В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Аз да кажа ли колко съм сърдита, че пропуснах концерта, за който НИКОЙ не ми каза или да си трая, че не съм чела форума и скайпа ОВРЕМЕ?

След този хамлетовски въпрос, да се пофалям, че вече сички сме здрави. Днес отиваме на мач на Сами. Отборът му се класира за полуфиналите на училищата в София.
Вчера пък бях на зъболекар и съм въодушевена от леката ръка на стоматоложката. Да благодаря на Аги и тук, че ми помогна да се оттърва от един 20-годишен страх от зъболекари.

ДеЩо, аз пък се учудвам, че смяташ форума за толкова потайно място.... С подходящата дума за търсене, излизат какви ли не мнения от темите. Оня ден търсех резултати за себорея и ми излезе снимка на Нинето на Ели чешко, която имала себорея като бебе...
Та по този повод не искам да казвам тука къде ще ходя, за да не го прочетат неправилните хора. Просто ми пожелайте късмет, че ми писна. Тръгването е лесно, въпросът е да не се върнеш набързо...

# 631
  • Sofia
Не съм разбрала изобщо за концерта на Рапунзел Embarassed
И за Дони не съм разбрала. Местите ли се? (без да уточняваш къде)

# 632

ДеЩо, аз пък се учудвам, че смяташ форума за толкова потайно място.... С подходящата дума за търсене, излизат какви ли не мнения от темите. Оня

Аз затова почти не пиша, почти не качвам снимки, предпочитам да се виждам с хората Wink и да си говоря....ФБ ползвам за снимки, защото знам кой ще види и кой ще чете...по едно време поотпуснах ненужно края и там, ще се поправя...Знам и Дони къде отива  Mr. Green И за Рапунцел знам...и много неща сигурно съм пропуснала, но и много неща ме пропуснаха, откакто спрях да пиша  Mr. Green

# 633
С подходящата дума за търсене, излизат какви ли не мнения от темите. Оня ден търсех резултати за себорея и ми излезе снимка на Нинето на Ели чешко, която имала себорея като бебе...
...
мани мани...
Емма като ми беше бебе, в гугъла като напишеше детенце за търсене на картинки, и на първа страница ми излизаха няколко снимки на Еммата от форума... и аз не качвам и гледам да не давам снимки тук, ама ей виж на пак съм пропуснала... и хоп резултата на лице...
Само във фейса и аз качвам, защото там съм си ги заключила само за приятели да ги виждат, но и това май не е гаранция, но малко по добре...

И аз не знам къде се местите Доне

# 634
Доне, тя Злати писа за концерта в някоя от темите, в скайп, а на бебешкото парти раздаде покани. Просто няма как да се сетим кой не е прочел и специално да му звъним.

За да избягвам максимално Е-тата не купувам изобщо салам и други подобни деликатеси, каймата ми е от смляно месо в магазина, не ползвам готови подправки освен сушени зеленчуци. Купуваме основно плодове и зеленчуци, месо и риба.

# 635
Да ви кажа, че  в Росиньола има много хубави зимни детски ботушки тип апрески за по 47лв.

# 636
Да ви кажа, че  в Росиньола има много хубави зимни детски ботушки тип апрески за по 47лв.
Ние купихме на Сами, но бяха 59лв, а имало и по-евтини. Нещо ми се върти в главата за 29лв. Рапунцел купиха такива на Ива. Явно цените са различни за различните модели, но определено си струват и ги препоръчвам.

# 637
Започваха от 47лв и стигаха до 130лв. На Екос са.

# 638
Ух, Елена днес не  еспала, оставих ги да се приспиват с баща си,че имах излизане и не станала работата
Изгледа свежарка  Laughing

Не смятам изобщо форума за потайно място, даже знам, че баща ми чете понякога, останалите роднини не, но аз и не искам целенасочено да крия, не ме бърка ако разберат и по този начин
Просто всички понякога ме товарят с реакциите си, с очакванията си и тн и искам да си го спестя, не че не са разбрани и добри хора, напротив, просто не ми се и занимава, пък да ме питат - ма сега какво, пък с три деца, пък как, пък що и така нататък
Всички и в двете роди са като една мафия голяма, веднага всичко се разбира от баби, лели, почва се звънене по телефони, пък аз си имам лично прострарнство и не обичам да съм в центъра на събитията, затова отлагам шумотевицата във времето

завиждам за концерта пък, Елена пак почна да се буди по никое време за цица и като усети, че баща и, а не аз е до нея и започва да вика - мама мама, цици цици и така

# 639
Елена пак почна да се буди по никое време за цица и като усети, че баща и, а не аз е до нея и започва да вика - мама мама, цици цици и така

Joy

С космонафта и шейната, ходихме днес да играем на първия сняг. Симона се разплака в началото, още вкъщи като и подадохме една снежна топка, но после и хареса.  Laughing В шейната беше като препарирана, не мръдна.

# 640
Като стана въпрос за шейни се сетих, че Ели е тренирана. Докато бях в родилния дом с Алекс, тати е измислил нова игра, за да забавлява Ели. Постелил един чаршаф на паркета, Ели седнала в него и той я пързаля ли, пързаля  Joy Голям смях беше като ги видях  Joy
Момичета, аз като в първи клас съм сега...Тъй, като нямам кърма, храня с Аптамил. Съвсем нормално, 7 пъти по100 мл. Възможно ли е от него да сме качили 1.750 за 40 дена? Да сменя ли млякото с НАН например? Елито също беше на Аптамил и качваше малко повече, но чак пък такова чудо не е било.
Немога да повярвам, това е почти 50% от теглото  ooooh!

# 641
Ива Аптамила е доста калоричен, ние бяхме известно време на него май на същата възраст беше и Мати и доста качи, е, не в такива темпове като твоя сладур  Mr. Green но това мляко се води за напомпване, ако ме разбираш, пробвай с друго ако искаш, Нан е добре, стига да не се запича, аз ти препоръчвам Хипп розов, много време сме го ползвали и си наддаваше нормално....

# 642
Днес най-накрая направих дуцинките Heart Eyes. Станаха страхотни, цялото семейство остана възхитено. Ето резултата:

# 643
Ей, Астарта, супер. Много се радвам, че са ви харесали.
Аз понеже готвя със зехтин и всичко със зехтин правя да кажа, че те специално не стават добре, трябва си олио, та не експериментирайте.

Дони, успех на новото място.

Агата, радвам се на присъствието ти тук Heart Eyes

# 644
Дуц, изглеждаш страхотно..
Още малко снимки от снощния купон може ли?

Общи условия

Активация на акаунт