Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 773
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ, РУМЕНИ И ЗДРАВИ!
АНАЯНА ДОБРЕ ДОШЛА ПРЕ НАС   bouquet

# 661
                                                   Честита Баба Марта! Да сме бели и червени- румени и засмени
 anaqna, добре дошла

# 662
Честита баба Марта! Да сте здрави и много щастливи! Тогава и светът е не само на райета червено и бяло, ами се сместват в розово и става и шарено. И да ви е слънчево в душата!
Добре дошла на anaqna!
Аз си получих парите от НОИ за остатъка от декември на 18 февруари, а за януари на 25 февруари. А аз съм си работодател и доста навреме счетоводителката ми представя документите в НОИ. Но вината може и в мен да е, защото се забавих с решението дали да се връщам официално на работа или да продължа майчинството си.
Аз не съм спирала да работя, но и работата ми позволява да определям сама работното си време и ангажиментите си. Което не прави леко съвместяването й с гледането на Максчето, но поне в възможно. И колкото повече работа имам и времето не стига толкова повече се замечтавам за бебе отново  Grinning
Макси има 7 зъбчета. Не мога да кажа, че разбираме когато излизат. Всяко раздразнение или лош сън го отдаваме на зъби, но не винаги се оказваме прави. Иначе отдавна ходи много стабилно. Не казва никакви думички, бърбори доста понякога, но някакви си негови бебешки работи.
Хубава вечер!

# 663
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.Да сте здрави, весели и засмени.
Яна се роди 3 850кг и 50см.На годинка е 9 000кг. и 75см.Ако нещо друго трябва ще ви пиша.

# 664
Честита Баба Марта на всички! Нека от здраве да не се отървете и много късмет през тази година да ви донесе Баба Марта!

# 665
Честита Баба Марта на всички, пожелавам Ви да бъдете здрави и винаги засмени
Аз не съм влизала доста отдавна  Embarassed , но нали съм на работа и ми е малко трудни да съвместявам нещата да съм домакиня, съпруга, майка и работеща жена.
Ианче Галина тежи 8 500 на година и два месеца, кльоща ама ... рекламация няма такава ми е
До онзи ден бяхме болни, температура и сополи, доки де стресна че чува грубо дишане и хоп антибиотик (Сумамед) и вече сме си ОК.
Да питам нещо: има ли други които да се кърмят още? Галка не ме оставя на мира с това кърмене. Щях да ходя в командировка за 6 дни си викаме с татито това е времето да се откажем то пък отложика командировката ми. И сега сучем с пълна сила.
Галя има 4 зъба отгоре и два отдолу и всички кътници. Странна работа  newsm78

# 666
  • София, в момента в любимото ми село Железница
anaqna на 8 или на 9 декември е родена?

# 667
  • Пловдив
Здравейте,   bouquet

Честита Баба Марта ! Нека бъдем бели , червени, румени и много засмени !

Добре дошла anaqna  bouquet

Моето майчинство преведоха на 18.02 , но превода зависи от това дали работодателя  е платил навреме осигуровките .

Рая ходи много стабилно, по-точно тича , защото не си пада по ходенето  за мой ужас Mr. Green Mr. Green
Има 14 зъба ,които не създават проблеми при излиането  .С храненето нещата са на периоди -редуват се ядене с неядене.Съня също не ни спохожда често.След годинката спи по веднъж на ден  за час ,в най-добрия случай два .

Ками , не сте единствени с кърменето .Кърмим се супер активно  денем и нощем  все едно е 5 месечно бебе  #CrazyИскам да я отбия , но малкия маймун оказва такава съпротива , че на този етап май няма сила ,която да я отдели от цицата .

Мимина Hug, завиждам ти благородно за това че искаш много деца.Наистина  най-хубавото са децата , но на този етап и едно ми взима тока Laughing, затова второто искам да е след година две, но за трето даже и не помислям  Mr. Green

А Нинка е герой, щом след две  слънца иска близнаци   bouquet

Геви, Славяна е прекрасна млада дама  Heart Eyes

# 668
Яна е родена на 14.12

# 669
  • Враца
Честита Баба Марта. Всички да са живи и здрави. Нинче, да ти дам близнаците за ден-два да потренираш. Достатъчни ще са ти - Вервай ми. И понеже съм на вълна единична количка, ще се радвам да споделите с каква количка сте и доволни ли сте. За сега съм се спряла на Jane slalom pro (близнашката ми е на Jane и е супер маневрена и се бута супер лесно).

# 670
Нашата е на ABC Desing...доволна съм много! Peace
Ася,знаеш ли вече какво ще е бебчето? Hug

# 671
Честит празник на всички българи!

# 672
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 673
Честита Баба Марта и честит 3 март на всички българи.

# 674
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър вечер мили българчета! Честит празник!

Ние с Никола цял ден  тичаме по дежурни кабинети, че от снощи насам незнам колко пристъпа направи и направо незнам къде се намирам. Сега с една шепа лекарства, инхалации и незнам какво още заспа изтощен.

Да ви представя и моята госпожица на тържеството послучай пазника! Куклата с червената диадема

http://ninanb.multiply.com/video/item/1/1
http://ninanb.multiply.com/photos/album/27

Общи условия

Активация на акаунт