Какво правят жените в менопауза когато....

• 686 768
  • 1 118
  •   2
Отговори
# 375
  • София
  Благодаря, че сподели.  Пиех го преди време, после нямах време за него.  Не знаех че помага и за това. За всеки, който иска да опита - запарката се прави вечер, в термос. Две лъжици от билката се заливат с 0,500мл вряла вода и се оставя да престои през нощта в термоса. Пие се през деня на няколко пъти, между храненията. Не знам защо, но моят лекар ми беше направил график, по който да го пия - две седмици чай, две седмици почивка.

# 376
Пих го тоя равнец 3 месеца  , няма файда .
.......................................................................
sisitons питах сестра ми , тя е мед.сестра дали може да е киста . Тя повтори каквото казаха докторите : кистата не боли , при тези изследвания няма вероятност да е киста . Мисли , че е от нерви  newsm78

# 377
Здравейте!
Записвам се, за да ви следя. На 41г. съм и  май ще имам нужда от вас.

# 378
Масло от вечерна роза.Който желае да ми пише на лични.

# 379
Днес разговарях с една жена , екстрасенс , но не особено силна . Тя каза , че има вероятност да имам блокиране на чакра . Което ми припомни , че преди време четох , че и  ранната менопауза и много други гинекологични заболявания били в следствие на това . Обаче как да се разблокира чакра така и не намерих . Пишеше , че оранжевия цвят помагал  newsm78

# 380
  • В градината...
Вечерна иглика, а не роза  Peace

# 381
perunika, едно и също растение е с няколко наименования Peace

# 382
  • Пазарджик
Здравейте момичета Simple Smile Писала съм и преди, но нещо съвсем се омотах с това как съм, как не съм и въобще ми е много объркано, та ако можете да помогнете  Simple Smile На 33 съм без матка и яйчници, в общи линии съм ок, като единствено ми е изписан естрофем по 1мг., защото кърмя все още и разни овлажнители. Два месеца след операцията не пиех нищо, защото се притеснявах за кърмата и тогава определено имах горещи вълни/дали обаче нее са били от внушение или от кърменето!/, но сега рядко ги имам и мога да не пия хапчетата всеки ден - това според мен. Докторът ми обаче твърди, че е много важно да ги пия постоянно... Аз се колебая - кое е по-вредно за мен - хзт или промяната която ще настъпи в мен без нея?! и бихте ли ме посъветвали какви профилактични прегледи и колко често трябва да си правя - при ревматолози, мамолози, невролози, ендокринолози ... А, и последно - тези билки които пиете са ми много неясни, но в моето положение да пия ли нещо такова?

# 383
Кърмиш и пиеш лекарства едновременно ???
Съмнявам се , че билките ще помогнат, но нищо не пречи да пробваш. Макар, че повечето билкови комбинации не се препоръчват за бременни и кърмещи.

# 384
Здравейте момичета Simple Smile Писала съм и преди, но нещо съвсем се омотах с това как съм, как не съм и въобще ми е много объркано, та ако можете да помогнете  Simple Smile На 33 съм без матка и яйчници, в общи линии съм ок, като единствено ми е изписан естрофем по 1мг., защото кърмя все още и разни овлажнители. Два месеца след операцията не пиех нищо, защото се притеснявах за кърмата и тогава определено имах горещи вълни/дали обаче нее са били от внушение или от кърменето!/, но сега рядко ги имам и мога да не пия хапчетата всеки ден - това според мен. Докторът ми обаче твърди, че е много важно да ги пия постоянно... Аз се колебая - кое е по-вредно за мен - хзт или промяната която ще настъпи в мен без нея?! и бихте ли ме посъветвали какви профилактични прегледи и колко често трябва да си правя - при ревматолози, мамолози, невролози, ендокринолози ... А, и последно - тези билки които пиете са ми много неясни, но в моето положение да пия ли нещо такова?
Според мен "горещите вълни" са били температура от раните . На човек един зъб като му извадят вдига 38 ...За лекарствата каквото каже доктора , но както казва и Инера кърмене и лекарства не е добре .

# 385
  • Пазарджик
Кърмиш и пиеш лекарства едновременно ???
Съмнявам се , че билките ще помогнат, но нищо не пречи да пробваш. Макар, че повечето билкови комбинации не се препоръчват за бременни и кърмещи.
Както неонатолозите и аг-то ми, така и консултантката ми по кърмене ме убедиха, че естрофема е хормон, който в тази много малка доза, няма как да се отрази на кърмата, а дори по някакъв начин да има следи в нея - това е женски полов хормон, а кърмачетата ми са момиченца и не е такъв проблем. Надявам се да че е така! А за билките - няма да пия такива докато кърмя, но ссе интересувам за след това.

# 386
nanyna, макар и в минимални дози, хормони не трябва да се приемат при кърмене.
За мен е недопустимо квалифицирани/уж/ лица да отговарят по този начин!
А това , че са момичета децата- още по-лошо / не,че ако бяха момчета ,щеше да е по-добре!/- представи си какъв хаос ще стане в организмите им още от сега , а за последиците - ранен пубертет , например, не ми се мисли!
Но ,в крайна сметка, решението си е изцяло твое.

# 387
  • София
Все си мисля, че за такива сериозни проблеми не трябва човек да се опира сляпо из форумите. По-добре да се направят няколко консултации с квалифицирани и добри лекари, вместо да се слушат разни теории насам-натам.

# 388
  • Пазарджик
Зачудих се за билките които пиете, защото моят док не е голям привърженик на тези илачи, както и на обясненията и не ме  слуша, когато го питам за тях. А за естрофема се допитах до доста доктори, дори запитване до фирмата производител съм пуснала и това беше неофициалния им отговор, че няма проблем, но официалния е, че при бременност и кърмене не трябва да се приема, което също е относително, защото аз го пиех повече от две години за забременяване /арт процедури/ по лекарско придписание

# 389
Зачудих се за билките които пиете, защото моят док не е голям привърженик на тези илачи, както и на обясненията и не ме  слуша, когато го питам за тях. А за естрофема се допитах до доста доктори, дори запитване до фирмата производител съм пуснала и това беше неофициалния им отговор, че няма проблем, но официалния е, че при бременност и кърмене не трябва да се приема, което също е относително, защото аз го пиех повече от две години за забременяване /арт процедури/ по лекарско придписание
Абе ние пием билки от рода на " ако не помогне няма да навреди" иначе с чуждестранните билки и непознатите нашенски внимаваме .
 WinkЗа сега моя опит : Бял равнец - ефект 0 ; Червена детелина - ефект 0 ; диета 2 седмици солено /2 седмици сладко - ефект 0 ; упражнения - ефект 0 ; Носене на оранжеви дрехи и оранжеви предмети - ефект 0 ; гледане на мантри за чакри - ефект - 0 ;ходене на екстрасенс - ефект 0 ; 2 пъти ходене в пещерата където се е родил Хасретин Ибрахим Халил и пиене на вода от извора  - ефект 0 ; ходене при трима доктори доценти - ефект 0
Още не съм ходила при ходжа не съм само ходила . И от Тианде не съм си купила билки .

Общи условия

Активация на акаунт