Коледа наближава и АПРИЛЧЕТО е готово помощник на дядо Коледа да става!

• 27 238
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Силви, спомням си, че на предната среща  сподели, че може да си бременна и ми изглеждаше щастлива от този факт. Учудваш ме сега. Помисли още! Не дойде днес на срещата да си поговорим...
Емилиари, ще стане, щом го искате  Peace

# 211
 Жабче, радвам се , че всичко е минало бързо и съм сигурна , че на контролата ще чуеш само добри новини  Hug
 Аз имах един свръх противен ден !!! Първо от сутринта нямаме вода...преживях го. Второ сутринта половинката взе колата само за 1 час да отиде до магазините и нам си кво ... и още не се е върнал, щот друга работа му се отворила....и аз не успях да отида на варненската срещичка  #Cussing out  #2gunfire #Cussing out Още ми става плачливо като се сетя....така исках да ви видя момичета, такава нужда имах да съм сред вас и бебенцата  Hug Cry Hug Цял ден съм затворник и на всичкото отгоре и интернет нямашще до преди малко...та се зомбясвах с телевизия цяяяяяяял ден. Вода- още няма- авария някаква си  #Cussing out Нито да си изчистя...абе гаден ден. Ще се местим...на майната си... и на мен дали заради гадния ден или заради нещо друго ми стана едно ...носталгично. Тук живеем от доста време, бременността си изкарах тук, малкият се роди тук.....този апартамент макар под наем е моят дом  Tired...а онази вила...може само сега така ми се струва, но ми е чужда  Sad  Получих още няколко неприятни вести тип коментар и ... мога да кажа че съм на ръба на нервна криза...Не коментирам финансовото ни състояние което под всякаква критика напоследък...в последните две години не съм се видяла с пари, ама сега направо имам чувството че потъваме и ... не виждам светлина...наистина не виждам вариант да се оправят нещата. Ще полудея вече. Банки, хора....сметки- навсякъде все пари се искат, а работата не върви и ... понякога се чувствам в безтегловност чак.
 Съжалявам, че ви товаря...знам че всички си имате ваши си проблеми, но не смея с никой друг да споделя. Момичета добре че сте вие , наистина съм щастлива , че ви намерих в този форум. Понякога когато се заровя в поредната ни прекрасна темичка и сякаш забравям всичко. Много сте ми скъпи  Hug Hug Hug

# 212
Поем мила хиляди прегръдки за теб, бъди силна  Hug Heart Eyes нали се местите на по-хубаво място за ваше здраве е Peace Недей така се отчайва винаги има изход колкото и гадно и банално да звучи, погледни малкия сладур Сами, само заради една негова усмивка си заслужава Wink

# 213
мислех да не пиша днес, но поем,мила,и аз съм така цял ден  #Cussing out други неща ми скапаха настроението,но напълно те разбирам  Hug а за парите-с половинката сме имали не един момент ,в който сме събирали стотинки за хляб  ooooh! кошмарно е,знам!!! аз само чакам да дойде деня да се върна на работа за да може да ни е поне малко по-добре  Praynig а пък тогава няма да съм толкова време с Анито  ooooh! и пак няма да ни е много добре  Tired оправяли сме се досега,ще се оправим и занапред!!!!! bowuu просто трябва да го вярваш!!!!!!!

# 214

Момичета малко да ви развеселя с това пиле Wink

# 215
poem,Аничка, ужасно е когато човек има проблеми, още по- жалко ,че в нашата страна се допуска майки на малки бебенца да треперят за стотинки Hug Hug Hug дано скоро всичко се оправи!

Браво на Яна! Геройче е тя,също като мама! Поздравления ,Жабче!
Жабче, тепихче с Мечо Пух, 2-3 варианта има в Джъмбо!
Силви, още веднъж кураж за решението.
Миме,пуйката е страхотна.....поздравления.
Момичета , благодаря за пожелнията за успех.
 рони, голям смях падна.
В този ред на мисли Wink Mr. Green , бях ви попитала башите малчовци умеят ли разни неща ,като "Къде е лампичката"."къде е мама" и т,н

# 216
Маги, единственото, което май успяваме с беба е да играем на "Боооооооооц" с показалчето. Други номера нямаме още...Момичета, с тия тепихчета внимавайте, че гледах в една тема, че тези на марка "Ева" (ако не се лъжа) са токсични. Иначе и на мен ми се иска да взема едно, добра работа ще ми свърши.

# 217
МагиСавова за номерцата аз се мъча да науча Диди да прави боц, ама нещо не иска Rolling Eyes от няколко дни издува бузи и пръцка и плюе с уста и понеже много и се радваме като го прави тя го прави често и се хили после с нас Flutter иначе съм я научила като е при някой друг ако иска при мен и казвам дай на мама ръчички и тя ги протяга към мен  и се хили Heart Eyes

# 218
Здравейте от нас!
Честит рожден ден на днешните априлчета!
Олче честита ви нова къща, а Ени като винаги има страхотни снимки! Hug Heart Eyes
Поем честито ви корица остава да кажеш кога излиза списанието за да си го купя! Hug
Деси 05 много неприятно това с падането на Емко, дано не се повтаря повече! Hug Hug
Снеж Вики голям красавец, а тортата изглежда страхотно! Hug Heart Eyes
Жабче радвам се че всичко е минало добре!! :hug
Миме много чаровна усмивка има Диди особено с тези зъбчета!! Heart Eyes Heart Eyes, а пуйката е направо страхотна на вид сигурно и на вкус! Peace
Девик страхотни снимки, много се изкефих, много готино семейство сте!! Hug Hug
Дена клв честита годишнина на патерици! Пожелавам дълъг семеен живот!!  bouquet За петната аз си мисля, че ако е алергия ще избиват всеки път като даваш АМ, но все пак питай педи! Hug Hug
emiliarie страхотни плажни снимки сте си направили и вие! Hug, дано да се получи бебчо стискам палци да се похвалиш! Hug
Мара Подробната браво на малката Фия! И тя влиза в отбора на шавливите бебоци! Hug Heart Eyes
Десито чакаме снимки! Hug
Поем добре ми звучи квартирата, за тока малко е притеснително но като паднат бушоните предполагам че няма да е продължително, а ако падне сняг няма да  е за повече от два дни! Hug Hug. Дано да не се повтарят лошите дни като този и само хубави неща да ти се случат! Hug И при нас финансовото положение е същото, но си мисля че все някога нещата ще се оправят или поне се надявам! Hug
Жулиета много гадно това с асансьора  #Cussing out, дано да не се случва често! За кашите не съм чувала такова нещо направо ме хвърли в чуденка newsm78
Силви  Hug Hug Hug, напълно те подкрепям независимо от решението което ще вземеш! Hug Hug
Маги Савова ние се учим да правим "боц", но без особен успех понякога го прави, но бързо го забравя! Mr. Green
Рони  newsm62
Лека вечер от нас! smile3524

# 219
Магде, с нашата госпойца се учим,но още не умее такива работи.Аз я уча да дава ръчичка за здрасти и чао,също къде е мами и тати,да идва при мене. Играем на криеница най често. Тогава адски се кефи. А и постоянно се учим,къде са забранените места и най вече,че хартията не става за ядене Mr. Green Не знам за вашите отрочета,ама Фия си умира да плюска хартия. Само,че чуди,как да се докопа я до някой вестник,я до някоя квитанция. А бе може да се каже,че се захранила с целуоза Sick

Момичета,може ли някой да ми припомни в кой ред се даваше просото,овеса и така нататъка,че досега се ровех в Кърмаческия и не мога да намеря инфото!

# 220
  • Някъде там...
Номерца много и ние не знаем. Правя Боц, но само ми се хилосват в отговор, не посягат да ме имитират. Единственият успех е, че вече знаем къде е тигъра в стаята.  Laughing Имаме залепен тигър на вратата и като ги попитам къде е, се обръщат натам и го гледат. Отиваме да го погалим и само им повтарям, че това е тигърче. Сега се опитвам да ги науча къде е Мечо (Пух Мечо е на картина на стената), но те само като чуят "Къде е" и се обръщат към Тигърчето.  Joy
Ръчички протягат като искат да ги взема. И аз протягам моите и ги подканям ако искат да дойдат при мен и се научиха вече, че протегнати ръчички значи "вземи ме". Съответно ме експлоатират яко.
Брилянтин, хич и не помня фирмата производител на моите тепихчета, от Сф Прес ги взех.  Rolling Eyes
Мара Подробната, безглутенови зърна: ориз -> елда -> царевица(просо) -> просо (царевица) -> киноа, амарант. Глутен: овес -> ръж -> ечемик -> пшеница

# 221
Здравейте момичета,

Благодаря за разбирането и подкрепата мн сте мили HugНаистина засега това е окончателното ми решение.

�very�,да наистина още тогава се опасявах затова,но не съм била щастлива може би съм го казала с шеговито чувство,но тогава нямах предства и все си мислех,че ще ми дойде и че нещо хормонално.Но след един тест и преглед на ехограф вече всичко е сериозно и направо ме лепна като мокър парцал.

Чоки мисля ти  беше питала за седмицата-7г.с.Да не би да имаш в предвид тези хапчета които се взимат веднага след секс?Или бъркам newsm78

Хайде стига съм ви занимавала.

Да споделя набързо за Ави.Вече е цеееели 6300,300гр е качила за 1месец.и два сантиметра отгоре-67вече. Heart EyesСложиха ни противохепатитна отново имаше си белег от първата.Фунтанелката е затворена.
За това какво може-като кажа къде е лампичката вдига глава и и се смее и иска да я пипа GrinningДори и на чуждо място да сме пак знае къде е.Казва с ръчичка ела ела,знае къде е пиленцето на една картина в спалнята.На компютъра има нейна снимка и знае-къде е бебето.Иначе не може още да стои стабилно сама седнала.Трябва да е подпряна.Не може да лази макар,че се опитва,не може да прави боц.

Мисля че всяко бебче различно научава нещата които са му интересни.Като гледам колко др неща могат вашите а Ави не може така,че едва ли е за притеснение.Важното е да се учи пък кое първо ще усвои то ще си покаже GrinningДо колкото съм чела и разбира се всичко си има изключения момченцата малко по-бавно усвочват от момиченцата,но разбира се това не е на 100%така.

С яденето вече сме заместили 2-обедно и след обедно.Кога яде кога не иска важното е да с желание.
Мисле да пробвам вече попара.Как ще кажете дали е добре?Още не е яла жълтък и глутен.

Жабче в бързината видях че си писала че вече сте си вкъщи Мн се радвам,че е минало леко и бързо,дано не се налага да повтаряте Praynig HugБлагодаря за споделеното относно аборта.Мн ми е полезно за да знам какво ми предстои.

Забравих да ви кажа важното.Лекарят каза че е добре ако реша за аборт да е до седмица най-леко ще мине,не че после не може.Но сега само щяли с вакуум да направят манипулацията.Мн страно аз съм чувала,че се кюртира newsm78Но пак като се уточним за деня и часа ще го разпитам подробно.

Извините за дългия пост.Лека и спокойна вечер.

# 222
  • not found
Тони знае къде е леля и като му кажа - "Къде е леля , мамо" и той поглежда или към хладилника , където има нейна снимка или към компютъра  Laughing Може да се каже , че понякога прави Чао с ръчички / това е рядко / и прилича повече все едно гони мухи от лицето си  Laughing Седнал стои самостоятелно  bowuu Друго май не прави , не прави боц , защото не го уча , преди го учих да си търка носа в моя и от време на време го прави , като е на кеф , сега се сетих , че и целувки раздава , допира си лигавичката устичка до бузата ми и  я маха  Heart Eyes аз си го смятам за целувка  Flutter

# 223
  • Някъде там...
Жулиета, точно целувка си е.  Laughing И аз моите като ги лигавя постоянно и те ми го връщат - допират се до бузата ми с отворена уста и се смеят. Като същевременно ме хващат я за бузите, я за косата и ме придтрпват за по-удобно. На снимките, които пуснах, Яна прави същото с Йоана. Случва им се чат пат да се целуват една друга.  Heart Eyes

# 224
Значи и аз получавам целувкииииииииии!
Супер! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт