В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
За протеста и аз ви подкрепям момичета! Жалко, че в Пловдив е толкова трудно да се организират такива мероприятия.

http://www.rodilnitza.com/supportnenasilie/contact.php  заповядай! И благодаря Simple Smile

Отново благодарности за честитките, много ме зарадвахте!

# 151
Са, честит рожден ден и на теб!
Бъди жива и здрава!

# 152
Днес съм психически изнасилена от пациентка! Помощ!

# 153
  • София
Ра, сподели, ще ти олекне  Hug !

# 154
  • София
Ра, какво е станало?

http://www.btv.bg/videos/ отразили са протеста, вечерта даже беше по обстойно, но има какво да се желае.

ЧЕСТИТО И НА СА   bouquet

# 155
Да са живи и здрави и двете ни рожденички пърли и са Много здраве им желая, щастливи мигове със семейството и много приятели!  bouquet  bouquet

По Бтв видях Рапунцел, аз не съм чула точно за кой случай става въпрос, но да се крещи на родилки е традиция. Аз и двата пъти имах щастието да съм позната родилка и да се държат добре с мен. Но бих стартирала протест за ужасното отношение на лекарите в родилно в Шумен. Не мога да си обясня откъде е тая злоба и нежелание за работа, т.е.  да направиш от родилката кърмачка и пр.

Ра, какво ти стори тази пациентка?

# 156
С най-добри пожелания честитя рождения ден на Пърли и Са!   bouquet
Ние днес правим един месец  Grinning Станахме вече големи. И почерпката  Hug
Алекс
Ели зад блока

# 157
Честито и тук на рожденичките! Да са много глезени и гледани! Simple Smile Simple Smile

Николета спи вече половин година при нас на спалнята. Като радар е, ако стане някой от нас.

Не се радвам, че темата е в скайп. Предполагам, че за мамите, които са в майчинство е по-удобно така. За съжаление нямам време да чета там и упорито пиша веднъж на ден тук  Mr. Green

Баба ми е зле. Иска ми се да отида да я видя.

# 158
  • Добрич
Честит рожден ден на Пърли и на Са и от мен!  bouquet
Чести имен ден и на Катетата със закъснение!  bouquet
Лиана, честтито и на теб! preggo Желая ти лека и безпроблемна бременност!
И аз гледах репортажа по БТВ, но видях само Рапунцел и Ана на Дуци.
Бухти не е само Лили ревла, Живко и той вчера много рева при педи ooooh! Човека едва успя да го преслуша, като едновременно се опитваше да надникне в гърлото докато той ревеше   #Crazy Направо ми стана неудобно от човека, голямо тръшкане беше. Оказа се, че е с вирусен ларингит за втори път в рамките на 2 седмици, явно първият път не сме могли да го излекуваме и сега пием АБ, понеже от няколко дни поддържа темп. около 37,3. Thinking
Живко от известно време го е обзела една мания да гледа рекламите по ТВ, никой не трябва да го безпокои през това време, само да чуе, че почват и е залепен за екрана, но си има предпочитания човека, не харесва само тази за Стиймопа Naughty
И Живко заспива в креватчето си, но през нощта като се събуди и веднага се изправя да го взимам, след това започва едно ходене из цялото легло, докато заспи отново. ooooh!

# 159
Мер Ан, аз прекарах такъв ларингит, ужасно е и още гласът ми се губи много бързо, нали с него работя...след 1` седмица ще имаме концерт в Прага, та не знам какво ще изпея изобщо Confused
Ако можеш да правиш инхалации, ще е добре.

Аз също на патерица ще честитя имения ден на КАТЕТАта. Ако имах дъщеря ,щеше да се казва Екатерина. да сте живи и здави. Heart Eyes

Иви, честита ви първа месечинка. Малкият е голям сладур Two Hearts

Лиана, честито, лека бременност и  добро насторение!

