Какво правят жените в менопауза когато....

• 680 601
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 885
 И какво направихте срещу полипите, ако не е тайна?

# 886
А със сигурност при каквито и да е отклонения се ходи на лекар.Аз исках само да споделя ,че е възможно това да е симптом на критическата.Но какво е всъщност ще каже гениколога.

# 887
  • Sliven, Bulgaria
запис Simple Smile

# 888
  • София
 Той оперира майка ми от рак. Мога само да го препоръчам горещо. Отношението му към пациентите  граничи с грубост. Не се плаши от това - добър човек е и изключителен специалист .

# 889
Абразио. Всъщност след него се установи, че има такива и те са проблема.

# 890
Полипите обичат да рецидивират, затова питам. Горчив опит Sad

# 891
Зная. За жалост..... Sad

А какъв е той?

# 892
Абразио, следователно отстраняване на полипа и след няколко години отново се появиха. Пак отстраняване. Сега очаквам следващия тур Simple Smile

# 893
Оф, и аз трябва да ходя на скоро преглед  Confused

# 894
Абразио не се ли прави само при неспиращо от нищо друго кръвотечение?    Thinking
Не знаех, че се използва и като лечебен метод.

# 895
При първото махане на полип го направиха. След това го изследваха. Но не съм имала неспиращо кръвотечение.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 11:38 от Desi.67

# 896
Здравейте дами
И аз се включвам. Днес си направих FSН и резултата е плашещ 40,4 при референтна стойност 14.40
Какво означава това.

# 897
  • София
Здравейте дами
И аз се включвам. Днес си направих FSН и резултата е плашещ 40,4 при референтна стойност 14.40
Какво означава това.
Означава, че не се произвежда достатъчно количество естроген за образуването на фоликули и затова хипофизата праща много подканващи съобщения. Така става в пременопаузата. Обаче лекарите гледат и LH и тогава си правят заключения. Освен това в този период всички женски хормони силно варират, за да се направят някакви сериозни изводи може да се наложи да повториш изследванията. Никога не се изключва и грешка.

http://www.puls.bg/diagnostic/laboratory/laboratory_151.html
Тук по-медицински обяснено.

# 898
Здравейте, да се включа и аз в темата Simple Smile На 44 години съм и от 1 година имам всички симптоми за критическа възраст - пих Ремифемин, но никакъв ефект, сега ми изписаха Аctiv meno - някой пил ли го е и според вас ако има ефект, след колко време настъпва? Благодаря предварително!

# 899
Какви симптоми имаш, правили ли са ти някакви изследвания, защо реши, че са точно от кричтическата?

Общи условия

Активация на акаунт