В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Честит имен ден на красавиците с хубаво име Hug

# 91
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКОТО ЮЛСКО КАТЕ, КАКТО И НА ЧАРОВНАТА КАКА КАТЕ !   bouquet ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО С МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !

# 92
 wavey
Ние се завърнахме.
Благодаря много за съчувствието и милите думи!  Hug

Честит празник на всички именници!    bouquet

# 93
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

След малко отиваме в Борисовата градина със Сакси. Ако някой ще ходи натам да свирка.

# 94
  • София
Вале, почиваш ли си? Сподели как си...
Днес видях Бобо с вашите.
Благодаря ти, че питаш Hug
Само с една дума - идеално съм Simple Smile Наспивам се, не се насилвам да правя нищо, което не ми се прави, лежуркам си по цял ден, лекувам си душата...Ако не ми се излиза - не излизам, нищо, че е слънчево и 15 градуса, ако не ми се готви - ядем готови пици, нищо че е вредно, ако не ми се спи още - зяпам филм, нищо, че е един през нощта...Точно от това имах нужда и съжалявам, че не пратих Бобо в Плевен по-рано, а чаках да изтрещим и двамата с Димитър, за да призная, че имаме проблем. Повече няма да правя така Naughty

Честито на Катетата  bouquet

# 95
Честит Празник на Катетата   bouquet И благодаря за честитките  Heart Eyes

Моето Кате по случай празника се сдоби с чудна цицина на главата  ooooh! Много плака, ама здрава излезе  Crazy

Белинда, радвам се за теб  Hug Понякога такива моменти са много необходими и помагат  Simple Smile

# 96
Честит имен ден на всички Катета! Да са здрави, щастливи и красиви!
 newsm51
Белинда, радвам се че има подобрение. Hug Човек трябва да си позволява такива почивки, когато има нужда.
Дуци, къде се губиш?
Аз от четвъртък имам гости - свеки се домъкна. От тогава съм с главоболие.  Angry Мъжът ми замина в командировка, но тя продължава да е тук. Нямам търпение да я изпращам вече, че ме подлуди. Абе, не може детето да облече и съблече, ама идвала "да ми помага". Скъсах се да готвя и да й сервирам на принцесата, имам нужда от почивка вече smile3511 Сега е навън със Сами, ама трябва да отивам аз да му взема храната от кухнята, че тя не смее да не объркала нещо.  smile3555 Голяма ми е отмяна, нали?

# 97
Ах, Аелия, как си се наредила само  Whistling Половинката се е спасила, но ти е оставила помощник  Laughing

На днешния празник жените не трябва да работят  Wink

# 98
  • София
На днешния празник жените не трябва да работят  Wink
Ууу, добре че каза, че се бях засилила да прахосмуча hahaha

# 99
Честит празник на всички именници, да са живи и здрави и дълги години да носят името си.

Ние сме от неделя в София, малката се размазва от кеф, само тича след чичо си и му подвиква. Започнала е още повече на говори,  на моменти даже ми идва малко в повече Simple Smile днес си получи коледния подарък Simple Smile купихме и триколка, но решихме по рано да я покажем та докато е хубаво времето да и се порадва. Пък и нали не ползва количка от няколко месеца, дано и на бабите да им е по-лесно като излизат на разходка с нея.

Ninche, куклата която показа  ine я има в Метро, цената е 29 лева даже има и такова момченце и няколко по-малки кукли от същата серия, Много са хубави, но моето дете с кукли не си играе, за мое съжаление повече я влекат автомобилчета, влакчета и разни такива.

# 100
Купа, Катче и Експа- честит имен ден!!!
честито и на всички малки Катенца , а майките им много да ги слушат!!!

Илиана
честитооо  preggo

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 14:13 от Eli_cz

# 101
  • гр.София
Здравейте момичета  Hug Влизам само за да ви съобщя радостната новина че живот и здрава Юли месец ще ставам пак мама  newsm44

P.S.Честит имен ден на всички празнуващи

# 102
Аелия Hug Тук съм.
Анна ми изпива силите напоследък, но предполагам и на нея не й е лесно. Има два кътника вече, два са на път и втори ляв горен също Crazy
Заспива си в леглото, но нощем се събужда с неутешим рев и я местя при нас, спя на ръба на кревата и леко се чувствам като изцеден лимон.

Лиана, честито  bouquet Леко и безаварийно Hug

Честит имен ден на всички Катета, да сте живи и здрави!

# 103
Честит имен ден на Катетата! Да са живи и здрави!   bouquet
Лиана, честито! Ще бременеем заедно! Simple Smile

# 104
  • гр.София
Евридик@   надявам се всичко да е наред и при двете и да изживеем едни хубави 9 месеца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт