В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Честит имен ден на всички малки и големи именици с пожелание за много здраве и щастие!

Честит празник и на всички други, празнуващи днес!

# 466
Честит имен ден на всички малки и големи именици с пожелание за много здраве и щастие!

Честит празник и на всички други, празнуващи днес!

Peace  bouquet

# 467
Честит празник на всичките ни именници! Честит празник на всички! Живи и здрави, щастливи, късметлии, а децата да растат радостни и безгрижни! newsm51
Джоли, аз съм давала и водорасли и коластра. Доволна съм и от двете. Не съм опитвала вкуса на водораслите, но по-важно е че ефекта им е положителен.
Дещо, предполагам че някой вече се е включил за запушените канали. Все пак казвам това, което знам от Белинда. Лецитин на Валмарк - по две капсули 3 пъти дневно и сучене докато болката отшуми (ден-два), ако не се оправя - и зелево листо, изстудено в хладилника, без дебелата жилка, начукано с чукче и в сутиена.

# 468
Добър вечер и от мен!
Веднага коментирам снимките от срещата - ПРЕКРАСНИ! - и съжалявам, че не бях в Сф, за да се присъединя.
Отскочихме за няколко дни до Ямбол и си починах добре.
Нещо не ми остава време да пиша, а и за каквото и да е друго.
Пак рев... заминавам...
Да си довърша мисълта..
Та, на снимките Белинда ми е фаворит - изглежда толкова свежа и закачлива - като Пипи Дългото чорапче.
Другото ми се изпари от главата.
Не съм настроена празнично. Много съм раздразнителна и нетърпелива. Въобще съм много гаден човек в момента, чак не знам откъде да почна да се оплаквам. И София ме дразни. Двете деца пък непрекъснато са в конфликт - пищене, крещене, бой, рев... позната ви е картинката.
Ей затва не пиша. Започна ли да пиша - започвам и да се оплаквам.
Похвалете се нещо да си оправя настроението.... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 00:57 от Донка

# 469
Тони, Алелия мерси за отговорите! Зелена енергия течните водорасли ли са? Коластрата смесвам с вода и има вкус на мляко. Пие я. Но водораслите нещо не ще. Та кое за какво е полезно? Колко продължително давате?

Почерпете се за РД-то на майка ми! Simple Smile

Снощи пак съм заспала с Николета. Не си спомнях кога точно и ми трябваше малко време да осмисля къде съм заспала  hahaha По важното е, че се събудих в 7 без 2 минути сама и отпочинала.

Николета имаше гости снощи и голяма лудница настана. Беше мнооого весело, но и уморително.

# 470
Привет!

Само влизам да споделя тая сутрин като оставих Яна в градината и се прибрах каква мила картинка заварих - Марто и до него Елена правят лицеви опори, голям смях е малката имитаторка. Ще ги дебна за клипче.

Форумка в Часът на мама, не знам коя.

# 471
  • София
Дещо, снимай ги!! Тези моменти са много готини и аз снимах веднъж Криси как имитира баща си като тренира  Joy
Джоли, честит рожден ден на майка ти   bouquet
Да честитя със закъснение вчерашния никулден на всички именници и в професионален план празнуващите   bouquet Ние цял ден ходим на гостита, направо се отядох на риба,  Криси купонясва и толкова беше превъзбудена, че снощи не можа да заспи и танци и песни до среднощ  Heart Eyes А аз след толкова винце бях прмряла за сън  Mr. Green

Доне Hug кога заминавате? Давай по - спокойно. Всичко е за добро, дано се наредят нещата и хората ви помогнат наистина поне в началото. А и от там ще ни пишеш, няма да те пуснем иначе  Hug

# 472
  • Бургас
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм писала. Честит празник на всички на патерици, рожденници и именници!   bouquet

Ние бяхме една седмица в Берковица, разнообразихме малко. За Коледа сигурно пак ще сме там. Събота и неделя ходихме и до Бургас, да отпразнуваме и Никулден на кръщелницата. Сетих се за питането на Джоли. Малката е на 3 г и майка й и дава и коластра и водораслите. Тях ги разтваря в прясно мляко, но добавя и какао. И така Никол пие "Специален" Нескуик! Не знам обаче дали  за нашите дребосъци е удачно това какао.

Снимките са супер. Приятно изкарване и на утрешната сбирка! Hug

# 473
Водораслите ги слагам в/у лъжица кис.мляко на два пъти. А бифидуса го разтварях в много малко сок. Друго не съм давала.

# 474
аз давам алое вера, обаче Мати е пак с бронхопневмония  отново Cry ужас....

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 20:16 от маякуб

# 475
аз давам алое вера, обаче Мати е пак с бронхопневмония  Cry ужас....

Мая, дано се оправи скоро мъника  Praynig Аман от тия болести  Confused

Джоли, да е жива и здрава майка ти и да е все така фешън баба  Wink

Аз продължавам да съм болна, вече 4-ти ден ходя като парцал  ooooh!

Астарта, как е Илия?

# 476

Шада, благодаря, че попита Hug. Разтройството му мина още вчера, но не яде от няколко дни и отказва абсолютно всичко. Сега пък се чудя как да го накарам да хапне малко Rolling Eyes. Не съм гледала злоядо дете и ми е странно.

# 477
  • Варна
Здравейте мамчета,
ние вкъщи откак се върна нашият тати сме много щастливи. Вики само ходи след него да го прегръща и целува и не го пуска да отиде дори до тоалетна. Само с него играе, мен ме търси само когато дойде време за сън, като мъкне към спалнята и баща си задължително. Много го слуша, направ  не мога да я позная, а какво мрънкало беше до преди няколко дни. Само като й каже, хайде ти нали вече си голяма, и тя веднага изпълнява всичко. Още не можем да му се нарадваме и двете и нямаме време за форум, пък и вчера имахме гости за Никулден. Та доста шетане ми се отвори. Хайде лека вечер на всички! Целувки от нас!

# 478
  • София
Аз вчера цял ден бях в движение, а както е видно и днес ще е така, макар че го дават и по студено времето. Ходих веднъж да давам кръв за изсл. за захар и холестерол, после ходих на еднокринолог, като водих Дея в свекърва ми, а за изследванията тя идва вкъщи. Днес пък ендокриноложката ме праща пак на изследвания, че вчера ми взеха само за горните показатели и днес трябва пак да ме боцкат на вената  Confused После пак трябва да ходя на ендокринолог, за да ме гледа този път на ехографа, като пак ще водя Дея в свекърва ми и така ...

Влязох само Да ви пожелая приятно изкарване в Дуцини. Да показвате снимки после Simple Smile

# 479
И аз ще чакам снимки.  Simple Smile
Междувременно ще ви пусна 2-3 на Боян.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30926038&l=e4638697a7&id=1105373775

Общи условия

Активация на акаунт