В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 215
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дуци, не се спряхте с Рали Simple Smile Ама все хубави снимки правите, много са красиви. И ми харесват доста повече от онези снимки, на които Анна и е седнала само по памперс. Тези са много по-изразителни  Heart Eyes Поне доколкото аз разбирам, де Simple Smile

# 196
Така, така. Заинатих се и си казах, че докато не станат като хората няма да се дам Mr. Green

# 197
Взех на Ели кухня на Smoby, разкошна е, с микровълнова,кафемашина,хладилник и ако не се откаже да рови в моята ще си ги разменим  Mr. Green,
И нашият подарък е същия Peace Вчера го взех и много му се изкефих.Вече нямам търпение за Коледа Mr. Green

Дуци, този път наистина снимките са прекрасни Peace

# 198
Момичета, чудо невиждано  Shocked Днес моето Кате се тръшка за храна - цял ден  Crazy При това не за да не яде!

Дуци, евала  Peace

# 199
  • Варна
Румито, много се радвам за новината! Прекрасно бебче на финала!
Леле, много бремелинки си имаме бе хора!
Гнидка, еми пък давай му да яде на това дете! Понякога и принцесите огладняват!

# 200
Вие ми се смейте, ама първо помислихме, че е болна, температура мерихме - толкова крива беше. Не ме пускаше да си тръгна, като я оставих при баба й. А то, защото знае, че аз раздавам храната  hahaha

# 201
Румито, лека бременност.

Дуци, много хубави снимки както винаги. Интересно ми е дали записа още един курс по фотография, за по напреднали?

Гнидка, храни го детето недей така, то само си знае кога му се яде.

# 202
Ама тя си беше изяла почти цялата закуска. Изобщо не ми мина през ума, че може да е гладна  Blush А и с това повръщане, което практикува, като настоятелно й се предлага храна, хич не смея да прекалявам  Crazy

# 203
Руми, лека бременност ти желая  Hug

Гнидка, радвам се за вас  Grinning И Бобо вчера яде като не видял   newsm22

Астарта, стискам палци  fingerscrossed Като ви слушам за тия детски градини ми настръхва косата. Добре че Бобо най-вероятно няма да посещава такава  Simple Smile

Дуци, аз пък да те питам, защо си мислиш, че децата не разбират? Според мен е точно обратното .... ще си чакат подаръците на Коледа  Mr. Green Ние отдавна говорим за дядо Коледа и подаръците и сега само като му спомена за стареца с червен нос и очите му грейват  Laughing Трябва малко подготовка  Peace

# 204
Шада, моето вероятно не разбира, защото не сме говорили Crazy За да е истински щастлива трябва да й купим лаптоп, за големи Joy Ох, обещаха ни един неработещ, да видим ще има ли мир вече. Научила се е да се качва на дивана, от там на бюрото и си рови по нещата на бюрото, пише си, страшна е Crazy

Села Ви, не съм записвала курс за напреднали. Исках, но сега не мога.

Гнидка, децата се променят, можеш само да се насладиш на тази промяна Mr. Green

# 205
  • София
Руми, лека бременност и на теб Hug

Аз все още съм без коледно настроение и за подаръци съм мислила. Моят подарък вече е напът, дано всичко бъде безпроблемно докрая Simple Smile

С Маги имаме огромен напредък с отбиването! Намалила съм кърменията до 2 нощни - едно за приспиване, едно около 23-24 часа. Оставих я да си пореве няколко нощи за кърменето в 2 часа. Първите дни рева по 20-30 мин, после се будеше, промрънкваше и се успокояваше за максимум 5 мин. От няколко дни дори не се буди по това време. Тази нощ е спала от 23:30 до преди малко непребудно. Такова чудо не е имало досега! През деня съответно не мога да и наваксам на храна, голям апетит и се отвори Crazy
Следващата цел е кърменето в 23 часа, май и там ще се наложи да я оставя да си поплаче. Последно ще бъде кърменето за приспиване, но само до едно да е, хич не ми пречи:)
Първите дни гърдите ми преливаха от кърма, изцеждах по малко. Сега вече явно се регулират нещата.
Дано мисията бъде завършена успешно до няколко седмици!

# 206
  • София
За да е истински щастлива трябва да й купим лаптоп, за големи Joy Ох, обещаха ни един неработещ, да видим ще има ли мир вече.

И за Маги това би бил най-добрия подарък Joy Вече е достатъно висока и достига спокойно лаптопа на бюрото ми! Или избутва стола ми и застава права отпред или директно се качва на стола. С огромно удоволствие и много концентрирано пише на него и борави с мишката. Дано при вас мине номера с неработещия. Аз имам един, дадох и го, но като няма картина и звук бързо и мина ентусиазмът. Иначе няколко клавиша му изчопли за нула време Crazy

# 207
  • София
Честита точица и на Rumito-2008  Hug

Дано Мамаиви добави новите бъдещи  мами, че вече ще им изпуснем бройката Simple Smile
Как няма да ги добавя  Heart Eyes само чакам точен термин от Лиана и ДеЩо,иначе са си в списъка.Ти ако си следващата,казвай да те добавя и теб  Mr. Green  Hug

хаха, аз трети пъти нЕма да раждам !  Crossing Arms

Дочкова, какво е това Вега, че аз търся на Билянка детска метла, гъба и т.н., но никъде не съм виждала, а тя много иска, защото й казах, че по принцип има, а и видяхме веднъж едно детенце, но в гуглето нищо не намерихме, а има такъв мерак да помага Simple Smile

Дуци, снимките са страхотни  Heart Eyes. Дано този път да си наистина доволна Simple Smile

# 208
Нинче, в Джъмбо има бая метли и парцали за деца Simple Smile

# 209
браво за децата ви че ядат  Peace моето не ще - вчера за целия ден е изял закуската си, 2 лъжички манджа и малко АМ преди сън....нищо колкото толкова....а за пресни плодове и зеленчуци и дума не може да става  Sick
честито на всички бременни много се радвам   Hug лека бременност  Peace
Дуци пак си направила хубави снимки бравооо Анна е уникално очарователна, а пък Яна както знаете всички ни  е слабост Heart Eyes
имам въпрос, майка ми стана дистрибутор на продуктите с алое (сещате се) та се чудя дали мога да давам на малчо и по колко...аз почнах да пия дано има добър ефект...

Общи условия

Активация на акаунт