Отговори
# 600
намен даже ми казаха от социалните 100лв за третото маиченство направо се подиграха с извинение на ромите им дават 160лв

# 601
  • София
намен даже ми казаха от социалните 100лв за третото маиченство направо се подиграха с извинение на ромите им дават 160лв
Ромите умеят да се жалват,  вчера  чух за ром , които бил получил 340часа безплатна правна помощ по  присъидинителните планове, само за една година. За българите нещо безплатно да има?

# 602
Вчера не проверих и днес също казах че няма да проверям, но - проверих и.............няма.....

# 603
sisa_36, на вас не ви ли се полагат и пари по чл. 43, ТЕЛК ала-бала имате ли нещо такова минато за асмата, разпитай да не изпускаш нещо, че няма кой да ти каже от социалните, ако не им висиш на главата с въпроси.
Мила 84, а ти върви да пишаш що ти ги бавят, по принцип уш тая помощ следващия месец след раждането е отпускат, нали си подала все необходими документи?
Ако имате ТЕЛК мога да ти помогна и да ти кажа на какво имате право

# 604
Писах на Часът на мама за участие и да дадем гласност на проблема,ако някой иска може да дойде с мен  Peace Да си кажем всичко,а и после ще могат най-вероятно да направят среща с Мин.на соц.подпомагане  Praynig

# 605
Перличка,  newsm10 браво на теб, за амбицията, да кажеш на какво сме подложени майките в България. Подкрепям те.

# 606
# 607
Представете си ако поискаме детските добавки дас е увеличат?!? Ще вдигнат крясък до бога.

# 608
Sisa_36  ти този месец и еднократната ли помощ чакаш?
  и аз детцки  и за новородено а средната е асматчка ч на нея някоч лекарства се копуват

Sisa_36,нищо не разбрах от поста ти  Thinking-аз ли не мога да чета,ти ли не можеш да пишеш  Thinking

# 609
те тия 35лв.немогат да преведат ако има увеличение ще има да си чакаме детки

# 610
Никой в тоя държава не мисли за народа си.

# 611

Теб за третото.......А мен,че ме третират за циганка, заради това,че ще имам 4-то? Защото точно заради ромите майчинството и еднократните за 4-то дете са приравнени като за 1-во дете, дори и по-малко.......Еднократната ми ще е 200лв., а майчинството ще ми е 1г. и 6м., а не традиционните 2г. Живо и здраво да ми се роди №4.........

На мен до сега най-късно са ми превеждали детските на 25.08.........

А някой е посмял да напише,че днес са му превели детските.....Ще го обявя за връзкар и подмазвач.....Никакви детски до 30.........Пък като ги получим......Ех......МОЛ-овете ще останат без стока от нашето пазаруване.......Само да ми паднат в ръцете тези детски - направо ще разруша класацията на Форбс за най-богатите в света........

# 612
Една позната си е взела парите от пост терминал още онзи ден. Защо не са пуснати по картите питам аз????

# 613
Аз съм на 25 и имам само едно детенце. Много искам още едно, и много се притеснявам че съм закъсняла.....Разликата им ще стане голяма, а парите ужас...няма........Притесненията и страховете - много големи.....
А искам и 3-то ! Sad

# 614
Браво. Дъщеря ми в понеделник навършва 6 а аз не смея да помисля за второ.

Общи условия

Активация на акаунт