В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 251
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
честито на всички именници Hug

# 451
Извинявам се,че съм пропуснала двете Нинета и Никола на Белинда!  Embarassed  Честито и на тях-здрави,щастливи и с гордост да си носят името!    bouquet

# 452
честито на всички именници   bouquet

# 453
Честито на именниците!
Мартина пък носи в момента 18-24 на Next и са и точно, даже няма резерва, в момента съм поръчала едни неща за напролет размер 2-3 г Mr. Green

# 454
  • София
Благодаря ви момичета за поздравите  Hug

Аз тази година за първи път правих сьомга на фурна във фолио, която бях предварително мариновала от вчера и много се чудех как ще стане, но мога с гордост да се похваля, че стана
раз-кош-на  Mr. Green Отделно за всеки случай изпекох, заради децата и хек филе, де, но съм много доволна   chef

# 455
Момичета, черпя виртуално с каквото всеки му душа иска Simple Smile Благодаря за пожеланията! Честито на Николовците, Нинето, Никол и Нинчето! Да им е здраво името и да им носи все попътен вятър в живота!

Доволна съм много от Фантастико. Имаше цял пълнен шаран. Като пресметнах излиза с около 5лв повече, ако го купя суров и го сготвя. Дано да е вкусен. Иначе майка ми го прави страхотен - пълнен с лук и орехи.

Бяхме на базара на Internaltion Women Club. Пак имаше страхотни попадения - фон дьо тен на Галеник за 20лв, крем за ръце на Авен за 8лв, на бабите взехме подарък - ръчно рисувани шишета. Най-много ми хареса американския щанд. Взех овесени ядки, Jelo, и любимото ми фастъчено маслко Peter Pan. Най-впечатлена бях от Николета. Беше заспала в колата, местих я в количката, после пак в колата, пак в количката и тя...все спеше. Вече 1 час сме вкъщи и тя спи..  Shocked

Някой дава ли на Аквасорс водорасли и коластра? Хомеопатичката беше препоръчала и започнах да й ги давам. Но водораслите имат един особен ментов вкус. Rolling Eyes

# 456
Честит имен ден на всички с името Никола, Николай, Нино, Кольо, Николета, Николина, Нина, Ненка, Никол! Да им е живо и здраво името, та и те с него!

И ние днес явно ще празнуваме, цяла седмица празници - много съм доволна от това време на годината  Mr. Green

# 457
Честит празник на всички именници!   bouquet

# 458
Честит Имен Ден на именниците   bouquet Да им е живо и здраво името и много късмет да им носи  Hug

Току що хапнахме шаран приготвен и донесен от майка ми  Party Най-обичам такива гости - да си донесат манджа, да ти гледат детето и да си измият чиниите после  Crazy

Ние ходихме на Панаира на книгата в НДК и похарчихме маса пари, но съм адски доволна  Grinning Купихме луксозни томове класика с добра отстъпка, пък и подаръци избрах.

Катето е страшно привързана към майка ми, нищо, че рядко я вижда. Двамата с баща й не ни брои направо, като и тя присъства. Нашите дойдоха вчера и после излязоха, а тя се скъса да реве и тръшка. Цял час повтаря "баба, баба". Даже си приготви обувките да излиза, че и нашите ни подаде  Laughing

# 459
Честито и от мен на имениците!

Имам спешен въпрос - какъв беше пинизът със зелевото листо за отпушване на каналите?  newsm78 Също и - какъв точно лецитин се пие и колко пъти, какво количество...не се сещам къде ги бях чела, а пък на една мама и е общо взето спешно, сега ще ходя да търся инфо из Библиотеката. пишете и други начини за отпушване на канали.

# 460
  • Добрич
Честито на всички именници! Да им е живо и здраво името!  bouquet
Честит празник и на всички моряшки съпруги! smile3525
Честито и на банкерите! newsm51

# 461
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ !!! Да ви е живо и здраво името и много споменавано !!!

Честито и на моряшките съпруги !!!

Да ви почерпя за моя професионален празник  beer cook

# 462
  • Варна
Някой дава ли на Аквасорс водорасли и коластра? Хомеопатичката беше препоръчала и започнах да й ги давам. Но водораслите имат един особен ментов вкус. Rolling Eyes

Аз давам. Обаче зелена енергия, има отваратителен вкус и цвят, Диана я ненавижда, смесвам я с каквото намеря Simple Smile Коластрата много я обича. Имам и водораслите, но не съм започнала още да ги давам.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НИКИТА!!!

# 463
здравейте момичета, нашия комп е на ремонт затова пиша от друг ...
Честито на всички именници, да са живи и здрави и да имат късмет (щото тези на титаник бяха здрави, но нямаха късмет  Mr. Green)и наздраве  cheers Wine Glass
Моя мъж и баща ми са именници...днес си оттядох на шаран и други видове риба ...
новото при нас е че Мати пак е болен, утре сме на унг, убедена съм че всичко идва от третата сливица....
айде весело празнуване  Drunk

# 464
Честит Никулден на всички, които го празнуват и специални пожелания за здраве и щастие на имениците ни  bouquet

Мая, бързо оздравяване на Мати Hug. Той не е ли малък за проблеми с третата сливица? На мен УНГ ми беше казвал, че под две годишна възраст тя е почти незабележима.

Общи условия

Активация на акаунт