Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
  • Мнения: 7
Здравейте момичета, включвам се отново по тази тема, защото виждам, че много от вас са притеснени и тънат в неизвестност и съмнения. Изказах много негативно мнение в началото на нашето посещение в тази ясла, и искам да заявя че съм сгрешила. Признавам, че сгреших и много бих искала всички да разберете, че тази ясла наистина е страхотна. За всяка от нас, детето ни е най важно и не виждаме собствените си грешки, а намираме такива в другите. Та по същество...
Яслата е страхотна, вече мога да кажа, че персоналът си е на ниво, стараят се много, отделят внимание на всяко дете, ежедневно дават информация за децата. Моето дете вече разговаря свободно, и му се разбира, почти спряхме памперсите, пее и танцува и най важното, иска да ходи на ясла, влиза с желание. Всички трябва да разберем, че е ужасно трудно толкова деца и то в такава възраст да бъдат гледани , но все пак тези жени се справят , и то много добре. С всеки изминал ден децата ни научават по нещо ново. Аз лично съм доволна, знам че детето ми е добре в тази ясла.

# 46
  • Мнения: 151
ИНЧОЛИНИ   подкрепям мнението ти с две ръце  newsm10
За недоволните - като сте недоволни защо си давате децата там ? Запишете ги на частна да ви галят с перце  Simple Smile  за информацията от лелките - е много ясно че като се явите с кисела физьономия и започнете да съскате насреща ще получите огледално отношение !

kraleva.rayna  мисля че не сте изчела цялата тема ! Не само моето мнение се е променило ! Аз също бях негативна ,но всичко иска време и търпение ! трудно се работи с малки деца ! Представете си вашето умножено по 30 !!!!! Мисля е дори и няма да успеете да си го представите ! Относно смяната на памперса - Уважаеми МАЙКИ ...... задължението да научите детето си да използва гърне си изцяло ВАШ ангажимент !!! Това че лелкитеви отменят  правят в яслите е за да са ви от помощ на вас ! Моята дъщеря посети яслата за първи път на година и 9 месеца и ползваше памперс много рядко ,но аз бях с ясното съзнание че това дете ще тръгне на ясла скоро и нито за нея нито за лелките нито за мен ще е по лесно ако тя още е с памперс .За това отделих доста време и усиля но детето ми беше подготвено !

# 47
  • Мнения: 2
В  тази ясла бият децата. От сигурен (вътрешен) източник знам,че лелките най-редовно малтретират децата.Бият ги по главите,когато не искат да се хранят.Човекът от когото имам тази информация след,като много кратно е правил забележка за това е уволнен от директорката.Моля майки обърнете внимание на това и обърнете въпроса към съответната по-горе инстанция!

# 48
  • Мнения: 146
А бихте ли споделили кой е този въпросен човек, когото са уволнили? И по - конкретно, кой бие децата? Как?

# 49
  • Kostenec, Sofiya, Bulgaria
  • Мнения: 41
Здравейте,детето ми посещава 66 СДЯ от 26,09,2016-тогава той беше на 1г и 6м.Искам да Ви кажа,че съм изключително доволна.Сестрите и лелите са много приятни и много внимателни ,както към децата така и към нас родителите.Откакто посещава яслата ,синът ми говори адски много,има режим,храни се и се облича почти сам.На входа сутрин едната от сестрите дори гушка всяко едно от децата,които идват на тръгване ги целува.За мен яслата е страхотна.Ако ви приемат не се замисляйте да се запишете там.

# 50
  • Мнения: 2 374
Темата е стара, но да попитам за актуално мнение към сегашния момент, какви са отзивите за тази ясла?

# 51
  • Мнения: 19
Здравейтв майчета, искам да помоля за актуално мнение за яслата към днешна дата?

Общи условия

Активация на акаунт