В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Лиана, честито! Лека бременност ти желая!
Ей, утре да не забравите да дойдете на протеста пред Тина-та! Wink

# 121
  • Варна
Лиана, лека и безпроблемна бременност!

Весел празник на всички именици!

Белинда, как добре ми звучи една такава почивчица и на мен. Но кога ли ще ме огрее, не е ясно още...

Хора, нямам нерви вече да пренареждам шкафове. Не мога да й смогна на моята шетачка...

# 122

Ясно  Hug

Шада, и аз не успях да я гледам, но мисля, че тук може да се види

# 123
  • София
Много хубава снимка в темата за коледната среща  Simple Smile А коя е готината мама до Десита newsm78 Нещо не ми се вижда позната ...

# 124
Защо така замря темата  Thinking?

Хубавото време и публичните чатове си казват думата. Но на мен ми липсва темата такава, каквато беше Blush

Много хубава снимка в темата за коледната среща  Simple Smile А коя е готината мама до Десита newsm78 Нещо не ми се вижда позната ...

Шада (наистина е много хубава Peace)

# 125
  • София
Благодаря ти, Астарта Simple Smile
Шада, мислех те за възрастово по-зряла от постовете ти  Peace, а ти си била младо готино маце  Mr. Green

# 126
Анна иска да спи при нас smile3538 Снощи порева малко, взех я на спалнята и отнесе плувката. Четвърта поредна вечер Tired  По някое време я преместих, 4-ма на спалнята ми идва мнжко. Казах на Пепи, че сестра му плаче, защото е сама в стаята и той е склонен да си легне отново на леглото, да видим таи вечер ще сработи ли fingerscrossed

Хайде, ставам да се оправям за протеста, надявам се повече да се съберем, защото макар и приключили с родовите дейности(някои от нас) имаме дъщери и трябва да се борим, за да им кажем един ден на тях "Не раждай секцио", защото признавам си сега мисля, че не мога да го направя и се радвам, че при мен така се стекоха обстоятелствата. И да ви кажа и при майка ми не е било по-различно, а тя ме е родила преди 27 години все пак Rolling Eyes

Но на мен ми липсва темата такава, каквато беше Blush
Това никога няма да стане, погледни снимката от миналата Коледа и виж колко момичета не пишат вече Confused

# 127
Ще водя Катето на лекар и ще закъснея за протеста, ако изобщо стигна  Rolling Eyes Вчера вечерта повърна, а после имаше разтройство.

Съгласна съм с теб, Дуци. Ако просто си чешем езиците, дъщерите ни ще бъдат изправени пред същите дилеми. Затова дела трябват  Peace

Вярно е, че много хора вече не пишат, но през годината се включиха и нови хора в нашите редици Simple Smile
Донка е виновна за слабата активност  Laughing От нея дойде идеята за скайп чат Crazy

# 128
  • Варна
А какво става с отчетните, в които се пише много рядко  Rolling Eyes?
Дуци, а Пепи от скоро ли спи при вас или по принцип?
Бобо е изцяло при мен, но това не значи, че спим. Става, реве, взимам го, суче и така до сутринта, на малки интервали.
Тя Донка и нашия чат създаде и после отсвири  Laughing.

# 129
Отдавна спи, от както се е родил, с малки паузи. Привързано родителство, кво да правиш Mr. Green

# 130
Честит рожден ден, Пърли!
Бъди жива и здрава и обичана от любимите ти мъже!

# 131
Да си жива и здрава!!! Много щастлива и обичана! Heart Eyes

# 132
Честито и от мен Пърли! Да си много обичана и мъжете ти много да те гледат и глезят!   bouquet

# 133
Пърлиня, честит празник! Пожелавам ти здраве, любов, щастие и хубави емоции с двамата ти мъже!

# 134
  • София
ine , какво събират? Аз доколкото знам, не им трябва нещо конкретно или са го обявили някъде другаде  Rolling Eyes Ти ходиш ли при децата?]

Aми то си им трябват непрекъснато неща, предимно домакински. А и като свършат училище им трябват за пренасянето на новото място. Дрехи също, учебници, сега четох, че се опитват да правят разни неща от стъкло, рисуват икони и им трябват материали за тях. По принцип пишат в тази тема хората от там може да следиш.

Пърли, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!

Ние след малко тръгваме за протеста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт