В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 243
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Нинче, Дони, а вие защо се цепите от колектива Crossing Arms

П.П. Дони, Боян е разкошен. Сладур усмихнат Heart Eyes

# 481
Астарта, болна съм. Иначе щях да съм първа кипра.  Laughing Ти вече в София ли си?

# 482
В София сме от неделя и щях много да се радвам да те видя Hug

# 483
Дони, Боян пак ли е с памперс? Бойкотира ли те?

Села ви, честит рожден ден!
Бъди жива и здрава и много обичана, весел празник!

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 11:24 от Дуци

# 484
Села ви, Честит Рожден Ден   bouquet Много здраве, късмет и положителни емоции  Hug

Честит празник и на студентите  Grinning

Боян много е пораснал и все така красив  Heart Eyes
Донке, пак се скъта  Naughty Ще се забравят младите  Wink

# 485
Честито на празнуващите днес   bouquet  
Боян колко е пораснал и как си щрапа бос по паркета  Flutter  Доне, много късмет от нас  Hug

Ние, които сме заковани в къщи чакаме поне снимки да видим от срещата.
Астарта, добре дошла! Да се излекувате бързо, както и всички болни. Грипаво време е с тези температури навън.

Ели пак се запекла. Дуфалака трябвало да го давам 15 дена, а аз дадох само 3, сега пак отначало. Приготвила съм и следобедна закуска от кисело мляко+овесени ядки+трици+мед. Ще добавя и круша, дано да хапне  Praynig
Това е супер дрислива бомба, ще е добре ако помогне поне малко.
И една снимка от вчера

# 486
Дуци, Боян спря да ака в легенче от август. Свекито го запусна за 2 седмици.  #2gunfire
Сега не иска да го издържам, нито да сяда на гърне,.... Казва ми СЛЕД като направи каквото и да е и обикновено се крие някъде. Миналата година по това време не акаше изобщо в памперс, тази година само там.  Sad Много ми е криво....

Гнидка, аз за добро, да не заразя снахата...  Peace

# 487
Щях да забравя Тони, Аелия и ние вече сме с тези пантофки, наистина са много удобни  Heart Eyes Благодаря за споделеното!
Още една снимка Любов голяма  Heart Eyes

# 488
Честит юбилей, Села ви! Бъди здрава, щастлива, обичана и усмихната!

Иве, много хубави дечица имаш Heart Eyes

# 489
Села ви, Честит Рожден Ден     bouquet

# 490
  • София
Селави, честит рожден ден  bouquet Бъди много щастлива и обичана!
Иве, Донка, страхотни снимки! Боян е много красив, а Ели и малкия бебчо са ми любимци Heart Eyes Нямам търпение да започна и аз да си щракам Маги с братче или сестриче Wink
На Никулден ни беше последното кърмене. Вчера вечерта не и хареса нещо в кърмата ми и не пожела да суче. Поплака си и заспа самичка. Хем от половин година искам този момент да дойде, хем ми стана много криво вчера. Даже си поплаках и аз!

# 491
Селави, Честит Рожден Ден! Да си много щастлива майка и обичана съпруга!

Иве много са сладки.

Някой писа, че не бил писал за да не се оплаква. И аз затова не пиша. След празниците ще се включа по активно  Peace

# 492
Катче, съвсем скоро и това ще стане  Hug
Не се притеснявай и недей да се натъжаваш. Почини си малко, че идва другото гладниче  Simple Smile
Астарта, Оле  Hug

# 493
Села ви честит рожен ден!   bouquet Бъди жива и здрава и много много щастлива!

Боян, Ели и Алекс са голеееми сладури  Heart Eyes

Аз пък не пиша по 2 причини –
първата е чисто техническа  Mr. Green – зверски си изгорих палеца, показалеца и средния пръст на лявата ръка и сега ми е малко трудно писането. „Кълва” си тук с една ръка по клавиатурата  Wink
а втората – страх ме е да си хваля много гарджето, че да не вземе набързо да ми покаже и другата страна на медала   Mr. Green Мнооооого слуша пу-пу  Heart Eyes

# 494
  • София
Много сладки дечица  Heart Eyes

Селави, честит рожден ден !   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !

Общи условия

Активация на акаунт