В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 205
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Ох, има две снимки, на които съм истински екзалтирана Joy Ама съм много грозна, и не ги качих, пуста суета. Пухтулка да ти ги покаже като й гостуваш Blush

Ядосват ме тия дни и ще има катаклизми при мен.

# 586
Шада, и това  Laughing Но основният проблем е, че като цапа в локвите или като бърза към тях, често пада - спъва се, залита и всякакви подобни. Вчера баща й каза, че била като торпедо  hahaha. Съответно се намокря цялата и трябва да я прибираме за преобличане и става една дълга и широка  Wink

# 587
По-специално оборудване от ски екип здраве му кажи Mr. Green

# 588
Гнидка, носи резервни дрехи. Днес Бобо не прояви особен интерес към локвите  Rolling Eyes цопна в 2-3 и това беше, останалите ги заобикаляше, за да не се нацапа  Joy

Дуци, ей сега ще изтормозя Светла  Laughing И мен ме ядосват, скоро ще се оплача на мъжО да се заеме с дразнителите Thinking

Подпишете , ако искате ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452630.0;topicseen

# 589
Много са хубави снимките, страхотно парти  Heart Eyes

Севги, колажите са страхотни отново, благодаря ти   bouquet Ще се опитам да ти пратя тези дни нова снимка, че и нашата е доста старичка  Simple Smile

Мая, радвам се, че Мати е по-добре, дано оздравее напълно и повече никакви болести  Hug

ДеЩо, не знам и аз как не сте казали досега на всички  Crazy

Ето и снимките от нас, доста са, че не бях качвала отдавна, който има време и желание: http://www.facebook.com/album.php?aid=2041947&id=1139499115&l=1ee5806a94

# 590
Ако искате? Ако искате?!?! Я марш всички за подпис, това е супер важно Praynig

# 591
Шада благодаря, че каза за тази петиция, наистина е много важно!
Подписах, освен това, ако все още Евдокия Манева е заместник министър - много се надявам да даде рамо, защото е един от противниците ГМО да се отглеждат в България
Мине се не мине време и всяко ново правителство се опитва да ги прокара тия простотии, аман!
Това правителство засега ми трупа само черни точки, поне само тъпотии ми се набиват в очите засега

# 592
И аз подписах.
Нова коледна рокля от продавалника  Mr. Green

# 593
Хаха, Ива Mr. Green

Това правителство засега ми трупа само черни точки, поне само тъпотии ми се набиват в очите засега
Изказа моите мисли, аман от тъпанари Confused

# 594
  • София
Момичета а вие само българсо производство ли ядете? Защо си мислите, че другите неща които хапвате, не генно модифицирани  Rolling Eyes Аз съм гледала една поредица по Нешънал джеографик.......еми да не ви разочаровам, ама няма такова нещо като чист продукт Peace

И чак пък правителството си излезе виновно  Rolling Eyes еми нормално, предлагат им се начинни да се намалят загубите от нещо, те гледат само цифри и .....Приетоооо  Rolling Eyes
Нали не очаквате Бойко Борисов да ви произведе био царевица  Mr. Green

И още един въпрос.....Ядете ли купено пиле.....бройлерче?  И знаете ли че то расте за 40 дни  Rolling Eyes

# 595
Не, купуваме пилето Дуц, както го наричаме любовно у дома, иначе Дюк(Duc).
Не очаквам био баница, но м/у био и ГМО има среден вариант.

# 596
ketito, оправи си понятията
Това ,че не ядем био продукти няма нищо общо с ГМО -тата
Интересувала съм се много по темата и съм чела и на семинари съм присъствала и филми съм гледала и мнения на експертите знам, както и на ЕС, така че с чиста ръка на сърце и с ясна мисъл ще подпиша всяка такава петиция
Освен това познавам хората, които са се ангажирали с нея и им вярвам
Мисля, че това е достатъчно

# 597
Дещо, моля те ако имаш списък с вредните Е-та, да ми го пратиш на ЛС  Praynig Не мога да открия моя  Crazy а в нета са някакви откъслечни и пак трябва да правя подбор  ooooh! Конкретно ме интересува динатриев инозинат и натриев глутамат /последното май е овкусител, ама беше ли вреден?/

Ние за момента ядем дом. пилета. Купихме ги малки + храна и ги дадохме на баба за отглеждане  Laughing лошото е , че има още 4-5 и край, минаваме на Дюк  Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 19:14 от Shada

# 598
  • София
Подкрепям петицията и я препратих на всичките си познати в скайп  Peace

Списъкът с Е-тата, може да го постнете и тук Simple Smile

# 599
  • София
ketito, оправи си понятията
Това ,че не ядем био продукти няма нищо общо с ГМО -тата
Интересувала съм се много по темата и съм чела и на семинари съм присъствала и филми съм гледала и мнения на експертите знам, както и на ЕС, така че с чиста ръка на сърце и с ясна мисъл ще подпиша всяка такава петиция
Освен това познавам хората, които са се ангажирали с нея и им вярвам
Мисля, че това е достатъчно

Много добре знам каква е разликата между ГМО и БИО, не виждам да съм ги объркала  в горенаписаното  Thinking Искам да кажа , че ГМО продуктите няма кой да ги спре, защото те са подобрени продукти, които издържат на много от вредителите и така 30-40% е спасена от тях, вместо да отиде на боклука. А това са цифри, а това върлнува тези които оправляват парите , без значение кои са  Peace
А не всичката пшеница и царевица която ядем е българска, повечето я изнасяме и доста се внася  Peace

Не съм казала, че съм против и че няма да подпиша петицията  Peace Няма нужда да скачаш.
На мен също ми се иска да живеем здравословно, но това е само една мечта  Rolling Eyes И ние имаме градина и ядем зеленчуцци от нея, но никой не ти казва какъв дъжд ги вали  Rolling Eyes тази година всичките домати изведнъж станаха като поляти с киселина  Shocked

Та мисълта ми е, че нищо не зависи от нас и нашите 100000....подписа. Аз се подписвам винаги и навсякъде, но мисля, че е глас в пустиня  Rolling Eyes Просто не вярвам!

Общи условия

Активация на акаунт