В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 209
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Рецептата за Дуцинките и аз си я записах. В наближаващите дни ще я пробваме  Peace
Севги, колажите  както винаги са страхотни   bouquet

Редактирах снимките, за тези които не могат да ги разгледат  Peace

http://www.facebook.com/album.php?aid=2023406&id=1416533876& … amp;id=1416533876

# 556
  • Добрич
Честит имен ден на Ана на Дуци!  bouquet
Честито и на Ана на Маймунка и честита годешнина!   bouquet
Всички дечица по снимките са много порастнали. Heart Eyes
Снимките от Дуци чакам с нетърпение. Peace
Дуцинките ще правя утре, че сег нямам мая, само дано да не ги сънувам  Mr. Green
Севги, колажите са много хубави както винаги!  bouquet
Момичета, спешно ми трябва карта от играта на Памперс. Ако някой има излишна може ли да ми пиши на лични,  аз разбира се ще си я платя колкото струва. Имам мечета за жирафа, а няма къде да ги залепя newsm78 Благодаря предварително! Hug

# 557
тук какви приятни емоции се вихрят чак ме е срам да пиша, но знам че ще ме подкрепите...знаете че Мати е с бронхопневмония, утре ще го водя пак на преглед, ако е по-добре продължаваме с инжекциите, ако не сигурно в болница, моля ви молете се да е по-добре  Peace днес хапна малко после повърна ама нищо важното е че прояви апетит....

# 558
Не мога да повярвам колко много има за четене! Липсвахте мииииии!

Eй, готини сте мноооого! И изглежда хубаво сте си изкарали по снимките!

Мая, какво става с Мати? Имам чувството, че сте постоянно на някакъв АБ?  Thinking Дай Боже да е добре детенцето утре!

# 559
  • София
Севги, наистина колажа е много хубав Simple Smile

Рецептата за Дуцинките и аз си я записах, ама евентуално ще ги правя по-нататък, че сега мъжа ми пости, та да не го дразня Simple Smile Мераклийка съм и на Шериданса, че изглежда много апетитно на снимките Simple Smile

Снимките сега се свалят и после трябва да се обработват и затова ги няма още Simple Smile

Мая, дано се подобри по-скоро Матейко  Hug Той нямаше ли пневмония преди това.

# 560
  • София
Мая, кураж  Hug И аз ще ви стискам палци, дано не се влошава повече!

Вие ме запалихте, вчера и днес пекох кексчета, много хубави станаха. Едното от тази вечер бухнало повече и тръгнало да тече и да не ви казвам на какво прилича  Mr. Green А утре ще правя тези "дуцинки", които така хвалите!

Направих застраховки на колата, днес я карах за маркиране на Сточна гара. На края на една маневра, лееееко подпрях съседна кола, а тя взе, че се разпищя, притесних се доста, макар че видях, че нищичко й няма  Blush И една беля щях да направя, то като се притесня, правя глупости  Sad По-интересното беше, че мъжът ми много неочаквано изведнъж ме успокои, че добре съм карала  #Crazy

Севги, благодаря и аз за колажа. Трябва и за снимка да се поразтърся, че тази й е отпреди една година  hahaha

# 561
Мая, дано Мати да е по-добре утре!  Praynig Praynig Представям си колко ти е притеснено, пък ние тук само си чешем езиците.

# 562
Здравейте, майчета!

Поздравявам всички празнували на патерица - да сте живи и здрави и много щастие у дома.!
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!  bouquet Да ги закриля света Ана и да им носи много късмет в живота!

Севги, благодаря за колажа. Май не сме много, дали по-нови снимки!

Маякуб, стискам палци да не стигате до болница! Дано Матейко бързо оздравее и скоро не боледува Hug

Европа ми дойде като мехлем за душата - много история, култура, народи и красота по Коледа в Прага, Виена, Будапеща. Все някога ще намеря време да кача снимки, извинете, но имам доста ангажименти. И Коледният концерт да мине....

Децата са добре, Сами дивее с батко си, опитва нови думи...
Не мога да си отспя още от пътуването.
И аз съм пропуснала Донка накъде тръгва... newsm78

# 563
И едно въпросче - случайно някое хлапе да е опитало кисело зеле  Joy
Ха-Бора яде кисели краставички,ама почервенява около устата и брадичката та не му давам Simple Smile
Мая,стискам палци да се оправяте и да не влизате в болница Praynig Hug
Севги-страхотен колаж и ще чакам снимки утре.ще ти пратя и по-нова но Бора.
Записах си и аз рецептата-дано се наканя да ги направя питките де-каквато съм готвачка ooooh!
Чакам и аз снимки от Дуци,ама няма-радвам се че сте си изкарали супер Simple Smile
И да-Дещо-браво на Ени-приказливка тя и ще  става кака Heart Eyes.Ти по-добре ли си?

И НА КРАЯ-ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ Hug  bouquet

# 564
Севги, много хубав коледен подарък ни правиш Hug

Днес освен имен ден, правихме и прощапулник на Анна. Познайте за какво се хвана hahaha - клавиатура, фотоапарат и куфар. Пожелавам й каквото й да снима винаги да се връща в родното си място Blush И така, пак заформихме лудница у нас, но не беше толкова мощна като вчера.
Качвам снимки, наистина са много и ще се проточи, който иска някакви негови снимки да пише в скайпа, защото няма да качвам на едно дете и 5-те снимки(примерно), които има, а само най-хубавата според мен.
По случай имения си ден детето се научи как да отговаря на въпроса "Как се казваш?". Много сладко казва Аня Grinning

# 565
  • София
(...) По случай имения си ден детето се научи как да отговаря на въпроса "Как се казваш?". Много сладко казва Аня Grinning
Хехе Simple Smile Браво Simple Smile

Много съм завеяна...  Embarassed

Честит имен ден на Анна на Дуци и на малката маймунка! Весели и умни да растат!  Heart Eyes

# 566
Джули, не мога да видя клипа ти Crossing Arms

Ето мъъъъничко снимки, продължавам да качвам: http://july2008.multiply.com/photos/album/161/Koledna_sofiiska_sreshta_2009

# 567
Леле, забравих да честитя вчерашния имен ден на Аня  Blush Дуци, да ти е жива и здрава и радост да ви носи!

Хайде да почерпя за рождения ден на татко!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 07:31 от Джоли

# 568
Мая, стискам палци Мати да е по-добре днес  Praynig

Севги, супер колажи. Благодаря   bouquet

Катето още спи от вчера по това време и няма изгледи да се събуди скоро  Laughing Явно, като е по-тъмно си мисли, че още е нощ. Като кокошките  Laughing

# 569
Севги, колажите са много хубави, благодаря   bouquet
Мая, дано да върви към оправяне детенце!
Дуци, поздравления за сладкото Аня  Simple Smile
Видях снимките, много сте хубави! И колко много майки с деца, мен чак срам ме хвана като се оправдавам, че немога да дойда  Embarassed
Ж и З пролетта ще съм мобилна  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт