Какво правят жените в менопауза когато....

• 680 504
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 945
  • В полите на Пирин планина
И аз съм с къса коса, та няма накъде  Simple Smile
Поръчах си чая демир бозан, та ще видя и от него как ще е. Ще споделя, разбира се  Peace

Какъв е този чай?

# 946
newsm78 Хора май , че чая на ТианДе Женско здраве действа .
Днес имам някакво зацапване , а 2г.и 2м. не съм имала .
Съставът му е : Корен от китайски анасон , календула - цвят , ленено семе , лайка и ехинацея
Пила съм 4 дни
За зацапване след такъв период на пауза предполагам знаеш ,че се ходи на гениколог.
Леля ми беше с такова зацапване след 3години прекъсване и всичко беше ок.

# 947
  • СОФИЯ
Съставът му е : Корен от китайски анасон , календула - цвят , ленено семе , лайка и ехинацея
Пила съм 4 дни

Не разбирам....цикъл ли се опитваш да си предизвикаш и защо  Shocked

# 948
  • СОФИЯ
Поръчах си чая демир бозан, та ще видя и от него как ще е. Ще споделя, разбира се  Peace

Peace

# 949
Пила съм 4 дни

Не разбирам....цикъл ли се опитваш да си предизвикаш и защо  Shocked

Не . Пия го заради колит . Но урегулирал цикълът . На мен  ми спря от  от стрес . Не от възраст

Пила съм 4 дни
За зацапване след такъв период на пауза предполагам знаеш ,че се ходи на гениколог.
Леля ми беше с такова зацапване след 3години прекъсване и всичко беше ок.

Оправи се или се оказа , че не е опасно ? Защото мен не ме боли и цвят почти няма

# 950

Какъв е този чай?

Има доста информация в нета, от там го намерих и аз...поне няма негативни мнения  Simple Smile

# 951

Какъв е този чай?

Има доста информация в нета, от там го намерих и аз...поне няма негативни мнения  Simple Smile

Какво негативно мнение в реклама  Wink

# 952
Здравейте,
искам да попитам тези, които са около моята възраст дали са имали подобни проблеми.
На 43 години съм. От около 5 години цикълът ми, който беше много редовен и много обилен започна първо да става по-чест, после веднъж в годината на 40-тия ден. Този месец пак закъсня поне с 10 дни. започна са едно прекапване и спиране през ден и така седмица. И след като бавно и мъчително тръна сега не спира. Общо ще станат 20 дни. Ходих на лекар. Прави ми само ултразвук и каза да изчакам за другия преглед след като ми свърши. Изписа ми калциум фосфо с и никаква промяна. Бях се заилила да ходя днес, но е в друг град, та му се обадих първо и ми каза да пия Оргаметрил 3х1. Промяна няма. Четох за Овчарска торбичка. След малко я почвам и нея. Утре смятам да посетя доктора, щото вече не се издържа.
Моля, ако някой е имал сходни проблеми да сподели опита си!
Благодаря предварително!

Здраве на всички!

# 953
Здравейте,
искам да попитам тези, които са около моята възраст дали са имали подобни проблеми.
На 43 години съм. От около 5 години цикълът ми, който беше много редовен и много обилен започна първо да става по-чест, после веднъж в годината на 40-тия ден. Този месец пак закъсня поне с 10 дни. започна са едно прекапване и спиране през ден и така седмица. И след като бавно и мъчително тръна сега не спира. Общо ще станат 20 дни. Ходих на лекар. Прави ми само ултразвук и каза да изчакам за другия преглед след като ми свърши. Изписа ми калциум фосфо с и никаква промяна. Бях се заилила да ходя днес, но е в друг град, та му се обадих първо и ми каза да пия Оргаметрил 3х1. Промяна няма. Четох за Овчарска торбичка. След малко я почвам и нея. Утре смятам да посетя доктора, щото вече не се издържа.
Моля, ако някой е имал сходни проблеми да сподели опита си!
Благодаря предварително!

Здраве на всички!

Забрави докторите .
2 л. вода си я разпределяш за през деня  и пиеш редовно 3 месеца най-малко.
Изчисляваш си кога трябва да ти е цикълът изчакваш го и после пиеш по 10 хапчета в.С докато спре .

# 954
Това с водата не звучи сериозно. Crazy

# 955
Аз имах такъв проблем, 20 дена не ми спря, като през това време пих децинон, калции фосфо ц и оргаметрил. Накрая ми направиха кюртаж, и проблема се оказа, че идва от полип.

# 956
Освен овчарската торбичка и чаят от бял равнец помага за спирането на кръвоизлива/и по-принцип за регулирането му/....Но,аз лично не бих чакала,а бих отишла на лекар/правила съм такива кръвоизливи-винаги е имало причина за по-обилното от обичайното кървене/....За водата и на мен ми се вижда несериозно,макар,че е добре да пиеш повече и по-възможност да се храниш обилно,за да не си докараш анемия.

# 957
  • Бургас
Влизам, за да се похваля.
От 2,5 години съм със симптоми на климактериум, 3-4 пъти в годината имах подобие на цикъл /леко зацапване по 2 дни, което гинекологът ми каза, да считам за цикъл/, за да се намалят неприятните вълни, гадене, прилошаване и прочее, пия билкови хапчета Фемовита /в момента/, преди това  - Мабел, Мирифемин. Пих и Див ям и чай ...............нямаше цикъл, така или иначе. И сега изненадата...... От 15 дни започнах хранителен режим за регулиране на метаболизма, "Метаболитен баланс". На 11-ия ден ми дойде истински цикъл..........така му се радвам. Отдавам го на режима, тъй като не пия нищо различно от това, което съм пила предходните 2,5 години.
Така, че храненето наистина има значение.

# 958
Това с водата не звучи сериозно. Crazy

Напротив много е сериозно . 5 години имах не прекъснато кръвотечение . Прочетох в един вестник , че с вода всичко се лекува ...и се оказа вярно . Сегашната  менопаузата няма да ми  оправи , защото два пъти чудо не става  Wink
А не е сериозно това с овчарската торбичка , защото е отровна . Даже на конете и кравите е забранено да им се дава такова сено или да се пускат в такова пасище ... представете си човек да я пие в чист вид  ooooh!

Счита се , че подобрение настъпва при всички състояния , ако черният дроб се изчисти от токсините .

# 959
  • Бургас
Гледам дискутирате ползите от водата. В този режим, за който ви казах се пие 35 млл. вода на 1 кг. тегло. Ако тежиш 60 кг. пиеш - 2, 100 л. вода.

Общи условия

Активация на акаунт