В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 186
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден Пърлиии  Hug  bouquet Много обичана и глезена бъди от мъжете в живота ти, и се включвай в темата че липсваш  Hug
Момичета духом съм с вас на протеста  Peace
Дуци и ние сме така със спането и то отскоро, събужда се кум 1-2 и протяга ръце да го взема, много хубаво си спи при нас  ooooh! ама ние не, сега се чудя как да го оттуча от този навик

# 136
Ох, Мая, не знам. Аз давам хомеопатичното л-во, което нали уж е и за поведенчески проблеми. Вчера го дадох, сега чакам да действа и дано нещата си тръгнат по старо му. Имам нужда от малко собствено пространство в тая къща да му се незнае Laughing

# 137
Честит рожден ден и на Sa  - здраве, разбирателство и много много любов желая   bouquet Hug
Дуци  Hug

# 138
  • София
Честит рожден ден, Пърли !   bouquet Честит рожден ден, Са !   bouquet Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани !

# 139
Честит рожден ден на Пърли и Са! Да сте живи и здрави, много щастливи и много обичани!

Лиана, честито! Лека и безпроблемна бременност!

Дуци, Мая  Hug и ние сме така със спането от известно време. Точно с режима на Мати сме - между 1 и 2 е събуждането, изправя се и чака да го взема. После вече си спи спокойно при мен до 7.30-8.00
Иначе с приспиването вечер нямаме проблем, заспива си в неговото легло, но с тези нощни разходки как ще се справим, не знам.

# 140
  • София
Да ви имам проблемите  Mr. Green. Ние от близо година спим с Магдалена. Опитвала съм се да я връщам в леглото и, не става. За последен път оная вечер. Събуди се няколко пъти, приспивах я, накрая се беше измушила пълзешком и ревеше пред вратата на стаята. Взех си я при нас и докато не заспа дълбоко се въртеше непрекъснато и ни търси мама-тати мама-тати. Да не избяга случайно някой. Та това съвсем ме отказа да я отучвам. Пък и ми е приятно да е между нас, макар последните нощи да се буди през половин час да ме търси. Та това да се събуди веднъж в 1 часа и после да заспи до сутринта ми звучи като мираж Laughing.

И тук да честитя рожденния ден на Пърли Hug! Да си все така позитивна и весела.

Са, честит рожден ден и на теб! Все се каня да те питам къде живееш в П-в? Ние сме често там, може да си направим някоя среща  Hug. Май други пловдивски майки в темата няма, а  newsm78?

# 141
Да ви имам проблемите  Mr. Green.

Ами на мен не ми е чак толкова сериозен проблем, да си призная  Mr. Green
По-скоро ме притеснява самото събуждане, което е съпроводено с писък - явно сънува нещо и се плаши милото.
Опитвала съм след като заспи при мен да го върна в неговото легло, в общия случай се получава и продължава да си спи. Друг е въпроса, че ми е жал да го пренасям спящ. Пък и ми е хубаво да се гушкаме  Blush

# 142
  • София
Честит рожден ден на Pearly и Sa newsm59 Бъдете обичани и щастливи жени и майки!
Темата наистина замря напоследък, но така поне успявам да я следя Wink
От Скайпа се отказах бързо, невъзможно ми беше да изчитам и малка част от дискусията, още по-малко да се включа адекватно.
Наистина жалко че се прехвърли там форума, аз например почти никога нямам време през деня и обикновено си четях призори или късно вечер.

# 143
Честит Рожден Ден, Са  bouquet! Пожелавам ти здраве, щастие, любов и късмет!

# 144
Благодаря, благодаря Simple Smile Честит рожден дени на Sa!!!   bouquet

Дуци днес ми каза с многозначителен поглед да погледна в тази тема  Simple Smile

Не можах да дойда на срещата след протеста, но благодаря ви, че подкрепихте и дойдохте там. Приятно бях изненадана с това голямо присъствие от нашата тема, но същевременно се зарадвах Simple Smile

http://pearlyfox.multiply.com/photos/album/2/2#

# 145
И аз ви благодаря МНОГО за честитките и пожеланията!  Heart Eyes

Пърли и от мен Честит Рожден Ден!  Simple Smile

Елика, само аз съм от Пловдив, да. Simple Smile Живеем в квартал Тракия, но и често ходя в градската градина в центъра, защото семейния ни офис е там. Та ако идваш насам с удоволствие ще се видим. Simple Smile

Аз пък снощи спах сама в детската. Ние от както Маги се е родила с мъжа ми спим в отделни стаи всеки с по едно дете. Но снощи Каката поиска да спи с Маги в спалнята и така тримата с татито бяха там, а аз сама в детската. Много добре ми се отрази непробудния сън. Simple Smile А Маги до 1 годинка спеше при мен на спалнята. ПОсле много лесно се съгласи да си спи в леглото, но се буди по 2-3 пъти на нощ. От 1 месец Боян започна да спи при нея и тя като се събуди и започне да мрънка той само казва със строг глас "лягай и заспивай" и тя послушно ляга и веднага заспива. Аз не мога да се оправям с нея. Винаги се налага да я вземам при мен...

Иначе днес деня ми започна страхотно, Али отиде на градинка, а свекърите дойдоха да погледат Маги за 4 часа. Мъжът ми пък си взе свободен ден и обикаляхме из МОЛ-а, купих си подаръци и обядвахме. Ейййй, направо не мога да повярвам, че ми се случи.  Simple Smile

За протеста и аз ви подкрепям момичета! Жалко, че в Пловдив е толкова трудно да се организират такива мероприятия.

# 146
Честит рожден ден на Pearly и Sa!!!
Живи и здрави и много щастливи!!!

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 147
Честит рожден ден на Пърли и Са newsm59

И аз съжалявам, че темата съвсем замря, четях си я преди, а в скайпа трудно мога да се вредя.

Лили е станала голяма ревла Tired Вчера я водих при педиатърката и само като влезе в кабинета рееееев, не мога да я успокоя. А не е да има лоши спомени да кажеш. Предния път като бяхме плака малко, но тогава беше с температура, изморена и много й се спеше. И пак не са й правили нищо, само я преслуша.
Днес я водих да я снимат, само като тръгнах да я събличам и рееееев. Обувам тутуто и рееев. Една снимка няма, на която да не е със зачервени очи. Добре че беше Алекс на мама Иви да удари едно рамо Mr. Green
Изобщо много е чувствителна като не се чувства в свои води.

# 148
Честит рожден ден на Пърли  и Са  bdbaloni Каквото си пожелаете днес да ви се сбъдне!
Лека бременност на Лиана pregnant Страхотно е, че се увеличава отбора на юлки 2010!

# 149
Честит рожден ден на Пърли и Са  Hug

Нинче, Астарта, благодаря за комплиментите  Hug

Бобо също спи при нас отвреме на време , особено при усилен зъбоникнеж /май измислих нова дума  Crazy/

Аз си признавам без бой, че отказах да присъствам в Сф чат, искам си форума  Mr. Green

Белинда, радвам се че си по-добре  Grinning обаче отваряй от време на време по едно око за форума  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт