Какво правят жените в менопауза когато....

• 686 089
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 840
  • Sofia
много интересна информация Hug

# 841
http://www.-CouncilRegulation(EU)-/doc.html?id=1168694
Как улучшить сексуальную жизнь через питание

Един материал , който  намеква , че липсата на витамини в храната  е в основата на проблемите с репродуктивната система

А каква е връзката, имайки предвид формулировката на нашата тема? Тук всички сме наясно, че репродуктивната ни способност е отишла отдавна по дяволите, опитваме се да си помогнем в борбата срещу симптомите на критическата.

# 842
http://www.-CouncilRegulation(EU)-/doc.html?id=1168694
Как улучшить сексуальную жизнь через питание

Един материал , който  намеква , че липсата на витамини в храната  е в основата на проблемите с репродуктивната система

А каква е връзката, имайки предвид формулировката на нашата тема? Тук всички сме наясно, че репродуктивната ни способност е отишла отдавна по дяволите, опитваме се да си помогнем в борбата срещу симптомите на критическата.

Връзката е в препоръката да се наблегне на витамините А , Б , С, Е . Вчера гледах един филм ,  където се споменаваше какъв чудодеен лек се явява бетакаротинът в морковите . И за кафето имаше , че съкращаването на сърдечният мускул в следствие на веществата съдържащи се в кафето позволяват на организма да бъде по-дълго време млад . Обаче това не е от кофеина от друго е . А както се разбра горещите вълни идват от проблеми със сърцето , които пък идват от хормоните които се объркват в следствие на стрес и не правилно хранене ....
Но както вече казахме храната трябва да бъде истинска от моркови пълни с с химия полза никаква , точно обратното . И кафето също . От леблебия с хинин на сърцето няма да ви стане по-добре , а ще ви пострада мозъкът

# 843
Преди малко гледах нещо интересно . Но първо ще припомня , че има   връзка между менопауза и остеопороза .
И така за по-добро усвояване на калцият от организма трябвало да се ядат храни богати на лизин . Тъй като той участвал в усвояването на Са . Тука намерих една таблица с храни съдържащи лизин

http://www.bb-team.org/hrani/ingredient/lysine
Храни със съдържание на лизин

# 844
Честно казано, писна ми от различни теории. Колкото повече човек чете и се задълбочава, толкова повече се обърква.
Просто всеки трябва да намери за себе си най-доброто и да го следва.  Peace

# 845
  • София
Честно казано, писна ми от различни теории. Колкото повече човек чете и се задълбочава, толкова повече се обърква.
Просто всеки трябва да намери за себе си най-доброто и да го следва.  Peace
newsm10

# 846
  • Sofia
Какво да кажа. От 1 година и повече спрях Фемовита. И всичко беше наред. До преди 2 месеца. Сега има-няма 1 месец има, един месец няма и се чудя дали пак да я почвам. Или по добре да няма.

# 847
Здравейте!На 49 г съм.Последният път цикълът ми трае 20 дни/обилно/.Започнах да взимам оргаметрил/ за да спре/ в продължение на 22 дни х 2 на ден.ДВа дни след като ги спрях цикъл ми дойде и сега се притеснявам дали ще се нормализират нещата.Иначе правих цито на мазка-всичко е ок с нея.както и  с прегледа.Споделете ако някой знае за такъв проблем!!

# 848
Здравейте!На 49 г съм.Последният път цикълът ми трае 20 дни/обилно/.Започнах да взимам оргаметрил/ за да спре/ в продължение на 22 дни х 2 на ден.ДВа дни след като ги спрях цикъл ми дойде и сега се притеснявам дали ще се нормализират нещата.Иначе правих цито на мазка-всичко е ок с нея.както и  с прегледа.Споделете ако някой знае за такъв проблем!!

Като чета за теб не е късно пробвай превръзките на ТианДе със 60 билки и чай за женско здраве . те са от порядъка на 12 лв и двата продукта и са за цял месец

# 849

Току-що гледах един филм за полезните свойства на копривата . Действала кръвоспиращо . Да се ползва като храна и чай . / ако го знаех преди години доста проблеми щях да си спестя /

# 850
Според мен това не е цикъл, а кръвоизлив. Трябва да се потърси още едно мнение от друг гинеколог. Това че цитонамазката е ок, не означава че няма сериозен здравословен проблем.

# 851
Цитонамазката дава инфо само за шийката , не за всичко . Peace

# 852
  • София
Цитонамазката дава инфо само за шийката , не за всичко . Peace
Ако кръвоизливите са свързани с миомни възли, цитонамазката нищо не може да каже. Така, че обстоен АГ преглед - ехограф и палпация може да установи проблема.

# 853
Да споделя и аз моя опит: след като пих Див ям и с крема Муун Райз вече два месеца имам цикъл.Втория месец беше доста продължителен нямам представа защо.Ако някой има някаква идея за причините моля да сподели.

# 854
Да се запиша и аз в темата

Общи условия

Активация на акаунт