В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 175
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Ейййййййййй хора моята мечта се сбъдна най-накрая.Току що ставам,малката е на ясла ,ще си направя едно кафе и ще помързелувам още 2 часа, преди да отида да я взема  newsm44
И като си представя , че цяла седмица ще е така, чак не ми се вярва .
Вече не гладя Mr. Green Всичко прибирам, само това, което е много смачкано гладя, ай ще му се незнае Crossing Arms
И аз така  Joy

# 661
  • София
Здравейте !

И Дея търси много внимание, а като ме види на компютъра супер много се ядосва и пищи със всичка сила  Crossing Arms Сега спи, а аз направих щрудел с готови кори, пък ще видим какво ще стане.
Злати, сложих го да го пека върху хартия, както ти беше казала, пък дано стане Simple Smile Правя тренировка за неделя, когато мъжът ми има рожден ден, а пости и искам да му направя някои постни десертчета.
Някой знае ли рецепта за постен кекс, направен с машина за хляб  newsm78

Иначе вчера купихме Коледни подаръци за децата - на Дея кукла, а на Билянка интерактивно лъвче Simple Smile От едните баби и дядовци купихме на Билянка батут, а на Дея комплект яке, панталон и блузка Simple Smile
За Нова година на Билянка ще има пони, а на Дея също ще купим още някаква играчка.

И като съм на подаръчна вълна поне да си кажа, че на мъжа за рождения ден направих чаша със снимките на децата и му поръчах фланелка на Левски с изписано неговото име на гърба  Mr. Green
На голяма част от родата поръчвам рамка часовник със 8 снимки  Mr. Green

Относно горния цитат за гладенето - и аз ВЕЧЕ така !  Mr. Green

Забравих да кажа, че другата седмица на фирменото коледно парти на мъжа ми трябва да маскирам децата, че ще е като маскен бал. Дея ще е коледно джудже, но тоалета за Билянка много ме затруднява. Някой има ли някакви идеи  newsm78

Гледах някакви принцесешки рокли, ама те бая грозновати ми се виждат, като за 50 лева. Костюмите под наем и те вървят 50 лева, пък не знам дали си заслужава. Някой май беше споменавал за Джъмбо нещо  newsm78

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 14:10 от Ninche

# 662
И аз нищичко не гладя, само спалните комплекти, които все се мачкат в сушилнята. Даже и не стерилизирам  Rolling Eyes
Дочкова  Hug
На мен ми се свиди детенцето да го оставя в детска градина  Embarassed
Въпреки, че ми е трудно с двамата, предпочитам да са си до мен. Незнам как се преодолява това, дано не е много трудно, че голям срам  Embarassed

# 663
Вече не гладя Mr. Green Всичко прибирам, само това, което е много смачкано гладя, ай ще му се незнае Crossing Arms
Намерила си му цаката Mr. Green Аз още гладя. Само чаршафите спрях. Обаче понякога обличам нещо неогладено като бързам и се чудя дали да не пробвам да не гладя Laughing

# 664
Нинче, има един сайт, в който костюмите под наем са 20 лв. Ще го търся и ще ти го пусна.

Ива, нищо срамно не виждам. Аз ще си седя у дома докато мога, защото още не ми е минал стреса от даването на Пепи на ясла Confused

# 665
Никак не ми се свиди даже,откакто Ели се е родила, това е първия ден в който се наспивам, мъжа ми се прибира 1 път месечно, всяка сутрин бягам до яслата, на 20 минути пеш е , за да не закъснея за работа, съответно ставаме в 6 и си лягам към 23,00 всеки божи ден  Crazy
Никой не ми е помагал, гледам си я сама, дядото се включва само ако е болна и не мога да си пусна болничен Tired
Пък и тя така се харесва в яслата, сутринта и викам, айде папкай че отиваме в градинката при Никол,при Калоянчо, а тя ми отговаря - при Коко/това явно е кандидат зета/ hahaha
Вечер като отивам да я взимам и не ще да тръгва, едва ли има друго такова дете  Mr. Green

# 666
  • София
Уф, верно, голям студ! Но ние с Ели задължително излизаме, за да водим Вероника на училище. Добре поне, че от днес спрях кухнята ( може и да е временно), та намалихме излизанията само до 2 на ден. Simple Smile
Аз пък само чаршафите гладя и дрехите, които не могат без гладене. Т.е. ризите на тати. Най-често обаче той сам си ги глади.  Mr. Green
Дуци, кой е този рисуван филм, с момиченцето , което ти прилича на Вероника, много иска да го гледа.  Grinning Ще ми пратиш ли на лични скайпа си за снимките от коледната бебешка среща, другият вариант, който предложи мъжа ми, е да прескочи до вас с една флашка.  Laughing
Рапунцел, съжалявам, че нямаше как да дойда да ви слушам, сигурна съм, че е било много хубаво. Ако и това лято сте в Каварна и свирите там може да прескочим да ви видим. Вероника ми каза, че Ива много я е харесала и все след нея вървяла.  Laughing
Аз тези дни съм си припомнила какво е това да си домакиня, всеки ден готвя и сладкиши правя, чак не мога да се позная. Тази вечер сме предвидили с Рони да правим джинджифилови сладки. Освен това съм се хванала да плета шапки, пуловери, шалове...с една дума все повече не ми се връща на работа...

# 667
  • София
Дуци, благодаря ти  Hug

# 668
Дочкова, на Пепи определено не му допадаше и за това и за двама ни беше трудно. Радвам се, че при вас върви така, дано и при Анна да бъде.

Ками, филмът е В небето или Up на английски. Гледахме го на 3Д, но сигурно вече го има и в Замунда.
Tакива хубави шапки плетеш, че може би трябва да почнеш да приемаш поръчки Whistling
Дай скайп. Ако не стане - ще разкараме таткото Mr. Green

# 669
  • София
Забравих да кажа, че маскираните мацки са много готини  newsm10 А аватарите на Дуци и Белинда са трепач !  Mr. Green

# 670
  • София
Пратих скайп.
О, аз вече съм приела поръчки. В момента плета на  малката (3г) племеница, а е на ред после голямата(15г.).  Grinning
Благодаря за филма, ще го търсим.
Само че сега съм я баннала от компютър и телевизор, защото утре има контролно по английски. Не стига, че не вдява, но изобщо не се трогва и не сяда да учи.  Confused
С нетърпение чакам ваканцията, за да си почина от училището на Вероника. За Коледа ще сме на Пампорово с приятели. Това го чакам с още по-голямо нетърпение.

# 671
И на мен ми е  голям дерт тая ясла. Не мога да я дам Ива и това си е Crazy. Може би по-натам бих я  пуснала на градина, но на тоя етап, колкото и да ми изпушват бушоните на моменти, не съм склонна да я дам. Абе, в общи линии - хем боли, хем сърби, но ще се оправим Whistling.
Ако имам изяви, ще свиркам. Мерси за интереса и подкрепата. Hug
Ками, на Пампорово къща под наем ли ще вземете с приятелите? Мисълта ми е как ще стане с децата?
На мен ми се празнуваше тая  година навън, но няма на кой да оставим Ивето, та ще сме у дома с кумовете.

# 672
Ива, нищо срамно не виждам. Аз ще си седя у дома докато мога, защото още не ми е минал стреса от даването на Пепи на ясла Confused
Мислех, че съм единичен случай. Като порастне и Алекс ще мислим по въпроса.
Децата мога да ги оставям без проблем на свекъра и свекървата, тогава не се притеснявам. Много вероятно да се възползваме и да празнуваме на заведение новогодишната вечер.

# 673
Нинче, писах ти и в скайп, не знам видяла ли си - http://www.jojomania.com/index.php?cPath=20&osCsid=6a1dec6c6 … 13afcb06559368cd0

# 674
  • София
Дуци, благодаря ти и тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт