Какво правят жените в менопауза когато....

• 686 305
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 600
Внимавайте с хормоните, които ви изписват, винаги правете още една консултация, ако имате други заболявания. При мен се получи малко ...... Една от най-добрите гинеколожки в града, след преглед, изследвания на хормоните ми изписа да пия хормони и други неща 2-3 г. Попитах в Онкологията, дали мога да ги приемам, няма да ви кажа, какво беше възмущението на онколозите, с какъв акъл гинеколожката ми е назначила приема на хормоните. Аз послушах онколозите.
Vanichka75 какво имаш в предвид?

# 601
Ами как какво има предвид - това че е изключително опасно да се пият хормони, те предизвикват рак и всякакви други неща които човек може да си представи. Категорично съм против , освен ако е   нещо много сериозно и наистина няма начин, но и тогава мненията са противоречиви.  Peace

# 602
  • Пловдив
Ами как какво има предвид - това че е изключително опасно да се пият хормони, те предизвикват рак и всякакви други неща които човек може да си представи. Категорично съм против , освен ако е   нещо много сериозно и наистина няма начин, но и тогава мненията са противоречиви.  Peace

Прием на хормони може да навреди повече, от колкото да помогне.

# 603
В много случаи хормоналната терапия е необходима, тъй като тя се използва в случаи на диабет или някои видове рак. Важното е лекарствата да бъдат много прецизно подбрани и пациента да бъде под периодично наблюдение за да се отстранят някои нежелани ефекти.

# 604
Когато става дума за необходимост, да, едва ли някой ще отрече.
Но тук става дума за съвсем естествени, природни процеси.
Не знам за другите, ама аз трябва да съм на смъртно легло вследствие на горещи вълни, недоспиване, нервност и т.н. симптоми, за да прибегна до лекарства.
Има доста народни методи, също с начина на хранене могат да се тушират доста неудобни симптоми.

# 605
Когато става дума за необходимост, да, едва ли някой ще отрече.
Но тук става дума за съвсем естествени, природни процеси.
Не знам за другите, ама аз трябва да съм на смъртно легло вследствие на горещи вълни, недоспиване, нервност и т.н. симптоми, за да прибегна до лекарства.
Има доста народни методи, също с начина на хранене могат да се тушират доста неудобни симптоми.

bouquet

# 606
  • София

Както се казва - никога не казвай никога! Може да са такива вълните и безсънието, че да ти направят света не черен, а тъмно-адски-черен! И никакви билки-милки да нямат ефект.
Та, тогава идва на ред и фармацията колкото и да не му се иска на човек  Cry

# 607
 Morgana , и ти си права и хората са различни , за някои една болка е слаба , а за друг е нетърпима , лично аз докато не стане нетърпимо няма да се тъпча с хормони. Но все пак никога не казвай никога Hug

# 608
Morgana , и ти си права и хората са различни , за някои една болка е слаба , а за друг е нетърпима , лично аз докато не стане нетърпимо няма да се тъпча с хормони. Но все пак никога не казвай никога Hug

И аз така съм решила ! Peace
Така или иначе идва този момент . Ако е в нормална възраст и без големи аномалии , най-добре е да бъде естествено . Peace
Дано да е леко ! Praynig

# 609
  • близо до София
Na men dnes mi doide.

# 610
  • Бургас

Честито, вземаш ли някакъв медикамент? Аз, ако всичко е под контрол ще се похваля, около женския празник.

# 611
  • близо до София

Честито, вземаш ли някакъв медикамент? Аз, ако всичко е под контрол ще се похваля, около женския празник.
Ne, ni6to ne vzemam. Az vse o6te ne sam s dokazana kriti4eska, prosto se samniavam za6toto ve4e vtori poreden cikal mi zakasniava, no moje da e ot kisti.Ako sledva6tia cikal pak mi zakasnee ste si izsledvam hormonite ve4e.
Dano se pohvali6 i ti za 8 mart.

# 612
  • Sofia
Здравейте, искам да се похваля,че след 7 месечно прекъсване вчера ми дойде. Имах всички симптоми на критическата- топли вълни и т.н. Преди 2-3 месеца започнах да пия Див Ям 2 пъти на ден и ето сега ми дойде. Честно казано не го  очаквах, приемах го за облекчаване на симптомите. Една седмица преди това имах много силни болки в яйчниците. Днес ми е 2-ри ден и ми е доста обилен, така ми беше и преди да прекъсне.

# 613
Здравейте, искам да се похваля,че след 7 месечно прекъсване вчера ми дойде. Имах всички симптоми на критическата- топли вълни и т.н. Преди 2-3 месеца започнах да пия Див Ям 2 пъти на ден и ето сега ми дойде. Честно казано не го  очаквах, приемах го за облекчаване на симптомите. Една седмица преди това имах много силни болки в яйчниците. Днес ми е 2-ри ден и ми е доста обилен, така ми беше и преди да прекъсне.
Много добра новина , обаче виж какво казва кръвният тест . Аз преди имах непрекъсното обилно течение и като се порових тук-там излезе , че причина бил хормона  пролактин . И после точно на същият имах много висока стойност когато ми правиха кръвен тест за менопаузата . Тая див ямс на мен мие съмнителен  newsm78

# 614
  • Другата България
Много добра новина , обаче виж какво казва кръвният тест . Аз преди имах непрекъсното обилно течение и като се порових тук-там излезе , че причина бил хормона  пролактин . И после точно на същият имах много висока стойност когато ми правиха кръвен тест за менопаузата . Тая див ямс на мен мие съмнителен  newsm78
И как точно прецени, че това е причината? От "ровене" в нета? Извини ме, но това ми звучи несериозно.Всички сме станали академици и се самолекуваме и самоназначаваме терапии, но поне за стойности на хормони вярвам на лаборатории, не на интернет. Peace
И защо точно ти е съмнителен Дивия ям? Не разбрах. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт