В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 240
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте мами!

Честит празник на всички празнуващи днес!

Благодаря ви за честитките за Никулден!

Много не съм от активните, но първо бях на лекции, след това си бяхме в Ловеч 2 седмици и т.н. да не влизам в подробности. Много хубави снимки разгледах на много пораснали дечица  Heart Eyes
При нас нищо ново. Одисеята със зъбите си продължава и зъби на лице никакви. Стоят си 6 от вече не помня кога. На моменти много ме изнервя с тези ръце в устата, защото буквално не ги изважда от там. Все са й мокри ръцете, дрехите и лицето. Всичко е в плюнки  Twisted Evil Ама нямам избор, продължавам да чакам с опънати нерви до небето. Нощно време не спим и така........
За гърнето и ние имаме проблем. След разтройството от  август чат пат пишкаме там, но не акаме. Стои по половин час на гърнето и като я вдигна веднага се изаква в памперса. Когато беше малка си акаше без проблеми. И така. Надух ви главите и аз, но просто при нас няма нищо интересно. А забравих- вече ми казват мама и се размазвам от щастие Heart Eyes

Забравих да честитя на всчки мами които отново чакат малки сладки и пухкави шошита  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:50 от sisoni

# 526

Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Вчераштото парти беше страхотно, както вече са писали ... за което едно голямо Благодаря на Дуци.

ето малко снимки от мен http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=141653387 … bid=1158623651883

Всички дечица са толкова пораснали  Heart Eyes

Страхотна е!!!  С Дени го гледахме сигурно 30 пъти и само повтаря Па, Па / пак, пак / и така отново и отново ...  Joy

# 527
Здравейте майчета   bouquet
 Влизам да честитя презника на всички именици (малки и големи). Здраве и щастие им пожелавам!!!

Честита годишнина на Маймунка !!!

страхотни снимки, всички много порастнали  Heart Eyes и много готини  Sunglasses.

ето и няколко снимки от нас : http://www.facebook.com/photo.php?pid=252751&id=1669032469

# 528
  • Sofia
Може ли да пускате снимките така, че и тези, които не са регистрирани във Фейсбук да ги виждат?

Купона беше чуден, благодарности на Дуци за гостоприемството.  bouquet

Честит имен ден на всички с името Ана, да са живи и здрави!

# 529
Може ли да пускате снимките така, че и тези, които не са регистрирани във Фейсбук да ги виждат?

заповядай  Grinning http://iucka.snimka.bg/baby/miki-na-hija.410008.16314608

снимките на Cveti_Eti и аз не ги виждам  newsm78

# 530
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АННА на Дуци
и на всички които празнуват днес  Hug

Дуци, благодарим за гостоприемството  Hug За шериданса да благодариш на Рапунцел, нейна беше идеята  Wink

И аз изкарах страхтно,  Маги заспа в 11ч, това не е било  Laughing

Дуци, моля те пусни рецептата за Дуцинките тук   Praynig

Сакси, а ти за кексчетата 
Whistling

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 13:25 от ketito

# 531
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452751.new#new
Зимна Кърмачески Колекция

# 532
Честито на всички именници днес  Grinning

Ееее, още няма снимки  Laughing

Днес не можах да опазя Бобо от локвите. Беше подивял Crazy Стъпи във всички изпречили ни се на пътя локви, цоп с двата крака иииии див писък на радост  ooooh!

Джули, много е сладка Дари  Simple Smile Завиждам ви за говорещите деца  Wink Бобо всичко разбира, но нищо не иска да каже, гледа ме хитро и си прави каквото е решил - без да дава обяснения. Казва "мама" само когато е на зор  Laughing

И едно въпросче - случайно някое хлапе да е опитало кисело зеле  Joy

# 533
И аз чакам снимки!
Шада, не откривам нашата тема за храненето. Като се заключва не се изтрива, нали?

# 534
 Рапунцел, преместиха я в Нашите деца ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410181.0
Ето и тази в която ни "препоръчват", да пишем ....http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452764.msg13405660#msg13405660

# 535
Шада, мерси.
Много дразнещо е това. Над 40 страници бяхме изписали, свикнах си с тая тема и сега - клъц.

# 536
Здравейте и от мен
Завиждам ви за партито, но не можах да измисля как да се домъкна без кола и мъж, с количка, дете и багаж

Дуци, честит имен ден на Анна! Да и расте здрава и спокойна
Сакси, ако празнувате днес - честито!
Ние Яна я честваме на Еньовден, знаеш, все пак е 5 дни след рожденият и ден, а и денят и символиката са ми по-близки

Бременните - днес сварете по едно жито или ориз или нещо друго зърнено, така прочетох, че се прави, останалите майки май също е добре да се включат

Няма да разказвам какво казва и говори Ели, че е много и не мога да му хвана вече края
Почти си разговаряме като големи хора  Laughing Със събуждането и до заспиването - не млъква, понякога ми идва в повече
По час и нещо на ден и пея, това и е любимото в момента
Не наведнъж де, с прекъсвания и пея, по няколко пъти на ден, станах латерна, има си любими песни
Вече ми отговаря с Да и Не според желанията си - искаш ли банан - Даааа, мандарина - Нее или обратното, според настроението
Продължава да катери навсякъде, да си хапва доста добре, да суче, да имитира всичко
Пред хора не иска да показва нищо, нито да говори особено, само като се поотпусне

Вчера и казвам - абе Ели ти си пате и тя - Ени не е пати, Ени е беби  Laughing
Аз и казах - Ени вече не е бебе, ами ще си кака и тя - Ени не е тата, Ени е бебе

# 537
  • София
Честито на всички празнуващи днешния празник!

Много хубава бебешка среща! Моята госпожица беше леко стъписана и ако не държеше здраво мен, се държеше за сестра си, а през повечето време не изпускаше и двете ни.  Mr. Green
Но пък Вероника беше силно впечатлена. От единствената ни разходка в парка с Дуци, Евридика и НБМ от преди година, тя все ме врънка да ходим на бебешка среща. Сега много и хареса и ме попита кога е следващия рожден ден на Дуци, за да и отидем пак на гости. Laughing
Иначе си беше лудница. Направи ми впечатление, че доста от децата си щъкаха самички и се занимаваха прекрасно и без майките им да са наоколо.
Според Вероника , Дуци много се е разхубавила, което се дължало на това, че вече е с дълга коса  Simple Smile , и с очила. Малко се разочарова, от късметчето на Сакси ( падна и се учението), но пък точно пред бащата на Дуци изрази възхищението си от страхотната къща и получи покана да я посети пак  Joy, както и пожелание като порасне да си направи още по-хубава.  
И аз чакам с нетърпение снимките.

Де що, много сложни изречения, браво! Моята Ели все още е далеч от това. И по този повод дядо и каза, че приличала на кучето му, всичко разбира , но не може да говори.

Сисони, къде се загуби? Имаше ли служебен телефон, нали разбра, че смениха оператора?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 14:59 от kami_ch

# 538
Честит имен ден на всички именици днес и по-специално на Анна  Heart Eyes

Честита годишнина на Маймунка, много любов и семейно щастие още дълги години ви желая! Малката е голяма чаровница!

Снимките от партито са много хубави (чакаме още), всички дечица много са пораснали и явно са се забавлявали (малко ви завиждам за срещата  Blush).

Джули, Дари е много сладка и как хубаво го казва "горе"  Simple Smile

Фио, дано бързо ти минава ръката  Hug

Бързо оздравяване на болничките и дано не се разболяват повече, че да са здравички за празниците  Praynig

При нас нищо кой знае колко интересно, излизаме на разходка по 2 пъти почти всеки ден и като се сложи готвенето за детето по 3 пъти на ден, за нас, и другата домакинска работа, не ми остава много време  Tired Още не съм успяла да седна да избера малко снимки да кача, надявам се днес или утре вече да успея. Другата седмица се прибираме за празниците в БГ и се надявам вече да ми остане и на мен малко време за почивка, да видим. Иначе на последната консултация Габи беше 11800 кг и 84 см, преди седмица й избиха 2 кътника, сега чакам другите 2 и предните 2 долни зъба, че отдавна са подути, но май вече ще избият скоро. Все по-често се случва да спи цяла нощ без да се буди, така че поне се наспивам горе-долу. От няколко дена започна да си заспива в леглото, не на гърда - е, трябва да стоя при нея все още де, но има напредък. Иначе се кърмим по 3-4-5 пъти на ден, различно и понякога и през нощта, още не смятам да я отбивам, въпреки, че срещам неодобрителни възгласи, ама не ми пука особено  Mr. Green Не говори кой знае колко, въпреки че разбира абсолютно всичко, даже ме удивява някой път; все пак казва някои думички де, но от цели изречения засега сме далеч  Rolling Eyes

Забравих какво друго щях да пиша, пък и трябва да ставам да шетам, докато не се е събудила, че не спи никак много следобед, дано успея да се включа пак скоро  Hug 

# 539
Еее, Ками, благодаря Blush
Ето и на кой ми прилича Вероника: Ели като малка - момиченцето в ляво и
тук Ели вече е дама.

И сега да ви покажа какво снимах днес Mr. Green Hug
http://farm3.static.flickr.com/2707/4171112187_5d69f4b6ce.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2710/4171118575_d754cbd9b8.jpg

Общи условия

Активация на акаунт