Какво правят жените в менопауза когато....

• 686 493
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря . То всичко клони да се направи .Надявам се и аз нещата да се нормализират.

# 436
Преди време , на мен 5 години ми тече кръв без прекъсване .  И ме караха да правя кюртаж . Обаче не отидох . После случайно попаднах на една статия за това , че един пил чиста вода х 30мл на кг. и хем се излекувал от много болести , хем отслабнал . И пробвах и се нормализира всичко : за един месец кръвотечението спря и отслабнах с 12 кг. без гладуване .
То после други ми образуваха  друг стрес и за това съм в тази група . Но по принцип щом е с диабет пиенето на чиста вода ще и помогне . Някои викат :аз пия . Чай и кафе и мляко и супа и газирано  не са вода .

t_, как да разбирам "чиста вода"?

# 437
  • София
Anichka_82, какви изследвания са правени след като не е имало кюртаж и не е взет материал за хистологично изследване? Какво точно я притеснява майка ти от пробното абразио? Цялата работа е за 20-тина минути, но се добива представа дали има миоми, полипи и изобщо какво е положението. Иначе няма как да се определи. Ехографското изследване за мен е чисто ориентировъчно и дава насока какво да се търси. Мое мнение е да не отлага изследването, очаквайки отново да изпадне в безкрайно кървене. Не знам защо толкова много жени си го причиняват, вместо да отидат на лекар newsm78 newsm78

# 438
След прегледа на гинеколога той пусна ПКК , урина и хормони отделно ходихме при ендокринолог за консултация. Личният лекар и гинеколога казаха ,че изследванията са горе доло добре -хемоглобина е малко нисък и хормоните били завишени. Притеснява ме дали това абразио не е излишно тъй като никой от лекарите не каза поне приблизително от какво може да се е получило кървенето. Само казват ,че било добре да се направи ....... Записахме час за понеделник .

# 439
Здравейте ,преди време ви бях писала за състоянието на майка ми и сега след като излезнаха изследванията лекарят ни препоръча да се направи абразио за да вземат материал за още изследвания ,които щели да покажат дали положението е тревожно или не (поне така се изрази лекаря).А изследванията казаха ,че са добри . Моля за мнение ако някой се е сблъсквал с подобна ситуация.
Преди време , на мен 5 години ми тече кръв без прекъсване .  И ме караха да правя кюртаж . Обаче не отидох . После случайно попаднах на една статия за това , че един пил чиста вода х 30мл на кг. и хем се излекувал от много болести , хем отслабнал . И пробвах и се нормализира всичко : за един месец кръвотечението спря и отслабнах с 12 кг. без гладуване .
То после други ми образуваха  друг стрес и за това съм в тази група . Но по принцип щом е с диабет пиенето на чиста вода ще и помогне . Някои викат :аз пия . Чай и кафе и мляко и супа и газирано  не са вода .

5 ГОДИНИ ........  newsm09
Радвам се ,че си добре вече и то без лекар !!!

# 440
  • София
Ехографско изследване няма ли? Хемоглобинът е нисък от кървенето, което идва да покаже, че не е еднократно, а е от дълго време. И организмът вече не може да компенсира. Кои хормони са завишени? Ако са полови - би следвало да е естроген, а прогестерона да е нисък. Докторите сигурно имат идея ако е правен ехограф и преглед - миома, полип, ендометриоза?
Може би просто искат да конкретизират точно какво е. Абразиото дава добър отговор на тези въпроси, другото са просто спекулации.

# 441
Да естрогенът не е в ред така се изразиха. Все повече се убеждавам ,че трябва абразиото да се направи. Иначе просто си седим и чакаме следващото изкървяване или поне аз така мисля. А на ехограф не са я гледали ,което и на мен ми се стори странно ,но нали те са лекарите.Просто ще почакам до понеделник да мине всичко а и тогава ще имам повече информация.

# 442
Преди време , на мен 5 години ми тече кръв без прекъсване .  И ме караха да правя кюртаж . Обаче не отидох . После случайно попаднах на една статия за това , че един пил чиста вода х 30мл на кг. и хем се излекувал от много болести , хем отслабнал . И пробвах и се нормализира всичко : за един месец кръвотечението спря и отслабнах с 12 кг. без гладуване .
То после други ми образуваха  друг стрес и за това съм в тази група . Но по принцип щом е с диабет пиенето на чиста вода ще и помогне . Някои викат :аз пия . Чай и кафе и мляко и супа и газирано  не са вода .

t_, как да разбирам "чиста вода"?

Чиста вода от чешмата . Да не и минерална . Защото свободната вода се свързва с токсините в организма и ги извежда . А също така и във връзка с работата на черният дроб който , за да работи му трябва поне 1,5 л. чиста вода дневно . От там са 30% от болестите .
И др. Но това е най-лесното , което не отнема средства и време . Разпределя си водата на порции и през 2 часа по една . Има ефект .

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 11:57 от t_

# 443
Здравейте ,преди време ви бях писала за състоянието на майка ми и сега след като излезнаха изследванията лекарят ни препоръча да се направи абразио за да вземат материал за още изследвания ,които щели да покажат дали положението е тревожно или не (поне така се изрази лекаря).А изследванията казаха ,че са добри . Моля за мнение ако някой се е сблъсквал с подобна ситуация.

5 ГОДИНИ ........  newsm09
Радвам се ,че си добре вече и то без лекар !!!

Ами аз ходих на гинеколог , ходих на хематолог и нищо . По едно време се бях разболяла и от бронхопневмония лекарствата , който ми изписаха ми намалиха малко кръвотечението , но то не спря . И аз имах анемия тогава . Обаче после като си се ровя из интернета и чета разни статии , ми дойде на умът , че това е било от стрес . Тогава умря бившият ми мъж и ме завлече с издръжките за детето за 5 години , а бях и безработна ...и така  . не съм си изследвала естрогена , но щом казваш , че на майка ти и е много нисък , значи това ще да е главната причина .

# 444
  • София
При продължителните кръвотечение естрогенът е висок, пргестеронът е нисък - той е отговорен за спиране на излющването на маточната лигавица. Аз лично не бих рискувала да не пия нищо освен вода, защото крехкият ми двугодишен опит с неправилни кръвотечения показа, че трябва да се взимат наистина сериозни мерки. Макар, че всеки решава за себе си как и какво да прави със собственото си тяло.

# 445
Спомних си , че по едно време една жена ми каза да си правя запарка от смрадлика в голям леген и да седя по 20-30 минути седнала в легена - 1 м. го правих , но нямаше резултат .

# 446
t_ ,

Малко извън темата , но тези 12 кг за колко време ги свали ? Wink

# 447
  • София
Спомних си , че по едно време една жена ми каза да си правя запарка от смрадлика в голям леген и да седя по 20-30 минути седнала в легена - 1 м. го правих , но нямаше резултат .

За какво си правила тази запарка?! Смрадликата е противовъзпалително, но не и средство за спиране на неправилни маточни кръвотечения.

# 448

За какво си правила тази запарка?! Смрадликата е противовъзпалително, но не и средство за спиране на неправилни маточни кръвотечения.

Ми за всеки случай  .То като мине повече време и сили нямаш да мислиш , кой каквото каже го правиш .
Първият път като отидох при гинеколог ми изписа едни розови противозачатъчни бяха не им помня името - щели да ми балансират хормоните . Нищо не се получи , но ме боляха яйчниците жестоко . На  вторият месец дори и не ме боля ...Спрях ги  една акушерка ми каза за вит.С то ми помогна малко след това тя вика , а вземи пак от розовите хапчета . Да но спрели да ги произвеждат и бяха някакви синьо-зелени , раздразниха ми гастрита и после не стига , това ами и половин година диета заради гастрит . И така

# 449
  • София
Все си мисля, че смяната, спирането и изобщо действието на пациента без знанието на лекуващия лекар не е добре. Аз лично абсолютно вярвах на доктора, при който ходех и знаех какво правя и къде съм. И място а експерименти нямаше. Единствения проблем е, че аз лично мразя издън душа да ходя на гинеколог, та търпях проблема прекалено дълго. Но затова вината си е само моя, никой не ми е крив.
Но никога не бих се доверявала на билки щото на една позната познатата си била "излекувала" или пък "една акушерка ми каза". Просто ме е страх от тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт