Какво правят жените в менопауза когато....

• 686 289
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 615
Много добра новина , обаче виж какво казва кръвният тест . Аз преди имах непрекъсното обилно течение и като се порових тук-там излезе , че причина бил хормона  пролактин . И после точно на същият имах много висока стойност когато ми правиха кръвен тест за менопаузата . Тая див ямс на мен мие съмнителен  newsm78
И как точно прецени, че това е причината? От "ровене" в нета? Извини ме, но това ми звучи несериозно.Всички сме станали академици и се самолекуваме и самоназначаваме терапии, но поне за стойности на хормони вярвам на лаборатории, не на интернет. Peace
И защо точно ти е съмнителен Дивия ям? Не разбрах. newsm78
Съмнителен ми е , защото на нас ни трябва възстановяване функцията на яйчниците , не ни трябват кръвоизливи . За това искам да попитам : Отразило ли се е на хормоналните стойности приемат на тази билка .
Ако се е възстановила функцията на яйчниците бих си взела .

# 616
Аз не бих се доверила на билкови средства, каквито и да са техните свойства ако не са предписани от лекар. Хормоналния дисбаланс е нещо много сериозно и може да доведе до редица заболявания, така че не бих рискувала.

# 617
  • Другата България
Съмнителен ми е , защото на нас ни трябва възстановяване функцията на яйчниците , не ни трябват кръвоизливи . За това искам да попитам : Отразило ли се е на хормоналните стойности приемат на тази билка .

Laughing Това с възстановяването....... Confused
На мен ми вдигна прогестерона, защото само той ми беше нисък и съответно ми дойде и цикъла.

# 618

Laughing Това с възстановяването....... Confused
На мен ми вдигна прогестерона, защото само той ми беше нисък и съответно ми дойде и цикъла.
ooooh! На мене едно време докато бях бременна ми удариха към 400 инжекции папаверин с прогестерон . Това обаче не ме е предпазило от ранна менопауза .
Значи , трябва да се проучи въпросът дали само в прогестерона е проблема .  newsm78
По принцип моето е от стрес . 20 години само проблеми и продължават...

# 619
Сигурна ли си , че не е било само папаверин ?
Прогестерона е до определена седмица , не е за цялата бременност .
И на мен ми биха доста спазмолитици , но прогестерона ми беше на таблетки и за кратко .

# 620
Сигурна ли си , че не е било само папаверин ?
Прогестерона е до определена седмица , не е за цялата бременност .
И на мен ми биха доста спазмолитици , но прогестерона ми беше на таблетки и за кратко .
Сигурна съм лежах три пъти по един месец . Яко ме надупчиха и хълбоци и всички пръсти  и ръце . Иначе за болките ми даваха ношпа . Обаче аз само едни изпих . И спах 2 дни и повече не го пих .
До сега четох за прогестерона . Сигурно липсата му е причина за състоянието ми . Каквото пишеше всички симптоми ги имам .  Thinking

# 621
Zdraveite...az sum na 44 godini i ot godina i polovina niamam cikul...v menopauza sum...biah na pregled,citonamazka...vsichko mi e normalno...nisuk estrogen...imam vulni,poniakoga nerazpolojenie,no nishto ne vzimam...vsichko e noj s dve ostrieta...gledam da ne obrushtam vnimanie na vulnite,imam si vetrilo...Simple Smile...praktikuvam yoga...i si milsia,che organizmut sam e nujno da se adaptira kum novoto polojenie...spokoistvie,dobri misli...dvijenie...zdravoslovno hranene...soia i soevo mliako...pozdraviavam Vi vsichki...ne e doshul kraia na sveta... zaedno sme v tova...az sum ot Burgas...sega ,kato se postopli zapochvam da vurvia sutrin na moreto.

# 622
Днес си правих изследване на костната плътност . И резултатите ми са много добри 1.1   newsm78 Това дали означава , че дъртозата ми не е толкова напреднала  newsm78

# 623
Някоя от вас да е пила Изофлавон? Мнения?

# 624

ProgesterAll™-Натурален Балансиращ Крем, Джон Р. Лий, Доктор по медицинските науки

ProgesterAll™ съдържа точното количество съставки, които Д-р Лий е препоръчал на жените в своите иновативни книги, включително:

   Какво Вашият лекар може да не Ви каже за менопаузата
     (What Your Doctor May Not Tell You About Menopause)
   Какво Вашият лекар може да не Ви каже за пременопаузата
   (What Your Doctor May Not Tell You About Premenopause)
     Тази книга може да я намерете в България
   Какво Вашият лекар може да не Ви каже за рака на гърдата
     (What Your Doctor May Not Tell You About Breast Cancer)
От една година съм в менопауза,от три години използвам крема,останах изключително доволна,спря сърбежа,зачервяването и умората в очите ми,потдуването на корема ми ,раздразнителноста,облекчаване на топлите вълни и много други симптоми на пременопаузата и менопаузата.

# 625
  • София
Ифика, и как си го набави този крем? Аз ползвам друг, пак с натурален прогестерон и също съм доволна за сега. Любопитно ми е дали ще имам разлика.
Откакто мажа вече 9м спряха ужасните болки при дефекация през мц. За малко пих дуфастон за да се резорбира киста. Тя се резорбира наистина, но болките и мигрената ми се върнаха. И пак продължих с мазането.

# 626
Здравейте момичета! Най-вероятно ще се наложи да ми се прави абразио заради неспирно кръвотечение, откакто ми дойде, не е спирало, вече 15 ден. В момента съм на оргаметрил и дицинон, но нещо няма ефект, ако не ми спре до още 2-3 дена ще ме кюртират. Та въпроса ми е къде да отида да ми го направят, в Майчин дом или Тина Киркова, моля за съвети, че ми е много притеснено?
Или пък да препоръчате някакво кръвоспиращо различно от Вит.К и Дицинон?

# 627
  • София
Аз лично ходих в Майчин дом - конвейра е як, ама акушерките са готини. Докторът го викат от друг етаж - който ти се падне, но всички са добри щото имат голяма практика. целият зор минава за 15-20 мин., ама преди това е мотане с документите. Успех!

# 628
  • София
Цитат
но всички са добри щото имат голяма практика.
Това изказване е мнооого далеч от истината! Никога не бих се доверила на 2/3 от практикуващите там.

# 629
Цитат
но всички са добри щото имат голяма практика.
Това изказване е мнооого далеч от истината! Никога не бих се доверила на 2/3 от практикуващите там.
Какво би ми препоръчала?

Общи условия

Активация на акаунт