В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 231
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Дуци, много хубави снимки  Mr. Green

Това си беше номер, като видях че ти си писала последна, очаквах снимките от вчера  Crossing Arms То вече вечер наближава...

Рапунцел, гадно е, но нищо не може да се направи Confused

Маймунка, честита годишнина   bouquet

# 541
Дуци, дай на една гладна и нещастна бременна рецептата на Дуцинките си!
Вчера много ми се усладиха и много ги уважих!  Blush Ако за някого не са стигнали, сигурно причината е в мен  Blush

# 542
Честит празник на всички! newsm51 Пожелавам ви здрави семейства, много любов, здраве на всички. На бременните - леко и безпроблемно, на желаещите бебенце - скорошно сбъдване на желанието.  preggo Специален поздрав на красивите ни именнички - да бъдат много здрави и щастливи! Дуци, на Анна мецана и целувка от нас  Kissing Heart
Маймунка, честита годишнина! Да се обичате цял живот! Малката маймунка е много сладка и пораснала! Heart Eyes

Сами има здравна книжка. Учудвам се че повечето от вас нямат  Shocked Още при записването при първия педиатър е редно да ви поискат и попълнят нова книжка на детето. После си я взимате и съхранявате както пазите вашите - за да са ви под ръка в случай на нужда.

# 543
Шада, Агата е виновна, все такива ги прави тя Crossing Arms Laughing

Евридика, аз бях оставила една чиния с дуцинки(Злати ги кръсти така Joy) долу, споко. Чакаха Гнидка и закъснелите гости.

1/2 кг брашно(на мен ми отива повече, към 750 гр)
2 ч.ч. прясно мляко
100 мл олио
3 с.л. захар
1 щ. сол
1 яйце+1 белтък
1 мая(позлвам суха Йоткер, иначе 10 гр.)
Меси се тесто като за питка, оставя се да втаса, правят се малки питчици с големината на орех(по-големи ги правя, нямам нерви за по-малки) и с пълнеж по желание(вчера с овче сирене). Мажат се със жълтъка, поръсват се със сусам или мак и се пекат. Аз пека на 200о и два реотана - горе и долу. Но всяка фурна е различна.

# 544
О, да, Дуцинките къртят мивки! Много са яки. И за ги правя и споменавам Дуци всеки път.  bouquet

# 545
Ей ся се опрятам и ги почвам! Имам мая точно на др. Йоткер вкъщи, което е голям късмет, че аз не меся като цяло и не купувам такива неща.
Мерси, Дуци!  Hug

# 546
Дуци, на ръка ли месиш или в машината?

# 547
В машината, разбира се Mr. Green

# 548
Щом казвате, че са добри и аз си ги записвам. Записах ги като "Дуцинки"  Laughing  Ще ги направя като остане малко време.
Аз чакам снимки от срещата, а Дуци какви снимки ни пуска, тц  Simple Smile

# 549
Привет.
Най после успях да направя нов колаж. Надявам се не ми се сърдите, че толкова закъсня Simple Smile. Нямам никакво време Confused
Този път са два колажа. Бебетата станаха 99 и става много нагъчкано в един колаж. Надявам се да ви харесат.
Доста снимки са много стари. Ако искате да сменя някоя снимка изпратете ми имейл до няколко дена.
Това е засега. Хайде чаооо!

Юлски дами
- http://images.july2008.multiply.com/image/1/photos/95/1200x1200/ … mp;nmid=148419497
Юлски кавалери - http://images.july2008.multiply.com/image/1/photos/95/1200x1200/ … mp;nmid=148419497

# 550
Севги, страхотна си, толкова старателна Simple Smile

# 551
Севги, страхотна си!  Hug  bouquet Пиши как сте вие, дай някоя снимка на децата. Кой знае колко са пораснали.

# 552
Радвам се че ви харесват. Децата са добре обаче моите нерви не са добре. Малката прекалено много е обвързана към мен и не мога да обръщам достатъчно внимание на баткото Sad Трудна работа. Постоянно иска да суче. Около три пъти през деня и още толкова през ноща суче. С нетърпение чакам да дойде майка ми през коледната ваканция. Тогава ще дойде моето време Grinning От два дни съм я командировала у бабата за да мога да се занимавам повече с баткото. Сутрин я водим вечерта я взимаме. Всички са доволни Grinning Снимки ще пусна утре да ни видите.

# 553
Севги, страхотни са колажите  Simple Smile

Аз замесих Дуцинките, изпекох ги и сега ще ги хапваме, а снимки още нямаааааааааааааа  Mr. Green

# 554
  • София
Тази вечер май всички ще ядем дуцинки Joy
Севги,колажите са супер Hug

Общи условия

Активация на акаунт