В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Тони барабони, от тия дето ги беше пуснала ти. Много сме доволни, мерси.  Hug
Много се радвам! И Диана с кеф шляпа с тях Simple Smile

# 61
  • София
С известно закъснение: МамоИви, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!

Астарта, много слънчеви снимки Simple Smile А Илия защо е все с лигавник, постоянно ли яде  Mr. Green

Днес бяхме в търговския център до х-л Хемус и после в Южния парк  newsm01 Най-после купихме зимно комплектче за Дари - яке и долнище-гащеризон. Аз май хич не я гиздя иначе, ходи все неугледно, предимно в стари дрешки  Embarassed

Най-новите думи на Дарина са "пиц" (т.е. "цип") и "заяй" ("заповядай")  bowuu Снощи за пръв път от мнооооого време насам не заспа на гърда, а в кошарата си. А от 2-3 седмици насам следобедите редовно заспива в кошарката си, а не с кърмене. Много съм доволна, особено следобедите - тя играе, играе вътре, пък си изхвърля играчките и поляга  Whistling а аз си чета книжка (към днешна дата едно учебно помагало за кандидат-шофьори  hahaha)

# 62

Астарта, много слънчеви снимки Simple Smile А Илия защо е все с лигавник, постоянно ли яде  Mr. Green

Не яде постоянно, но постоянно точи лиги Crazy. Това ме подсеща да попитам - има ли други като нас? Има 16 зъба, според мен е рано за последните 4, но лигите не са спирали дори за един ден. Сменям през час мокри лигавници, ужасно е досадно Tired

# 63
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Аз пък днес обърнах внимание на себе си. Мъкнах мъжете по фризьорски салони и козметици  #Crazy Сега се приспиват, а аз чакам "натокана" пред компа, че после отиваме по живот с приятели. Чувствам се прекрасно и ми се купонясва до зори  Whistling

Бобо също все налита на животни, но аз не му давам да ги пипа  Confused страх ме е ... е, зайците на село дърпа за ушите  Mr. Green

Астарта, много свежи снимки  Simple Smile

# 64
  • София

Не яде постоянно, но постоянно точи лиги Crazy. Това ме подсеща да попитам - има ли други като нас? Има 16 зъба, според мен е рано за последните 4, но лигите не са спирали дори за един ден. Сменям през час мокри лигавници, ужасно е досадно Tired

Е, то Илия си върви напред със зъбките... Може и да се сдобие с още 4 зъбa като едното нищо. Дано скоро избият и не го тормозят повече!

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 22:58 от julie.k

# 65
Астарта, супер снимки  Grinning Като гледам снимките, които пускаш, направо ми се идва да живея във Враца  Crazy Детските градини супер, спокойно за живеене, куп интересни забележителности и неща за развлечение наблизо  Party
Катето няколко пъти ме кара да й пускам снимките - много я впечатлиха котките и кончетата  Simple Smile
Тя не дава изобщо лигавник да й сложа, почва да се мята на сухо, затова лекьосваме наред, докато се храни. Добре, че има много наследствени дрехи.

Шада, браво на вас  Party

# 66
Честит празник на всички със закъснение!   bouquet
ние вчера се нарамихме с мъжо и майка ми и ходихме на ....как да го кажа такъв дето оправя дископатии, че майка беше много зле и се прибрахме досволни и щастливи, наместени и подредени  hahaha на майка й отшумя болката, а на мен ми издърпа и двете тазобедерени стави, че имах луксации и на двете, та сега не ходя като патка, а като манекенка  Mr. Green купихме си ортопедични стелки, че сме дюстабанки и едни постелки за пред врата с иглички (вместо Космодиск) така отпускат нервацията че щях да заспя, слагат се на гърба забравих да кажа  Peace а за отслабване сега нагъваме грейпфрути....
Астарта много е хубаво това с конете, и ние имаме Конна база до Русе и нямам търпение да порасне Мати и да го водим... Hug

# 67
ние вчера се нарамихме с мъжо и майка ми и ходихме на ....как да го кажа такъв дето оправя дископатии...
чекръкчия?  Mr. Green

# 68
  • София
Не яде постоянно, но постоянно точи лиги Crazy. Това ме подсеща да попитам - има ли други като нас?

Има, душа. Борис не е стоял и 5 минути без лигавник, откак се е родил. Зъбите са все още 8 броя, така че май няма никаква връзка с тях Confused Чак ми е досадило да обяснявам непрекъснато защо не му махам лигавника...Консултирала съм се по въпроса - не е показател за никакво заболяване, просто физиологична особеност, не се притеснявай.

# 69
Белинда, мерси за успокоението Hug. Не че и вие сте на нашия хал (съчувствам за което), а за това че не е притеснително Simple Smile

# 70
  • Sofia
Девойки има ли желаещи мами с дечица за участие с мен в На кафе във вторник? Ще обсъждаме как се отглеждат деца в БГ и какви проблеми спрещат майките. Ще има доста гости освен нас - майки с дечица.

# 71
Снощи си изкарахме супер  Party Обаче малкия се събудил в 1.00 и не ще да заспи. Като се прибрахме започна да ме гали и прегръща, заспа веднага.  Heart Eyes

НБМ, от колко часа да се паркирам пред телевизора и на коя програма да пусна Blush

Днес сме на гости на наште, няма такава лиготия  Crazy

# 72
  • Sofia
Шада, при Гала в " На кафе" от 9.30 във вторник. И вместо да се паркираш пред телевизора нарамвай Бобо и идвай с мен  Wink

# 73
Честит празник и от мен със закъснение   bouquet

# 74
НБМ, радвам се, че ти ще ходиш в "На кафе" Simple Smile Бяха предложили на мен, но аз във вторник имам ангажимент  Grinning
Вярно, че вчера беше Денят на християнското семейство. На тази дата преди 2 години разбрах, че нося Никола. А сега пък съм бременна с ново бебче, а Никола вилнее и яко ми скача по главата. Добре, че го давах на майка ми за цял ден и вчера, и днес. През това време аз само лежах. Е, и изчистихме и подредихме основно къщата вчера, но вече днес не си личи  Laughing

Другата седмица съм почти цялата без мъжа ми и ми се накъдря косата от ужас....Съвсем никой няма да може да ми помага за Никола. Освен да моля майка ми всеки ден да ми праща по едно бурканче манджа за него, пък аз да ям ябълки и туршия (май само това ми се яде).

Общи условия

Активация на акаунт