В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 170
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мъж ми работи в една дъщерна фирма на НЕК и ще ходим в тяхна станция. Има много място за игра на децата и вътре и вън. Топло е, храната е добра и разнообразна и няма да мисля с какво да храня Ели.
За гледането на Ели обаче ще разчитам само на нас, няма аниматори и не предлагат услуга за гледане на деца. Важното е да сменя обстановката, ще си почивам на лято като отидем при баба и дядо.  Laughing

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:47 от kami_ch

# 676
...Говорих с хомеопатката и й дадох едно лекарство. Има сополи от няколко дни. ...
До тук прочетох и Дуци ми зачекна болната тема: и Никола не е в много добра форма и сутринта имаше Т. Още в 10ч оставих съобщение в Хирон за д-р Стоименова, след това в 14ч. отново се обадих, да им напомня за себе си. И д-р Стоименова още не е намерила време за Никола, не се е обадила. Разбирам, че има много работа, но това е прекалено.
Писна ми вече от хомеопати, тя ми е третият или четвъртият опит, не помня вече и направо полудявам как не мога да уцеля един, дето да си разбира от работата, да е точен и коректен и да успяваш да се свързваш с него, когато ти трябва.
Та, Дуци, ти как се свърза с нея и колко време ти отне това занимание?  Twisted Evil

# 677
Миленче, на мен Стоименова винаги ми е връщала обаждането. Обикновено когато има възможност да говори, клипва, за да знаеш, че е на разположение. Дано при Нико всичко е наред.

# 678
здравейте, аз както знаете не съм много по хомеопатията, обаче унг-то изписа на малкия едно хомеопатично лекарство за хремата и за моя радост подейства още на втория ден хремата спря, хубавото е че може да се дава дълго време и е специално за хронична хрема какъвто се оказва и нашия случай, казва се Цинабсин...за зъбките давам и Дентокинд, който също доста го успокоява...май трябва да си преосмисля отношението към този вид медицина  newsm78

# 679
Да споделя, че Елена на моменти зацикля  и почва да повтаря едно и също - например имената на хората, само с първите срички - мама Де, тати Ма, тата Ани /кака Яни/, баба Ди /баба Зинка/, деди, баба Ети /Лети/ и  така няколко минути си повтаря ли повтаря
Или хваща някой глагол и изрежда пак всички, ама супер скорострелно, понякога се оплита сама - например спи - мама пи, тати пи, Ени пи..и така нататък с много бързо темпо  Laughing
Постоянно ме кара да пея или да рисувам - мамо тиуай пате - мамо, рисувай пате - и това може да го повтори сто пъти...или си драска сама върху лисчета и си бърбори - Ени тиуа пате, Ени тиуа патее...

# 680
 Hug на болничките и да оздравяват бързо.

Дочкова-не е лесна и твойта,ама пък добре че детенцето е свикнало с яслата и си почивай като имаш възможност.

Аз чакам майчето тази седмица-не толкова заради помощта  за детето физически,а по-скоро ще ми дойде добре психически нейното присъствие този път май.
Поръчах и да ми донесе Дормикинд-да пробвам пък може да подейства на Бора и да почне да спи непробудно нощем-откак се е родил не е имало такава нощ  Rolling Eyes
Иначе за кърменето се сетих сега-ами кърмя го,но имам чувството, че има много малко мляко вече а и той не е толкова настоятелен и на моменти отказва да суче вечер.Само сутрин се сеща вече и ако върви така ще приключи май скоро.Но аз съм доволна-след дъщеря ми,която сука само 4 месеца,година и 4 месеца си е направо супер Grinning

# 681
Милена, Стоименова ми е звъняла в 10 вечерта! Разбирам, че ти е писнало и си изнервена заради Т на малкия, но имай търпение.
Звъннах й на гсм-а и ми вдигна тя самата. Случвало се е Злати да е говорила току що с нея, а на мен да не вдига 5 минути след това, може вече да е влезнала в матрицата.

# 682
Евридика, така е при Стоименова. Голям зор да се свържеш, но аз станах свидетел веднъж колко много й звънят. Повярвай ми, нечовешко е  Sad Направо я съжалих. И събота и неделя не й дават мира. А повечето звъняха за някакви дреболии и глупости, та ме хвана яд. Аз гледам да се обаждам само като е наложително и имам търпение. Ако е имало нещо много спешно, казвам на рецепцията или директно записвам час и отиваме при първа възможност.

