В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 208
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Ива, много хубав аватар пак Heart Eyes

Качих всички снимки, хайде гледайте пак Mr. Green

# 571
Мая  Praynig стискам палци всичко да е наред и скоро да си имаш едно здраво и палаво Матейче  Hug

Дещо, браво на Ени. Какви сложни изречения реди  Hug

Браво и на Аня  Hug

Севги, колажите са страхотни   bouquet
А за теб   Hug  нямам думи – от толкова време си мисля да изпратя по-нова снимка на Михаил за колажа, а се оказва че вече съм пратила, а ти не си ни пропуснала.

Вчера така добре си починах – баба ми, дядо ми и баща ми забавляваха Михаил, който пък от своя страна беше забравил, че има майка. Чак вечерта като се прибрахме вкъщи ме забеляза и започна да върви след мен и да си повтаря ма-миии  Heart Eyes Добре ми се отразиха няколко часа спокойствие  Mr. Green

Хайде отивам да разглеждам снимки и после ако остане време ще докладвам за уменията на Мишока.

# 572
Хаха, Дани спи ли? Много хубави снимки. Кети, къде е баткото? Кой ви снима?

Мая, чакаме да кажеш как е Мати и се молим всичко да е наред!  Hug

Дуци, честито Аня. Симона като я питаш как се казва, отговаря "Момо"

Сеевги, колажите са страхотни. Благодаря ти!   bouquet

# 573
Мая, много ви се насъбра с тези болести Hug. Стискам палци Мати да се оправи без да се налага да влизате в болница и да свършва тази серия Praynig

Севги, отново страхотни колажи  bouquet. Ще ти пратя нова снимка, че май на Илия е най-бебешка Blush

Снимките са много хубави, а ето тази ми е любима: http://july2008.multiply.com/photos/album/161/Koledna_sofiiska_s … hta_2009#photo=42

# 574
благодаря ви момичета за стиснатите палци в комбинация с горещите ми молитви постигнахме добър ефект  Praynig Hug Мати е по-добре  Party снощи решихме да го окъпем и като живна тоя човек, хапна малко, игра, температурата спадна и е спал цяяяяла нощ  Heart Eyes тази сутрин закуси, ходихме на преглед и болницата се размина, продължаваме с инжекциите...той не беше боледувал от два месеца, според баща му той носи вирусите от работата си...не знам  Rolling Eyes
отивам да гледам снимки  Hug

# 575
Браво на Мати!
Снимките са чудни, прекарали сте си явно много добре. Съжалявам, че нямах възможност да дойъдем.
Нощес ми се разказа играта от бачкане и сега залитам като пияна и само чакам да си дойде батето от училище, та да си легна с дребосъната

# 576
Хубаво, че Мати е по-добре, дано не се разболява скоро пак

След малко ще видя и снимките на Дуци
Дуцинките ме изкушават, но някой път като съм сама и ми се меси, че това ми е зор
Вчера в градината на Яна месих коледни сладки с няколко деца, цяла сутрин сме се занимавали, пък формички, чудеса, а то едно твърдо маслено тесто, озорих се

Елена както започна да си вика Ени и ние вече я наричаме така

Сеевги, много ти е красиво аватарчето!
Елена суче и тя по същия начин - два-три пъти през деня и толкова нощем, абе за заспиване суче общо взето, но държи за да ме ангажира и при събуждане сутрин, което ми е най-дразнещо, защото обикновено оправям Яна за градина и бързам

Снощи бях на преглед и най-после ми взеха и секрет за цитонамазка и микробиология
В 16та седмица съм, термин 25 май, видях ръцете и краката, гръбначния стълб с прешлените, според лекарката и пола щяхме да видим, ако не се беше скрило, това общо взето, а да - и плацента на задна стена
Казах и на мама и сестра ми, захилиха се

# 577
ДеЩо, кажи ми че до сега не беше казала, че си бременна Mr. Green

Мая Hug

# 578
На роднините не бях казала да  Laughing
Сега от всички все още знаят само мама и систъра, скоро и на свекърите ще кажем, а да, на Марто сестра му също знае, на нея първо казахме  Laughing
Доста от близките ми приятелки също не знаят
Аз съм си такава  Laughing

# 579
Първото ми бременеене, с Пепи, го бях спестила и аз Whistling Ама ме беше страх да кажа, като че ще може да се върне времето назад като съм в 5-ти месец Joy
Не ти ли личи вече?

Анна вчера и днес ме побърка, чистих вчера айрян и трохи като луда от столчето и пода, днес маза снежанка по масата и себе си, защото аз приготвях обяд за баща й, а тя се качила на масата и маже ли маже Crazy

# 580
Мен са ме хванали лудите днес. Направих баница, сега започвам да правя Дуцинки. Дуци, ако не се получат идваш с машината да правиш показно като изчистиш  Laughing

# 581
Мая радвам се , че Мати е по добре  Grinning

Снимките са страхотни, мноооого сте хубави  Hug На мен ето тази ми е любима ... http://july2008.multiply.com/photos/album/161/Koledna_sofiiska_s … hta_2009#photo=63  Mr. Green

Дуци благодаря за рецептата за Дуцинките, страхотни са Hug Снощи ги изядохме, едва опазих една за закуска на детето Crazy

скоро май и аз ще купя машина, че месенето става все по-трудно с Бобо. Вчера му дадох едно топче от тестото , за да стои мирен, докато го доизмеся   Crazy

# 582
Мая, много се радвам, че Мати е по-добре.
Шада, тая снимка верно е много готина, ама има една още по-готина(на същата тема), която Дуци не е сложила. Laughing

# 583
Мая, много се радвам на добрите новини  Hug

Дуцинките аз отдавна съм ги оценила, затова си ги поръчах най-нахално  Mr. Green

ДеЩо, определено можеш да пазиш тайна  Simple Smile Не знам как успявате, аз едвам се удържах да не се похваля на всеки срещнат  Crazy

Имам важен въпрос: къде мога да намеря гумирани панталони и яке? Че с това джапане в локвите и съответно падане, ни трябва по-специално оборудване  Laughing

# 584
Шада, тая снимка верно е много готина, ама има една още по-готина(на същата тема), която Дуци не е сложила. Laughing

Дуци, ако на другата си още по-щастлива, дай да я видим  Wink Оф , поръчах си сега на съпружеското тяло, една бутилка  Blushа той ме пита какъв е повода hahaha Казах му, че тъгувам по изпуснатото юлско парти  Whistling  hahaha

Гнидка и аз днес се замислих за по-спец. оборудване , но бързичко се отказах. Мисля, че няма да са им удобни за ходене. Бобо когато е с ватиран панталон е като пате, ако е с нормален и чорапогащник е като тарзан ... или ти искаш да убиеш скоростта  Laughing

Нещо ми бягат букви от клавиатурата, явно разбойника пак е натиснал неща Thinking

Общи условия

Активация на акаунт