Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 774
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет мамчета.  Hug
Честито на бременните декемврийки. Лека бременност момичета и здрави бебчета на финала.   bouquet
Надявам се, че не сте ме забравили Laughing Аз нали вече съм на работа и не ми остава време да влизам в темата.  Embarassed
Ние сега сме добре, но Калоян 2 седмици беше болен - започна с хрема и кашлица, та стигна до спастичен бронхит  Cry Два вида антибиотици, 5 вида капки за нос и не помня колко вида сиропа за кашлица пи горкия, но се оправи.  Wink
Ние сме с осем зъба (4 горе и 4 долу). За съжаление не ми позволява да видя как са кътниците, че нещо е много неспокоен вечер.
За спането - спи около 2 часа веднъж през деня, но това е резултат от яслата, явно свиква на режима там.  Wink
Лека вечер от мен. Когато ми остане свободно време пак ще влизам да ви видя как сте  Hug

# 646
Привет, привет!!

Като има хубави новини, темичката напредна бързо, бързо. Ние за съжаление сме с разтройство и повръщане от 2-3 дни. Стопи ни се гъзенцето Sad Иначе на година и 3 месеца бяхме 10,300 и 78 см. Започваме да разбираме и много се закачаме. Сладка и добричка, ама си иска нейното. Аз ходя на работа и събота и неделя помощниците /баба и дядо/ почиват, така че за мен почивка няма. Като курдисана съм, цепя минутите и секундите, ама ако не е така, няма справяне. Чистене, готвене, папкане, на гърнето и като ходя към работата не вървя, а тичам, че няма време ooooh!   Ако с това темпо трябва да съм бременна, няма да го добутам и до третия месец Cry  ... Ама все това ми е в акъла, как да го подредя, че да се класирам пак Laughing

Няма да е тази година де, нооооо.... още една мръвка ще измътя, та ако ще турско да е  Laughing Laughing

Лек и весел ден на всички Hug

# 647
  • На брега на реката
 Joy Ще се класираме, казваш ! Дано, дано. Мръвки на почти всички ни се иска май, но няма лошо и да си почакаме малко.
Санчес, евала, че си се върнала на работа. Браво и на другите мами, които се справят на няколко фронта. Аз все още съм без ясна цел и посока, искам да работя, но не искам на старата длъжност...Надявам се, че ще го измъдря до септември...
Ама как само се успокояват децата, когато избие зъбчето, което ги мъчи. Цяла седмица Мима беше ранобудна и кисела. Изби 8-я зъб и все едно нищо не е било. Днес спа до късно, наспахме се доволни, а и не мръдна цяла нощ. Пу-пу, дано да се задържи така  Praynig
Карачевийска, миналата година, ако не се лъжа имаше някакво забавяне, защото правеха нещо по базата данни. Помня, защото ми изплатиха за няколко месеца и си беше колосална сумата  Mr. Green И при мен имаше забавяне този месец, обикновено имам превод в началото на месеца, а сега беше след 15-и. Дано не стане същото и през март, че не ни беше никак леко в началото на предния месец  ooooh! Тия хора не разбраха, че и най-малкото забавяне е проблем за повечето семейства.

# 648
  • София, в момента в любимото ми село Железница
San4es много се кефя на постовете ти! Да знаеш и с две е така ама пък е голям кеф като ти се пльоснат отгоре и двамата и почнат да те целуват и гушкат!  Heart Eyes

# 649
Иха, Санчес, голям смях му дръпнах докато те четях  Joy Joy Joy
Верно, че ще се класираме, аз даже съм мерак за още две поне  Wink
А за работата, хич не ми се връща, но ще трябва  Sad Сега точно не искам да виждам никой от работата ми, че пак ми объркаха документите и вече за енти път трябва да вдигам скандали. Като се сетя, че трябва да си оставя детето и да се върна при тези усойници тръпки ме побиват #Cussing out
Сигурно като се върна ще свикна Sunglasses

# 650
Здравейте мами.Аз съм също декемврийска мама и бих желала,да се присейдина към вашата готина дружинка.Имам дещеричка Яна и се надявам да обменим опит заедно. Grinning

# 651
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТА   БАБА   МАРТА нека всички да бъде весели , засмени  и много , много да се обичаме помежду си. 
ANAQNA ,  ДОБРЕ ДОШЛА  в нашата  декемврийска   дружина .

# 652
ЧЕСТИТ БАБА МАРТА! Simple Smile
Много здраве и усмивки;)

Момичета, получихте ли си майчинските за януари и февруари?

# 653
Честита Баба Марта!Бъдете здрави! Hug
Успешна седмица! Grinning
Амбър,аз не съм... Rolling Eyes

# 654
Честита баба Марта!  Grinning

Много здраве, щастие и усмихнати личица!  Heart Eyes

За януари получих на 18.февруари! Вече ще има забавяне с 1 месец някъде, защото превод има след като работодателят преведе осигуровките на цялата фирма и представи информацията от декларациите в НОИ, а той е длъжен да го прави до 10 число на месеца следващ месеца на начисление на работните заплати. НОИ има задължение да преведе обезщетението до 15 работни дни от датата, на която работодателят си е свършил работата.  Mr. Green

# 655
Сасано ,какво е това "НОВА"  в подписът ти?  newsm78

# 656
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени - румени и засмени!

Получих ги моите майчински.

anaqna добре дошли при нас! Дай повече инфо за малката Яна, за да я включа на 1страничка.

# 657
Честита Баба Марта!
Желая на всички много здраве и прекрасна пролет!

Радвам се за хубавите новини, за бебенцата на Харем и Каспър, за новите бременни майчета newsm44

Ние сме ок, Александър расте и всеки ден  показва някой нов номер, голям щурак е    smile3533

Аз почнах работа и  се чувствам супер, това е за сега  от нас.

# 658
честита баба Марта!Да сте живи и здрави!Бели и червени и винаги засмени!!!

# 659

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, здрави и засмени!
Anaqna
, Добре дошла!  bouquet Laughing Мисля, че се знаем....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт