В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 243
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Честит празник, Села Ви! Бъди все така позитивна и борбена!

Доне, ти за къде заминаваш  newsm78

Джули, как е малката?

Ния научи името на баща си и много сладко и отчетливо го казва "Пепи". Той пък се размазва от кеф Simple Smile

Последно време съм много уморена и не ще и да си заминава умората. По цял ден разигравам разни сценарии и се чувствам като в ЗИП по математика  Crazy

# 496
Много сладки снимки видях. Не е истина колко бързо растат тия деца!
Изкарахме супер на сбирката. Още веднъж - благодарности на Дуци за поканата и за това, че беше наш хост!  bouquet Hug Heart Eyes
Много се радвам, че се видях с мами, с които от много отдавна или въобще не се бях виждала, като Ками и Астарта!  bouquet
Нямам търпение пак да се съберем заедно, пък може и на мамешка среща Wink, да му спретнем едно лафче.

# 497
Честит празник,  Села Ви   bouquet

Аз вече вървя към оздравяване  Praynig

Много ме е яд, че не дойдохме на бебешкото парти  Confused снимки...снимки....снимки.... Mr. Green

Рапунцел, видя ли че ни заключиха темата за храненето  Twisted Evil

# 498
Ееее, Шада, верно ли?! Много тъпо. Абе аз видях, че една съфорумка е пуснала линк към нейната тема, която е с подобно съдържание, но реших, че е просто покана да пишем в нея, ако искаме. Сега пък са затворили нашата тема. Егати!
Бързо да оздравяваш!
И аз чакам снимки!

# 499
rapunzel, благодаря  Simple Smile
Аз писах на модератор, но глас в пустиня. Казаха ми точно това, което очаквах - темите били идентични. Не ми се спори с тях, че в нашата имаше рецепти и съвети, от друга страна пък не могат да угодят на всички  Rolling Eyes А ми беше толкова уютно там  Tired

Май сте поразхвърляли у Дуцеви, щом няма време да пусне снимки  Mr. Green

# 500
  • София
Села_ви, честит рожден ден! Да се радваш на много любов, щастие и късмет!

(...)
Джули, как е малката?

Ния научи името на баща си и много сладко и отчетливо го казва "Пепи". Той пък се размазва от кеф Simple Smile (...)

А мъжът ми я е научил да ми казва вечер "Юле" - измие я, облече я в пижамката и започне да я подкокоросва: "Извикай Мамо Юлееее". И Дари след него "Ююююуееееееее"  hahaha Joy

Вече е добре, минаха сополите, днес само е покашляла 2-3 пъти. Лекарката днес ми каза, че може да спра лекарствата  Party Жалко, че срещата изтървахме, но не исках в никакъв случай да рискувам. Вярвам, че нямаше никого да зарази, но след всичките хреми не искам да лепне още някой вирус, при това точно преди празниците. Ама май и вие с Ния не сте отишли на сбирката?

Мацки, нали ще има снимки от днес?  Praynig

Днес следобеда се хванах да броя и сметнах, че изговаря повече от 20 думи  Heart Eyes И разбира вече почти всички конкретни понятия от ежедневието и кратки команди. А днес я научих на "горе" - много сладко го произнася, при това протяга ръчичка с пръстче към тавана и чак на пръсти застава, в стремежа си да посочи по-нагоре  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Много е сладка. Чак сега се сетих - трябваше да я снимам. Утре, ако не се залисам пак в нещо  Blush

# 501
Села ви, честит рожден ден newsm59

Ива, много са сладки и двамата Grinning

Миналата година по това време не акаше изобщо в памперс, тази година само там.  Sad Много ми е криво....
И при нас е абсолютно същото Tired Само дето аз сама си го занемарих.

# 502
  • София
Новата думичка: Горе

Mr. Green

Иве, много са усмихнатички  Heart Eyes Каката, де, за малчо има още време  Laughing

# 503
Да благодаря и тук на Дуци за страхотното бебешко Коледно парти.  newsm51  remybussi Както всички се досещате - лудницата беше пълна. Тичащи деца, писъци, три пъти съборена елха върху главите им  Laughing Много весело  smile3540 Както ни описаха от долния етаж - звучали сме като стадо бизони  Joy
Ето и малко снимки, макар че не са никак добри  Confused Беше по-тъмно, а моята сапунка не е за такива трудни условия.
Джоли, ти нали щеше да идваш днес на срещата? Какво стана?
Ива, Сами има съвсем същите пантофки, но кафяви. Много сме доволни.
Юле, много е сладка Дари  Heart Eyes
Фио, как си подреди така ръката?
Нинче, защо те подлагат на изследвания? Някакви оплаквания ли имаш? Щитовидната?

# 504
Благодаря за милите пожелания.

Напоследък при мен нещата текат на много бързи обороти и не ми остава много време , но май така е по-добре.

# 505
Леле, толкова материал за четене от давна не е имало Simple Smile

Джулс, много сладка Дари! Радвам се, че спирате лекарствата. Стана ми смешно като гледах филмчета, тъй като се сетих, че сега Дари и Николета може да се допълват (освен ако Дари не знае 'долу')  hahaha Николта като иска да си смени статуса използва 'долу'  hahaha

Много са хубави малките бръмбари по снимкие  Heart Eyes И са малки разбойници вече, а не бебета. Аелия, не успях да взема отпуска. Струпаха ми се много презентации и калкулации заради годишните преговори. Яд ме е, че последно време не мога да се класирам никъде.

Я да питам, вашите деца имат ли здравни книжки? Педиатърката ли ги издава или трябва да ходя някъде с бележка от педиатърката. newsm78

# 506
Анна няма още здравна книжка, ще питам, мерси, че ме подсети.
Села ви, какви са тези бързи обороти, мятай почерпката тук Naughty

Партито наистина беше страхотно, много съм доволна Heart Eyes И малко уморително, но няма как Mr. Green
Благодаря ви за подаръците, особено за Шеридънса newsm53
Белинда, познай с какво закусвам в момента Mr. Green С останалото парче от тортата ти, да не си помислихте, че алкохол съм си сипала в 8 часа hahaha
Опасни сте, ей newsm51 Мъжът ми ме спука от бъзик с тоя Шеридън, пита аз ли съм си го поръчала Joy

Всички дечица толкова са порастнали и са ужасно сладки, съжалявам, че не можах да обърна внимание на всички, а ми се искаше. Но бях заета да снимам, да разтървавам скубещи се бебешори и биещи се младежи Laughing И чат пат да видя Анна за кой пореден път се е качила на пързалката hahaha Но като цяло мамите ме отменяха там.
Така, още ми е еуфорично и не мога да пиша повече Mr. Green но смятам, че скоро трябва да има повторение, дали с деца или без не знам, все тая. Може и двете, обичам ви(не само присъстващите снощи) Kissing Heart

Снимките са в Агата, щом ми ги прати днес веднага ще ги кача и ще пусна линк.

# 507
  • София
Дари  е бонбонка  Heart Eyes

Снимките са много хубави Simple Smile Явно сте си изкарали много добре. Мястото също е страхотно - идеално за купони ! Simple Smile

Аелия, в последно време не се чуствах много добре. Миналата седмица ходих и ми правеха електрокардиограма, мериха кръвно и т.н., но Слава Богу всичко в тази насока ми е добре. Неразположението ми било на нервна почва - да съм била по-спокойна Simple Smile
Преди няколко дни ходих на изследвания за холестерол и кръвна захар, защото личната лекарка ми предложи, ако имам желание да си ги направя, че ми се "полага" и тъй като ми беше любопитно как ми е холестерола, си ги направих. Е, Слава Богу и там съм в норма Simple Smile
Когато ходих при личната си поисках направление за ендокринолог, че при двете ми бременности ми следяха ТСХ-то, че бяха напипали някакво уголемяване на шията, а докато бях бременна с Дея ми откриха и миниатюрна киста  Confused Затова исках да видя до къде са стигнали нещата и там. Е, Слава Богу, няма нищо, дори и киста. Лекарят на ехографа каза, че това са си обикновени съдове и няма нищо притеснително Simple Smile
Сега само остава да си изчакам кръвните изследвания в петъка и евентуално да отида на УНГ, ако ендокриноложката ми даде направление и след празниците, живот и здраве, ще отида на гинеколог и мамограф.
Просто, тъй като ходя профилактично на лекар супер рядко, реших малко да обърна внимание на себе си Simple Smile Все пак и мама е човек Simple Smile

Моите деца нямат здравна книжка - въобще не знам как стои въпроса. Но относно издаването - точно вчера личната лекарка издаде такава на мъжа ми. Никъде другаде не сме ходили. Той си се води при нея от години, но сега му потрябвя и просто с име и ЕГН, личната лекарка я издаде.

# 508
Малеее колко са пораснали децата   Heart Eyes Все не успявам да се включим в срещите, а последните ми спомени са за едни бебоци, а сега направо големи деца  Party

Хайде сега да похваля моето дете /стига само съм се оплаквала/. Снощи си спа цяла нощ без прекъсване /ако трябва да бъда честна с едно към 11.30, но аз още не бях легнала и затова не го броя  Simple Smile/ Не се беше случвало незнам от кога. За сметка на това пък аз сънувах някакви кошмари и така и неможах да спя като хората. Явно си ми е орисия неспането  hahaha

Аелия, в последно време не се чуствах много добре. Миналата седмица ходих и ми правеха електрокардиограма......

Ох, има и други като мен. Само че при мен явно нещо кардиограмата не ми беше наред защото ми изписа хапчета за сърцето и ми препоръча спокойствие /как ли ще стане не ми е много ясно/. Това на 30 години да пиеш хапчета за сърце...... Като ви казвам, че ще ме умори това дете вие не ми вярвате

# 509
Опа, забравих. Черпя ви за именния ден на Анна:

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт