http://www.rodilnitza.com/supportnenasilie/contact.php заповядай! И благодаря

Отново благодарности за честитките, много ме зарадвахте!

Станахме вече големи. И почерпката 

Желая ти лека и безпроблемна бременност!
Човека едва успя да го преслуша, като едновременно се опитваше да надникне в гърлото докато той ревеше
Направо ми стана неудобно от човека, голямо тръшкане беше. Оказа се, че е с вирусен ларингит за втори път в рамките на 2 седмици, явно първият път не сме могли да го излекуваме и сега пием АБ, понеже от няколко дни поддържа темп. около 37,3. 

Нали всеки гражданин има право на мнение и на добро отношение. Истината е, че наистина често пъти се случва акушерките и особено лекарите много рутинно да (не) обръщат индивидуално внимание на пациентите си и да са откровено груби (да не казвам по-силни думи). Не ми се иска да пренасям спор тук, но снаха ми роди в една от големите болници без всякаква предварителна уговорка, при дежурния екип и не се отнесоха никак добре с нея. А не е имала никакви, ама никакви претенции, нито е предизвикала с каквото и да е отношението там. В заключение ми разказа, че шиенето накрая е било много по-болезнено от самото раждане 
. Много сладък бузанчо е станал 

. Кандидатствахме за новооткриваща се ясла и детска градина. Събота (или петък) ще излезе класирането. В граничната група сме, засега са 70 деца за 40 места. Ще имаме нужда от късмет

. За бившите Социални става дума. Толкова се зарадвах, събираме максимума възможни точки, а вероятността да влезем е 50:50.
.