от спокойните деца. много е енергична тая сладурана направо ми взема тока.  Ето ще ви кача малко снимки да ни видете http://www.bebealbum.bg/album.php?bebe=1353
Иначе и при мен има някакво забавяне в преводите от НОИ имам превод само за декември.
Ами това е от нас за сега . Доскоро

# 642
Мимина, радвам се, че Диман днес е добре  Hug
Бамби, спомням си, че имаше проблеми по време на бременността, но това не означава, че втория път ще е така  Wink
Славяна проходи сравнително стабилно, но все още се препъва  Laughing
Пупи, защо да си лоша майка? Няма нищо лошо от време на време и ние да се усамотяваме, все пак не сме роботи. Аз да си призная също оставям моята боболеца всяка неделя на баба и- нарекли сме го бабин ден, а ние с таткото се отдаваме на заслужена почивка  Peace
Мирка, нещо не ми се отварят снимките  newsm78

# 643
Здравейте, отдавна не бях влизала, и гледам коментирате темата, която и мен ме вълнува. И аз нямам превод за януари и февруари. В началото на февруари ми изплатиха 54 лева за декември и това беше. Моя позната каза, че във Варна нямало пари и затова не изплащат, дори и служителките в НОИ не получили заплатите си (което много ме съмнява) и сега в началото на март започвали разплащанията. Да видим. Спомням си, че миналата година пак беше така. Когато преминавахме от болнични в майчински пак ми бяха забавили плащанията. Дано скоро да дойдат, че плановете се объркват така.

# 644
  • Ямбол
Здравейте, здравейте, как сте мамчета?
Темичката се поразмърда май и викам и аз да се включа.
Габка вече ходи вкъщи стабилно, но навън се препъва и гледам да я държа за ръчичка, доколкото е възможно понеже ми бута ръката. Порастна изведнъж и е много отракана вече и прави мноооооого бели ама много, вече нямам сили да повтарям ''не, недей, не, не............иииииии Габиииии" , та за това и аз чаках с нетърпения почивните дни да я пращам при баба. Вече имаме дългоочаквания ПЪРВИ зъб и втория е на път. Сега се чудя дали да пробиваме ушите, хем искам, хем ме е страх ама трябва, че ми я мислят за момченце милата. МНого неща имах да ви казвам и ги забравих, но като се сетя ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт