В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 209
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ехаа, Румито - честито Simple Smile Лека и безпроблемна бременност ти желая до края !  Hug

Дано Мамаиви добави новите бъдещи  мами, че вече ще им изпуснем бройката Simple Smile

# 181
След по-малко от две седмици ще мога да се включвам в младостките разходки Party. Излишно е да казвам колко се радвам Simple Smile
И ние е излишно да казваме, колко ни липсваше и колко се радваме, че се връщаш  Hug

Честито на Лиана и на Румито! Лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 182
Румито, това е чудесно  Grinning Лека и безпроблемна бременност и раждане  Hug

Катето е на Младост през деня, при баба й, тя ни помага, за да работя. А аз я водя там сутрин и сме в градинката от 10, докато се измъкна  Crazy и след обяд от около 16, докато се стъмни играем  Simple Smile Най-често на кръглия пясъчник или наоколо.

Ще взема да Ви пусна телефона ми на лични, да се обадите  Simple Smile

# 183
Руми, поздравления! Момо е мартенско бебе и много бързо отрастват до лятото и сякаш по-леко се гледат тогава бечета. Желая ти лека бременност до края. А защо се наложи амниоцентеза, само заради възраст ли? Винаги ми е изглеждала доста стресираща манипулация.

# 184
Честито на Лиана и Румито!Лека бременност,безпроблемно раждане и на финала здраво бебче!
Румито , много ми е странно  newsm78 ,че само заради възрастта са те подложили на тая процедура.Аз бях на 38 почти когато бях бременна с малкия,но не са ми правили такава.Помня обаче,че до последно брах страхове дали всичко е наред с дребосъчето.

# 185
  • София
Здравейте мамчета Hug
Не съм писала откакто започнах работа, защото работното ежедневие така вихрено ме грабна...Още се опитвам да свиквам. Нали съм на ново място, с нова позиция. Работата е страшно динамична, има какво да се учи, та си имам предизвикателства сега. Не съм ви забравила, разбира се, и когато успея да си открадна малко време ви чета, но с писането не мога да съм редовна.
Габчето е добре. Свикват с баба си. Свекърва ми казва, че е много добро дете Simple Smile Вечер като се прибера обаче, ми е като гербова марка. Навсякъде с мен Grinning

Честито на новите бременни мами. Пожелания за леко бременеене.   bouquet

# 186
Благодаря ви за милите пожелания.

Честно казано никой не ме е карал да правя Амниоцентеза, това решихме ние с бащата, точно за да не треперя цяла бременност. Първият биохимичен скрининг показа само при Даун риск 1:300, всички други хормони + нухалната транслуценция бяха в норма както и феталната морфология. Извикаха ме дори в Майчин дом на 14 етаж, за да ми кажат, че има някакъв риск, така ме стреснаха. Направих втори БХ /пълна глупост/ и там риска се повиши 1:55, отново всички хормони бяха в норма. Тогава си казах, ще правя амниоцентеза, избрах доц. Димитрова от Майчин дом да извърши манипулацията. Отивайки в Майчин дом да ми попълнят документите за амнито една доцентка, която оглежда резултатите и описва необходимите док. така ми се накара - защо съм била дошла, не виждам ли че първия БХ е бил наред, не е било нужно да правя втора, а само феталнта и т.н., но аз само казах, че съм решила и ще я направя.

Цялата процедура продължи около 4-5 мин., докато ме подготвят, да видят къде е бебето - за да намерят подходящото място. Самото вкарване на иглата изобщо не е болезнено, само усещането е странно. Единственото неприятно нещо за мен бе след това, когато матката се свива /леко контрахира/, тъй като е намаляла околоплодната течност. През деня се опитвах да лежа повече и разбира се няколко дни след това не вдигах Карина, щадях се.
Седмица след това треперейки се обадих за резултатите /те дори ме попитаха, защо ми е правено амнито - аз казах възраст, така пише и в експертизата/ всичко беше на ред, бебето няма Даун. За разширените резултати, които правият в Майчин дом се чака още месец, но те казаха, че ако има нещо ще се обадят, така че вече съм спокойна бременна мама.
Доста се разписах, но аз винаги съм много подробна.

# 187
Руми, поздравления и от мен!!!  Grinning

# 188
Руми, честито. А пола не ти ли казаха Blush

# 189
Навсякъде предупреждавам, че не искам да знам полът на бебето. Всички ме гледат странно, дори самите доктори са любопитни и всеки ме пита, а какво е първото? Ако отида да си взема резултатите /разширените/ от амниоцентезата, там определено /след разчитането им от специалист/ могат да ми кажат 100% полът. Дано никой доктор не се изпусне до края на бременността.

# 190
Честито на Лиана и Румито, лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета на финала  Hug

Астарта, стискам палци и аз  Praynig

Дуци, Анна е много сладка  Heart Eyes

Ива, много са ти хубави и двамцата  Hug, честита ви месечинка с малко закъснение!

Ние пак имаме гости, сега майка ми е тук за няколко дена, но нещо пак не успявам да си открадна малко време за почивка, а май имам нужда  Tired Да видим докато си тръгне ще успея ли поне малко да си почина. Но поне малко компания си имам де  Simple Smile Имам много нови снимки, да видим кога ще успея да кача малко, за да ви пусна  Blush

# 191
Ей , мине се , не мине някой ден и хоп- бременна мама  Hug
Честито на Лиана и Руми, лека бременност и здрави бебчета и от мен  newsm32

Днес похвалиха Елица в яслата, че била много послушно дете  Heart Eyes
Също така сме готови с подаръците за Коледа и вече ме е обзело коледно настроение  Crazy
Взех на Ели кухня на Smoby, разкошна е, с микровълнова,кафемашина,хладилник и ако не се откаже да рови в моята ще си ги разменим  Mr. Green, като я донесоха днес от Еконт в работата с колежките голямо разглеждане падна hahaha
Другият подарък е от Вега . комплект за почистване, с прахосмукачка , метла и всякакви парцали - нали е все по чистенето  Simple Smile, та ще се отчета и вкъщи и в яслата.
Получихме и колет от бабата от Италия- толкова много сладки неща, че със сигурност ще кача поне 5 кг  ooooh!
Дуци, как не те е срам - само една снимка  Crossing Arms

# 192
Честита точица и на Rumito-2008  Hug

Дано Мамаиви добави новите бъдещи  мами, че вече ще им изпуснем бройката Simple Smile
Как няма да ги добавя  Heart Eyes само чакам точен термин от Лиана и ДеЩо,иначе са си в списъка.Ти ако си следващата,казвай да те добавя и теб  Mr. Green  Hug

# 193
  • София
Руми, честито и да е лека оставащата бременност!

Астарта, знаеш ли какво се сетих: нали лотарийните номера бяха при стартирането на системата, за да са равни всички кандидати. А в списъка с кандидатурите за тази градина Илия фигурира с датата, часа, минутите и секундите (че и даже хилядни някакви), на която е кандидатствал. Т.е. децата са вече наредени по точки и по дати, няма да се тегли жребий, който да ги размества. Поне така си мисля, дано да съм права  Hug

Ох, ходих сега да чета в темата за детските градини, датите са нулирани и ще има жребий. Значи все пак ти стискам здраво палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 21:01 от julie.k

# 194
http://farm3.static.flickr.com/2553/4136381020_7df9e28628_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2791/4136379496_3642945cc5_b.jpg
И една Яна: http://farm3.static.flickr.com/2527/4135886078_e448db5654_b.jpg

Купа, чакам снимките. Опитай се да се възползваш и да си починеш малко.

Дочкова ме подсети, че на Анна така и не можем да измислим подарък. Тя без това не разбира, та няма да си давам много зор тази година Blush

Общи условия

Активация на акаунт