Какво правят жените в менопауза когато....

• 686 429
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Имам добра новина. След 5 месечно прекъсване и двумесечно приемане на Мирифемин, днес имам истински цикъл. Извесно време имах позиви на цикъл и мислех, че това ще е всичко, но най-накрая дойде наистина. Не съм вярвала, че толкова ще се зарадвам на нещо, което винаги преди ми е пречело и ме е дразнело. .........Как се обръщат нещата, да не повярваш просто.
Дерзайте, младостта се връща newsm44.

# 571
  • Sofia
Имам добра новина. След 5 месечно прекъсване и двумесечно приемане на Мирифемин, днес имам истински цикъл. Извесно време имах позиви на цикъл и мислех, че това ще е всичко, но най-накрая дойде наистина. Не съм вярвала, че толкова ще се зарадвам на нещо, което винаги преди ми е пречело и ме е дразнело. .........Как се обръщат нещата, да не повярваш просто.

Това е хубава новина. От къде го купуваш този Мирифемин, аз питах в няколко аптеки за него , но не го намерих. Иначе продължавам да пия Дивия ям и мога да кажа,че от него ми спряха топлите вълни, но цикъл нямам.

# 572
  • Бургас
Не съм имала проблем с намирането му. Има го във всички аптеки в Бургас и доколкото знам го зареждат от Либра фарма. А и от интернет можеш да го поръчаш. Ако не го намериш мога да ти пратя. Не е проблем.

# 573
  • София
На мене също ми дойде цикъла. Лошото е, че заедно с него се върнаха всички неприятни добавки - горещи вълни, безсъние, нервни избухвания. Не съм спирала Ремифемина, но сега не може да овладее положението.

# 574
rozibozi, а от колко време пиеш Ремифемин?

# 575
  • София
Пия го от средата на декември. Ефект имах след около 20 дни. Края на януари ми дойде цикъл. Веднага след това горещите вълни и безсънието се върнаха. Тази нощ съм спала на пресекулки около з часа. През деня почти нямам вълни, работя на студеничко, но нощем е годно.

# 576
И аз го започнах от миналия месец, но не бях много редовна - кога го взела, кога - не.  Embarassed
Явно при всеки е различно - аз цикъл нямам, но вълни - да, особено нощем е ужасно.
От вчера започнах пак да го вземам, ще се постарая да съм по-постоянна тоя път, да видя има ли ефект при мен.

# 577
  • Бургас
Не желая да натрапвам Мирифемина пред Ремифемина, но много хора с които разговарях ми казаха, че Мирифемина е по-ефикасен. След като започнах да го приемам на около 20 ден ми спряха всякакъв вид вълни, прилошаване, гадене и прочее екстри. Но по-важното е, че нищо от това не се е върнало, изчезна все едно никога не го е имало. ................а беше кошмарно, поварвайте ми. Желая ви успех, каквото и да изберете.

# 578
  • София
Не желая да натрапвам Мирифемина пред Ремифемина, но много хора с които разговарях ми казаха, че Мирифемина е по-ефикасен. След като започнах да го приемам на около 20 ден ми спряха всякакъв вид вълни, прилошаване, гадене и прочее екстри. Но по-важното е, че нищо от това не се е върнало, изчезна все едно никога не го е имало. ................а беше кошмарно, поварвайте ми. Желая ви успех, каквото и да изберете.
Пих Мирифемин, но и той спря  да действа, пих и Соявитал плюс, и поне още 5 вида от същия тип. Продължавам с Ремифемина защото засега все още положението е търпимо.

# 579
Рових се малко в интернет за прополиса във връзка с проблеми на черва и стомах . И между другото прочетох , че пчелният  прашец бил много полезен при менопауза

# 580
# 581
Здравейте момичета! Хайде и аз да се запиша във вашия клуб. Laughing
Май и аз карам вече пред менупаузен период. АМХ 0,4, ФСХ 15-28, Инхибин 7 с диагноза ИЯР, защото правих и инвитро опити до преди година и нищо и половина и се отказах. През миналата година се отдадох на тотален релакс и ми изчезнаха всички вълни, страхове и депресии. Качих обаче 5 кила за нула време.
Ще трябва отново да си направя тест за инсулинова резистентност, защото повишаването на теглото може и да е от това, защо имам  и Хашимото а те са взаимно свързани. Май пак ще трябва да мина на диета но за сега още нямам воля да си наложа да спазвам режим.

# 582
Имам едно питане към тези, на които са правили абразио заради полип. След абразиото имах кървене около 7 дни. на прегледа всичко беше ок и нямаше полип. После след една седмица сякаш ми дойде цикъл, но слабо. И пак след 10 дни обилен цикъл.

Нормална ли е тази аномалия или е признак за нещо сериозно?

# 583
  • София
Наскоро и аз си пуснах хормони да си проверя яйчниковия резерв. На 43 г съм. Преди 11 год съм с отстранен яйчник и очаквах по-ранно влизане в менопауза. Питам се след колко време ще се случи това, дали е въпрос на месеци или може да са няколко години. Мажа се с прогестеронов крем от8м.(ендометриоза и превенция на рецидив на  полип)  и резултатите ми вероятно са повлияни благоприятно от този факт.
LH 3,8 (2,4-12,6)
FSH 10,58 (3,5-12,5)
Estradiol 102,1 (12,5-166)
Inhibin B 83(10-200)
AMH <0,2 (1-8)
Прогестерон не успях да направя защото цикълът ми подрани на 20 ден.
Четох, че метформинът понижава АМХ, а аз съм на метформин от почти 4год заради ИР/диабет2.
Зная, че е индивидуално, но какво знаете по въпроса. За месеци и ли за години става въпрос при AMH <0,2. АГ каза, че прогестероновият крем ми помага за редовна менструация, но не ми удължавал яйчниковия резерв. Благодаря!

# 584
Мацки, къде си пускате хормони за изследване? От личният лекар с направление или си плащате?

Общи условия

Активация на акаунт