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 22:56 от denica70

# 160
  • София
Пърли, честит рожден ден! Да се сбъдне най-голямата ти мечта, след като се пребориш за нея - за да ти е най-сладка победата!

Са, честит празник! Много любов и радост ти желая!

Лека и щастлива бременност на Лиана!

Аз се изложих - днес исках да се включа в протеста, но не прецених никак добре времето си, много късно излязох и изобщо не стигнах дотам, само из квартала се повъртях. Тъпо, ама...  Embarassed  Rolling Eyes

Ра, не се дразни   bouquet Нали всеки гражданин има право на мнение и на добро отношение. Истината е, че наистина често пъти се случва акушерките и особено лекарите много рутинно да (не) обръщат индивидуално внимание на пациентите си и да са откровено груби (да не казвам по-силни думи). Не ми се иска да пренасям спор тук, но снаха ми роди в една от големите болници без всякаква предварителна уговорка, при дежурния екип и не се отнесоха никак добре с нея. А не е имала никакви, ама никакви претенции, нито е предизвикала с каквото и да е отношението там. В заключение ми разказа, че шиенето накрая е било много по-болезнено от самото раждане  Confused Има смисъл от такъв протест. Аз не бих искала един ден дъщеря ми да ражда без човешко внимание край себе си. Че и аз един ден сигурно второ дете ще раждам, искам и аз нормално отношение Simple Smile

Аз тъкмо се похвалих как Дари заспива вече самостоятелно следобеда и даже една вечер така и то... познайте как се приспивахме този следобяд  Mr. Green
Добрата новина е, че преди няколко дена й мина досадната хрема. Писнало ми беше от нея (от хремата, не от Дари), 2 седмици със сополи се влачеше. Джоли, беше ме питала какво зимно костюмче сме й взели. На Руканор, от Спортмания. Мисля, че е ето това - розово яке с бяло долнище на розови, черни и светлозелени точки. Не е кой знае какво, само 2 000 мм воден стълб е, за 100 лв.

# 161
Ива, честита първа месечинка на Алекс Hug. Много сладък бузанчо е станал Heart Eyes

Мер ан, бързо оздравяване на Живко Hug

Дени, дано се оправиш до пътуването до Прага Peace

Джоли, стискам палци баба ти да се оправи  Hug

Джули, добре казано  bouquet

Момичета, стиснете едни палци петък и събота Praynig. Кандидатствахме за новооткриваща се ясла и детска градина. Събота (или петък) ще излезе класирането. В граничната група сме, засега са 70 деца за 40 места. Ще имаме нужда от късмет Praynig

# 162
Астарта, стискам палци! Hug

# 163
Астарта, в Младост ли? Онзи ден бях в паркчето ви там и видях 3 детски градини една до друга и не ви стигат за квартала? Много деца, много нещо ooooh! Mr. Green
Видях и бившите Социални, вие в нея ли?
Стискам.

Мойто умно дете(Пепи) тази вечер си пръсна парфюм в окото. А точно една секунда преди това баща му му каза недей да пръскаш никъде. Не искам да му се карам постоянно, но установявам, че напоследък комуникацията ни е основно такава. Голямо е магаре Rolling Eyes
Поне госпожата отново го хвали, та има някъде надежда, че ще стане човек Crazy

Анна.

# 164
Астарта, в Младост ли? Онзи ден бях в паркчето ви там и видях 3 детски градини една до друга и не ви стигат за квартала? Много деца, много нещо ooooh! Mr. Green
Видях и бившите Социални, вие в нея ли?
Стискам.

Дуци, 15 градини са, но децата са ужасно много Tired. За бившите Социални става дума. Толкова се зарадвах, събираме максимума възможни точки, а вероятността да влезем е 50:50.
Мерси за стиснатите палци, определено само на това разчитам вече Hug.

Анна е прекрасна, а ти ставаш все по-добра с фотоапарата Peace

Общи условия

Активация на акаунт