В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Дуци, абе тия "дуцинки" колко време трябва да втасват? Да не остана по-назад, и аз направих току-що, обаче нещо никак не ми втасаха и почти не са се надигнали при печенето. Още не сме ги пробвали, обаче определено не изглеждат като по картинките  Thinking

# 646
Мерси, Дони. Белинда да дойде да пусне нейните Simple Smile Голямо снимане падна, а хилеж още повече Mr. Green

dicey, втасва тестото, после слагаш пълнеж и печеш направо.

# 647
Позволявам си да пусна снимките на Белинда. Тя ги е публикувала в темата за маскен бала, така че сe надявам, че няма да се сърди, че съм ги пейстнала тук Wink. http://dimple.snimka.bg/friends/kupon-bg-mamma-2009.452931.16374325
Изкарахме страааахотно! Много съм доволна. Пийнахме, веселихме се и се смяхме до сълзи....(както обикновено Laughing)

# 648
Страхотни снимки , личи си , че сте си изкарали супер  Party
Аз тайничко се надявам всичко утре да мине по план - да заведа Ели на ясла и т.к. съм в отпуск да се прибера и да си легна  Mr. Green

# 649
Много сте хубави на снимките, а и настроението си личи Simple Smile

dicey, моето тесто превтаса. Програмата ми е 2 часа, около час меси и още толкова втасва. Но беше станало ужасно меко и лепкаво, та ръсих много брашно за да оформя топчета. Но след това станаха пухкави, меки и се надигнаха.

# 650
Астарта, на моята машина програмата е час и половина, но аз я спирам малко преди това. И още докато забърква в началото пипам тестото и ръся още брашно.
Преди малко къпах Анна, душа се спука, защото го бях увила неестествено нещо и цялата се изкъпах с вряла вода(плакнех ваничката точно) #Cussing out
Плюс това се разболявам нещо Tired

# 651
dicey, моето тесто превтаса. Програмата ми е 2 часа, около час меси и още толкова втасва. Но беше станало ужасно меко и лепкаво, та ръсих много брашно за да оформя топчета. Но след това станаха пухкави, меки и се надигнаха.
Ами аз нямам машина и не съм засичала колко време е втасвало, беше за времето, за което изкъпах Петър и изпекох един кекс  Mr. Green. Явно обаче не му е било достатъчно топло на тестото, въпреки, че го изместих върху печката, докато пекох кекса. Та дуцинките ми станаха съвсем леко клисавички /абе ядваха се/, а на вид приличаха повече на домашни курабии  Grinning. Ще направя втори опит, няма как   chef Като видях тези, дето Майра ги е пуснала у Фейсбукот, ми потекоха лигите  Animal Pig

# 652
Малеее, два часа ли ги чакате тия машини  Crazy ще пометна за това време  Peace Аз ги направих като рогчета, че не ми се занимаваше с топчета  Wink

Знаете ли , че Метро работи денонощно. Вчера ходихме там, беше лудница  Confused Заредили са доста здравословни нещица + био продукти на малко по-тънки цени. Имаше пуйки, зайци, гъски и всякакви други меса, но все от чужбинско  Rolling Eyes Чудих се да купя или не и най-накрая не взех  Rolling Eyes

Днес бяхме на прощъпулник, стори ми се че Бобо е проходил преди 100 години  Laughing много ми беше смешно това малко розово патенце  Heart Eyes

# 653
Днес никой не е писал. Къде сте бе, хора?
Снимките са уникални  Mr. Green

# 654
Ние бяхме навън  Crazy

Другите сигурно са в скайп  Crossing Arms

# 655
Шада, нито в скайп, нито тук има някой. Навън май е кучи студ и днес ще съм пас. Ива спи, а аз си седя на компа и мързелувам.

# 656
Да няма някоя среща, за която ние не знаем  Laughing

Навън наистина е много студено, ако и утре е така едва ли ще излезем  Thinking Освен да почета книга, че напоследък хич не ми се седи на компа  Rolling Eyes

# 657
До сега оправях дрехите(с помощничката ми Анна), които бях изпрала последните седмици и седяха и ме чакаха. С купища бяха, вече нямахме какво да носим ooooh! Mr. Green И правих обяд.
Анна е ужасна днес, иска само да я гушкам, ако не го направя плаче. Говорих с хомеопатката и й дадох едно лекарство. Има сополи от няколко дни. Педито ми звънна да я водя за ваксина, викам чак пролетта, тя щеше да припадне.

# 658
Дуци, Ива е същата. Постоянно търси внимание. И мен ме чакат 2 перални за гладене, които упорито се опитвам да се правя, че не виждам. Crazy

# 659
Вече не гладя Mr. Green Всичко прибирам, само това, което е много смачкано гладя, ай ще му се незнае Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт