В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
НБМ, радвам се, че ти ще ходиш в "На кафе" Simple Smile Бяха предложили на мен, но аз във вторник имам ангажимент  Grinning

Няма да съм само аз, вече писах, поканили са много майки. Хайде де, няма ли желаещи?

# 76
  • Варна
Здравейте мацки,
днес майка и татко изведоха Вики на дълга разходка в парка. И аз съответно се счупих от чистене вкъщи. Сега ми е едно лъснато навсякъде.... но не за дълго. Още утре дребната ще обърне всичко надолу с главата. Сега си мисля, че май трябваше да използвам времето за себе си, поне ефектът от разкрасяването щеше да трае малко повече Heart Eyes

# 77
Джулс, от къде намери комплектче? Днес се търсих в Пловдив надсякъде (само гащеризон по-принцип, че яке си има), но дори и комплекти не намерих.

Много готини Магито и Павката  Heart Eyes

На Чепеларе беше мнооого слънчево. Направо крем за слънце си трябваше, а не за студ Simple Smile

НБМ, успех!  Hug

Евредика, трудно ще е. Първите два дни на мен ми беше мнооого уморено като бяхме двете с Ния, но после едно спокойно става.

# 78
  • София
Здравейте момичета !

Ние пък вчера с мъжа ми оставихме и двете деца на свекърва ми и ходихме на кино Simple Smile Не ни се беше случвало поне от 2-3 години  Whistling Понеже свекърва ми живеят близо до Арена-та, та ходихме пеша и направо бяхме като гаджета.

На Дея новия номер е да ни плаши. Казва ни "па-а-а" и ние съответно се "стряскаме" Simple Smile Вече казва и какво казват кученцето и котенцето Simple Smile Иначе все така не се дава и скубе, хапе и се бие, като Биляна и тя не се дава и е по-своенравна от всякога и вкъщи е направо лудница  #Crazy А мъжа ми не иска още да я пускаме Билянка на градина и въобще  ... вече съм на валериян, глог и мента  ooooh!

# 79
Аз пуснах Алекс на градина тази сутрин след почти две седмици вкъщи. Седнала съм на компютъра, пия си кафето, Илия обикаля из стаите. Все едно съм без деца. Реших да се възползвам максимално от помощта на бабите. И без друго малко ни остава, после все сама ще бъхтя Simple Smile

# 80
Аз пуснах Алекс на градина тази сутрин след почти две седмици вкъщи. Седнала съм на компютъра, пия си кафето. Все едно съм без деца.
все едно, че аз съм го писала, но аз наистина съм без деца Mr. Green

# 81
Здравейте, мами! Може и да съм влизала преди тук, но отдавна не съм и не съм много  Rolling Eyesсигурна. Laughing Това е темата на юлчета 2008, нали? Искам да ви питам, знаете ли откъде мога да изтегля бейби Айнщайн, че имаме едно филмче от една приятелка, гледа го детето непрекъснато, но ми се иска да й намеря и други, а не успявам. не съм много добра в търсенето Wink

# 82
в замунда ги има бейби айнщайн

# 83
Ами там изписвам и на български и на английски, но излизат разни други неща...

# 84
# 85
Вале, почиваш ли си? Сподели как си...
Днес видях Бобо с вашите.

# 86
  • София
Тези дни все пиша и се затрива, незнам от форума ли е моя компютър ли сдава багажа. Но да се разпиша все пак, нали все ходим навън в хубавото време.
Сетих се за идеята на Дещо за подарък на малките (май е за момиченца само) с различните начини на закопчаване - цип, копчета и тн. Криси има такава от миналата коледа от вуйна си http://www.laredoute.fr/vente-poupon-de-36-cm.aspx?productid=324 … &numberpage=1 и и е много интересна като занимавка. Мека е и я мъкне навсякъде с нас.
В събота без да знаем, че е празник бяхме през деня със семейството на мъжа ми, после с моето семейство и накрая при едни много добри приятели и техните деца и си изкарахме страхотен ден! При тях и разбрахме за празника накрая на вечерта и като се прибрахме в нашата си къща, напалихме камината и се отпуснахме с чаша вино в ръка си дадох сметка за това колко е хубаво да имаш собствено семейство, но и да можеш да разчиташ на родителите и приятелите си  Heart Eyes

# 87
  • София
Ine, много е сладка кукличката. Аз бих я поръчала, ама много сложно с тоя Редут ...

# 88
Здравейте Simple Smile Искам да пиша от деня след срещата в Баня, но така се стекоха нещата, че не успях. На другия ден започнах работа и 2 седмици не съм си пускала компютъра дори, нямаше време. Малко е късно да го кажа, но срещата беше много хубава, както и снимките, които видях. Благодаря ви, че ни приехте така, все едно пиша редовно Simple Smile

Вече забравих какво съм чела, защото беше набързо, но искам да честитя на всички бременни, и да пожелая на тези, които очакват с нетърпение, да видят скоро 2-те чертички. Много се развълнувах и аз, като започнаха да съобщават една по една. Много здрави бебета накрая и те да са здрави.

Една седмица след като тръгнах на работа Дара се разболя - температура и хрема. След няколко дни температурата мина, но хремата остана повече от 2 седмици. По едно време и аз се бях притеснила от гърч и посред нощ я топнах в един леген с вода и баща ми увика здраво. Може би не трябваше да бързам, но се паникьосах, заради скорошното ни преживяване и не съжалявам, че го направих.

От днес пак е на ясла, ще свиква отново. Дано да е здрава. Аз съм на работа и това ме спасява от депресията, защото и аз нещо напоследък не се чувствах добре вкъщи по цял ден.

За срещата, ние няма да можем да дойдем, защото няма да мога да изляза преди 18 ч., но ако се появи среща само за майките след работа, ще се включа.

Ами това е засега от нас. Малко телеграфно беше.

А, забравих..., Сашо ми разказа, че е видял Aelia и rapunzel в парка и съжалих, че не остана той да чисти с прахосмукачката Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:04 от alavi

# 89
Катето има имен днес,почерпете се за нейно здраве

Честито и на малкото юлско Кате и всички майчета с това име  Hug

Общи условия

Активация на акаунт