# 683
  • София
Днес ние сме виновниците, Миленче. През цялото това време, докато си звъняла, бяхме на интервю Grinning Да си знаела, да си ми звъннала на мене Laughing
В Хирон наистина е лудница. Само докато ние бяхме вътре, навън се натрупаха 4-5 дечица за спешен преглед и кой знае колко още такива като Евридика с обаждане по телефона. Като си тръгвахме, тъкмо идваха една девойка на 3-4 и едно бебе, ама съвсем мъничко, в кошче беше Heart Eyes Тази жена явно много известна Flutter

# 684
Ако на мен ми прави интервю и телефонът й звънне 100 пъти, пък вземе и да вдигне много ще се ядосам.
За това и не ми пречи ако не вдига, разбирам я, все пак върши работа с ума си и трябва да се съсредоточи. Ако е супер спешно казвам какъв е проблема на девойката, дето вдига тел.
Белинда, кои вие бяхте?

# 685
# 686
Оооооооо, Ива , улесни си живота  Grinning
Ако я научиш и млякото да прави и да храни бебето качвай краката на дивана  hahaha
Дещо, браво на Ели , каква е бърборанка , пък Елица казва само някакви бебешки думи и то много рядко-ало,мама,деди,много сме далече от думите, пък какво остава за спряжението . Има ли и други нежелаещи да говорят или да почна да се притеснявам  newsm78

# 687
  • София
Има ли и други нежелаещи да говорят или да почна да се притеснявам  newsm78
Има, има Simple Smile За Бобо почти всичко е "ъъъъ,ъъъъ" hahaha

Иве, много е сладка, мамина душичка Heart Eyes Обаче аз, ако имах момичета, щях да ги науча, че всичкия слугинаж, е мъжка работа Crossing Arms Mr. Green От малки да се учат да са над нещата Sunglasses

Дуци, Бобо водихме заради спазмите, ходихме и двамата с татко му, уж за повече инфо, нали...Не че 90% от инфото не дойде от мене, но поне имаше кой да занимава бобърчето през това време Simple Smile

# 688
Миленка, не се ядосвай. Сигурно ще се обади. На мен веднъж ми се наложи да й звъня, не ми вдигна веднага, но ми кликна и после си говорихме. По-изнервящо е да си на интервю и да те прекъсват 20 пъти за по 5 минути  Peace

С Пепи ходихме до Стара Загора да изпратим баба. В събота почина. Не можах да я позная. Вечерта Ния пък как падна и плю кръв. Май си прехапа езика. Оправи се де. Обаче ми се струва, че кърмата ви е намаляла от вчера значително. Вярно, че се кърмим само вечер, но ми е притеснено, защото Ния не е готова за отбиване. Тя си търси, а явно стресът си е казал думата при мен. Сега съм притеснена за татко. Още не е плакал, а това помага да се преодолее загубата.

Утре трябва да подготвя РД-то на Пепи, а още не съм отишла за подарък. Не знам кога ще намеря време, но трябва и това да свърша. Поне знам какво му търся де Simple Smile. За Нова година никаква не сме я свършили - не се знае какво ще правим. Но тази година съм решила да не си мръдна пръста, защото все в последния момент се правят нещата и то защото натискам. Май това ми е грешката  Thinking

# 689
  • Бургас
Има ли и други нежелаещи да говорят или да почна да се притеснявам  newsm78

И Лора е от малко говорящите. В повечето случаи мучи, ръмжи, ььььь-ка, иначе ми подвиква по цял ден мами, казва тати, баба, деде, ало и до там. От време на време и мньм-мньм (за бибата или за солета).

Ива, малката сладурка вече е отмяна.  Hug

Гледах ви маскираните снимки. Големи сте сладурки.   bouquet

Дочкова, да се намързелуваш хубаво. От както оставяме от време на време Лора при баба й през уикенда, определено се чувствам човек. Дори за следобяда само ако я оставя и се разтоварвам, не съм толкова изнервена като че ли.

За Нова година най-вероятно ще сме в Берковица. Както го дават и да вали сняг там, дано да понатрупа, че на Лорка единия подарък е шейна. Трябва да се пробва, щото ако чакам сняг в Зарата, няма да е скоро. След Коледа ще пътуваме. Ще постоим при нашите малко, но се надявам да се съберем и със стари дружки.

Джоли, съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт