Отговори
# 585
Просто нямям думи,ят ме е че живея в тази държава,те не заслужават да раждаме деца тук.

# 586
  • София
В Канада детето получава  200 долара всеки месец, даже децата на нашите емигранти ги взимат. Социалния работник идва в КЪЩИ поне няколко пъти годишно ,да види как живее детето. Парите от детските стигат да се плати градината и остават още пари, за сравнение сам човек се храни сравнително добре в къщи за 100долара.

# 587
Да не би нашите " скъпи" министърчета да са решили повече да няма детски, но ние българските майки нещо да не сме чули?  newsm78  Wink

# 588
е да ама тука е българия я дадат я не стана май концерт по желание  newsm78

# 589
ееееееее ужас още ли нямате детски някой ги похарчиха вече хубава работа ама БЪЛГАРСКА

# 590
Аман вече!В Монтана няма да има и днес! smile3512 Пред 1АГ-София ще има протест на майки,не по този въпрос,но ако имате възможност майчетата от Сф присъединете се и задаите и въпросите кога ще има и защо ги бавят

# 591
  • Panagyurishte
Sisa_36  ти този месец и еднократната ли помощ чакаш?

# 592
здравейте и ние в габрово си чакаме че и мъжът ще взима в понеделник парички дано ги пуснат днес baby_neutral

# 593
Sisa_36  ти този месец и еднократната ли помощ чакаш?
  и аз детцки  и за новородено а средната е асматчка ч на нея някоч лекарства се копуват

# 594
ееееееее ужас още ли нямате детски някой ги похарчиха вече хубава работа ама БЪЛГАРСКА
Peace Peace Peace Peace

# 595
До гуша ми дойде. Някои имат, други нямат .....тези дето нямаме ще чакаме до незнам кога. Социалните работници не си вдигат телефона, банкерите се крият вътре ...а децата гладуват.

# 596
Миналия месец тук в Севлиево са ги превели на 25 тогава си видях парите:).Дано днес да ги пуснат....че ние сме близнаци:)Simple SmileSimple Smile

# 597
sisa_36 Рая утре става на 2 месеца и аз още и чакам еднократната помощ но уви

# 598
  • София
Здравейте, преди малко звъннах на социалните от р-н Надежда, София. Обясниха ми любезно, макар и нервно, че срока е до 30.11. Нищо друго не ми остава, освен да чакам. #Cussing out

# 599
 newsm78 Интересно как плащат пари за предния месец в края на следващия, колко лв са всичко това и колко ли лв лихва се прибира, ако те стоят на топло в банката Wink Па нека мамите и децата си чакаме, да не мислите, че на някой мн му пика за нас.

sisa_36, на вас не ви ли се полагат и пари по чл. 43, ТЕЛК ала-бала имате ли нещо такова минато за асмата, разпитай да не изпускаш нещо, че няма кой да ти каже от социалните, ако не им висиш на главата с въпроси.
Мила 84, а ти върви да пишаш що ти ги бавят, по принцип уш тая помощ следващия месец след раждането е отпускат, нали си подала все необходими документи?

Общи условия

Активация на акаунт