надявам се да се вижда подробен списък с оцветители и добавки
Искам да кажа , че ГМО продуктите няма кой да ги спре, защото те са подобрени продукти, които издържат на много от вредителите и така 30-40% е спасена от тях, вместо да отиде на боклука. А това са цифри, а това върлнува тези които оправляват парите , без значение кои са 

Няма нужда да скачаш.

Не мога да открия моя
а в нета са някакви откъслечни и пак трябва да правя подбор
Конкретно ме интересува динатриев инозинат и натриев глутамат /последното май е овкусител, ама беше ли вреден?/ (...)
Отдалеч си личи хубавото настроение, дечицата са страхотни, ... отивам да приспивам моето

Да, става въпрос за Маги, Вегета, Пикантина и разни други боклуци, които слага в гозбите

Свекърва ми беше много горда с една супа, която беше правила за Николета. Като я опитах обаче имаше леко странен - наричам го бульонен вкус. Оказа се, че я е правила със супа "Маги", на която беше добавила продукти. Точно защото имаше натриев глутамат обясних на Нинчето, че тази супа не става за Николета.
Даваха ги безплатно.

, както и друг, който беше забранен в няколко страни. Абе отврат като цяло. И аз отдавна се каня да помоля да ми донесат от София брошурката на БНАП, понеже е джобен формат и по може да се ползва при пазаруване, че ако тръгна с едно тесте разпечатки, ще ме гледат малко странно

Отначало, когато бяха новост на пазара, аз също бях купувала, но се усетих бързо, че нещо странно и натрапчиво има в тях. Хубаво нещо е интернетът
Няма не искам, няма недей
Гнид, научи я и на "недей"
.
Заредиха ни със страшно много положителни емоции. Препоръчвам ви на следващия им концерт да дойдете. Уникални са! И компанията ни беше много готина.
Пихме и си приказвахме и много се разтоварихме!