Честит празник на всички празнуващи днес!
Благодаря ви за честитките за Никулден!
Много не съм от активните, но първо бях на лекции, след това си бяхме в Ловеч 2 седмици и т.н. да не влизам в подробности. Много хубави снимки разгледах на много пораснали дечица

При нас нищо ново. Одисеята със зъбите си продължава и зъби на лице никакви. Стоят си 6 от вече не помня кога. На моменти много ме изнервя с тези ръце в устата, защото буквално не ги изважда от там. Все са й мокри ръцете, дрехите и лицето. Всичко е в плюнки
За гърнето и ние имаме проблем. След разтройството от август чат пат пишкаме там, но не акаме. Стои по половин час на гърнето и като я вдигна веднага се изаква в памперса. Когато беше малка си акаше без проблеми. И така. Надух ви главите и аз, но просто при нас няма нищо интересно. А забравих- вече ми казват мама и се размазвам от щастие

Забравих да честитя на всчки мами които отново чакат малки сладки и пухкави шошита

.

Стъпи във всички изпречили ни се на пътя локви, цоп с двата крака иииии див писък на радост
Завиждам ви за говорещите деца
).
Още не съм успяла да седна да избера малко снимки да кача, надявам се днес или утре вече да успея. Другата седмица се прибираме за празниците в БГ и се надявам вече да ми остане и на мен малко време за почивка, да видим. Иначе на последната консултация Габи беше 11800 кг и 84 см, преди седмица й избиха 2 кътника, сега чакам другите 2 и предните 2 долни зъба, че отдавна са подути, но май вече ще избият скоро. Все по-често се случва да спи цяла нощ без да се буди, така че поне се наспивам горе-долу. От няколко дена започна да си заспива в леглото, не на гърда - е, трябва да стоя при нея все още де, но има напредък. Иначе се кърмим по 3-4-5 пъти на ден, различно и понякога и през нощта, още не смятам да я отбивам, въпреки, че срещам неодобрителни възгласи, ама не ми пука особено