Цената на истината - тема 6

• 29 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
е кой е този участник? не си спомням за такъв  newsm78

# 736
кофти пи ар Rolling Eyes

# 737
Благодаря на Ромео, че потвърди в голяма степен резултати от моето изследване. Вече можах да чуя неговитге релевантни въпроси, резултатите, и съм щастлив, че се получи съответствие. В разговиори с неговата сътгрудничка Владка още преди моето участие в шоуто на живо, когато ме оплюха от Украйна, останах с впечатлението че Ромео е професионалист. Разбира се не вярвах до последно, но в крайна сметка се получи резултат, който  и аз смятам, че е истина.

# 738
  • в моя свят
И аз съм удовлетворена от резултатите на Боби.(е,не от професионална гледна точка,а просто като зрител)Всеки си решава на какво да вярва,но според мен всичко в поведението и постъпките на Боби говореше,че не е извършил убийството и наистина е бил насилван от вуйчо си.

# 739
Много ясно - който плаща, той поръчва музиката. Няма да плаща предаването на някой, който да го направи за посмешище, я!.
Сбъркаха, като поканиха украинеца в пряк ефир и сега си дадоха цял месец да намерят подходящия "специалист" да подлее масло в огъня на интригата.
Е, нали на плебса му трябват хляб и зрелища.

# 740
И аз съм удовлетворена от резултатите на Боби.(е,не от професионална гледна точка,а просто като зрител)Всеки си решава на какво да вярва,но според мен всичко в поведението и постъпките на Боби говореше,че не е извършил убийството и наистина е бил насилван от вуйчо си.
Съгласен! Не размахваше нож, по дрехите му нямаше кръв, не ругаеше и не обиждаше. Беше емоционално богат и словоохотлив. След като е бил изнасилен от вуйчо му е харесало и се е преориентирал към вуйчовци. Намразил е жените, най-малкото майка си. Мрази те и теб, IMHO.

# 741
                      Аз смятам ,че темата вече е безмислена.Още повече че от Нова спряха да дават инфо относно развитието за тестовете.

# 742
                      Аз смятам ,че темата вече е безмислена.Още повече че от Нова спряха да дават инфо относно развитието за тестовете.

Напротив, вчера не гледа ли?

# 743

Еми ,то и развитието на историята за тестовете приключи. Поне за сега.  Tired

# 744
Може би професията гадател-полиграфист ще пребъде като жизнена необходимост, както са сега адвокатите. Когато се усъмнят във вашата почтеност, казвате, "Позволете ми да повикам моя полиграфист!."

# 745

Май нещо съм пропуснала  Embarassed
    Вчера се борих със един гаден вирус ,и цял ден пазих леглото. Rolling Eyes
    Ако не е нахално,бих помолила за инфо ,относно пропускът ми. Peace

# 746
Може ли инфо и за мен! Какво показа втория полиглаф- истината ли е казал или лъже?

# 747

Май нещо съм пропуснала  Embarassed
    Вчера се борих със един гаден вирус ,и цял ден пазих леглото. Rolling Eyes
    Ако не е нахално,бих помолила за инфо ,относно пропускът ми. Peace

Заповядай : http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2069/

# 748
Аз да ви кажа се замислих наскоро дали, ако казваш непрекъснато Не или Да на всички въпроси машинално (без да слушаш какво те питат можеш да заблудиш детектора (специалиста)... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт