Отговори
# 570
  • София

Ти от София ли си?Та аз ги взех още на 19.11

# 571
Да от София съм!Има много от София които все още не сме взели! #2gunfire

# 572
Моя съседка, възрастна жена, не си е пила хапчетата за сърце и кръвно, защото чака социалните добавки за инвалиди. Станало й зле и е ходила от кварталната аптека да взема на вересия лекарства. И това доживяхме, добре че аптекарката познава всички болни в квартала и е добра жена ...
Ами ще го псуват ... Дигаме цигарите - да има за здравеопазване, нали така. А от догодина на диабетиците инсулина ще се плаща наполовина /това по слухове, така се говори/. Инсулинът струвал 350 лв. на месец. Къде е връзката тогава цигари - инсулин, питам аз.
Ужас, ужас - не знам какво ни чака, ами ББ да вземе да вика еврофондовете, че да има работа да работим, няма да им разчитам на подаянието от 35 лв. на месец.

# 573
Добро утро!
Я да закусим и да пийнем по кафе,пък дано през това време да ни преведат паричките  Praynig!

# 574
 докога ще бъде това безобразие да ни бавят на децата парите.

# 575
хайде всички маики от плевен да се съберем и да направим стачка пред социални кажете съгласнилисте

# 576
Добро утро и от мен.и  в Пещера няма преведени пари #Cussing out #2gunfire

# 577
добро утро и от мен мами я кайжете какво пак излъга министъра по нова тв че не можах да гледам тази сутрин

# 578
  • София
добро утро и от мен мами я кайжете какво пак излъга министъра по нова тв че не можах да гледам тази сутрин
За детските нищо не каза, по скоро беше зает обичайно да  плюе при тези  преди тях и да не казва нищо. Но какъвто мин. председателя  такива и министрите му

# 579
# 580
После и тях ще ги плюваме и то с кеф

# 581
  • София
Не съм от Бургас но тези как го мислят, колко са семеиствата , които ще могат да купуват карти за градския транспорт  на децата си за да ходят на училище

# 582
а що се отнася до написаното в фейсбук тоя идиот бих го разкъсала ако ми е пред очите не виждам какво ни е лигавото в много отношения сме повече маже и от самите тях кретен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 583
как може това е поредната подигравка с нас

# 584
  • Луната ни пази
Зас написаното във Фейсбук: днес изчислих, че детските до 18 г на детето+ майчинството (2 г.)+ еднократната помощ са 7 хил. евро в БГ. В Германия (имам позната , която роди с няколко дни разлика с мен) дават: еднократна помощ 10 хил. евро (за семейството)+ 4м. майчинство по 1500 евро+ 3 хил. евро помощ за детето, т.е. общо 19 хил. евро още при самото раждане.  Къде за 7 хил евро за 18 години (я ги вземеш, я не), къде 19 хил евро наведнъж. Ами да ни ги осигурят и тогава да се сравняваме с другите страни в Европа!  #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт