ПОМОГНЕТЕ НА МАЛКИЯ ВАЛЕРИ

• 7 107
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
грешката е моя Ради  bouquet не се доизказах и се получи объркване, това е Ваня (Vanq 66)
а  viktoriq77 в клюрника пише като човек много близък до семейството и се получава голямо объркване, може ли да попиташ кой още пуска теми от тяхно име

Ваня може да помогне с информация относно  този фонд за лечение в чужбина и други неща

# 46
Когато излезе хистологията и специалистите си кажат думата ще действаме.
А от голяма помощ с инфо ,слушайте и Ива78 ,тя е писала в другата тема в клюкарника!  bouquet

Радинка,как е Валери след операцията!
Говор и движения! Praynig

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:26 от Vanq 66

# 47
  • някъде там и аз незнам
Днес са му махнали конците но има някакъв оток и ще остане под наблюдение .Утре ще идва да го преглежда педиатър защото от време на време вдига температура(37.2-37.7) Храни се нормално , движи се без проблеми, но е засегната отделителната система и пие повече течности. Praynig

# 48
viktoriq77, не зная, дали вече сте разглеждали сайта на Дари... Хората там имат много опит в подобни кампании и помагат на доброволни начала. Можете да разчитате и на  добри съвети... Успех и сили ви желая!
http://www.save-darina.org/content/view/414/39/

Благодаря на всички.Да писахме до този сайт и ни върнаха отговор още на 28.11.2009г
Инициативата "Спаси, дари на..." подкрепя кампании за набиране на
>средства за медицински дейности - когато детето се нуждае от лечение,
>което не се покрива от Здравната каса или Министерство на
>здравеопазването.
>Ако случаят ни  е такъв, трябва да им изпратим отказа на МЗ или НЗОК да поемат лечението.

# 49
А имате ли отказ?
Каква сума е необходима и за какво допълнително лечение става дума от тук нататък?
Как е детенцето? Нещо ново, сврзано със състоянието му и какво казват лекарите? Кои да лекуващите лекари?

# 50

Във връзка с  детето Валери Златков-той в момента се намира в спешна неврохирургия в Пирогов-детето претърпя наскоро втора операция за отстраняване на тумора намиращтсе в главичката му-но за съжаление не беше премахнат изцяло..Утре ще излезнат и резултатите от биопсията-и след това ще стане ясно дали ще се наложат по нататъшни интервенции като химиотерапии,лъчотерапии и т.н..

Какво става излезе ли хистологията и коя си по точно ти viktoriq77!

# 51
Здравейте- детето както знаете от другата тема няколко дни подържаше температура-но днес се чуства добре .След малко ще ходя до болницата и ще ви пиша по късно.
Да от сайта не са ни отказали-стига само да представим нужните документи.
Това е за сега-желая хубав ден на всички .

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 23:34 от viktoriq77

# 52
Малкият е много дабре днес -вече се разхожда смеесе -и това ни радва всички около него.
 Течноста която се беше насъбрала(отокът) днес при смяна на превръзкато беше изтеглена и сега не е толкова подут .Когато излезе хистологията  и ни стане по ясно и на нас ще я качиме но до тогава ще ичакаме.
Благодаря ви,че сте с нас !

# 53
  • Варна
коя си по точно ти viktoriq77!

viktoriq77, ще отговориш ли?! Че голямо объркване се получава с тия две теми. Де факто едва ли някой доби представа защо е нуебходимо да се събират средства в момента и каква е целта от тази тема?! Rolling Eyes

# 54
  • София
Радвам се на добрите новини!Нека се бори малкото юначе! Hug

# 55
  • някъде там и аз незнам
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=147240  този репортаж няма нищо общо с тази тема , това  детенце което дава интервю е Валето (много се радваме че засега е добре както и сами виждате, и се молим от все сърце да продължава така).

# 56
A какво става с хистологичния резултат! Peace

# 57
  • някъде там и аз незнам
Здравейте,снощи разговарях с таткото и го попитах за резултата.Излязъл е  но и той не знае какво точно,  доктора е казал така:От най лошия вид това е най доброто,засега ще остане само за наблюдение

# 58
Тези уклончиви обяснения ,изобщо не ми харесват! ooooh!
Какво е това най-добро от лошото! newsm78
А нещо за контролен ЯМР след операцията ,за да се знае ,какъв остатък е останал от самия тумор! Confused

# 59
  • някъде там и аз незнам
Не давам никакви уклончиви обяснения, само казвам доктора какво е отговорил(това ми дават родителите като информация0.Не е правен друг ЯМР.

Общи условия

Активация на акаунт