ДеСиТо страхотни снимки на тримата сладури Саши, Анелия и Андрея! Много са сладки и тримата пък двете Анита са като розови пуканки
двете с Аничка да им нацелувате бузките сладки

Е, има и хубави дни когато си изяжда 125мл, не се притеснявай, ще се научи и твоята кукла!
Много трудно заспа и за 1 час се събуди вече 2 пъти, направо настръхват от нощта, която ме чака 

гледам изправя се вече
Пълзи ли? Ние още сме от мързеливковците, но има време, надявам се да пропълзи все пак след някой друг месец. 
Май пак ще се върна на кашичка и след известно време пак ще пробвам зеленчуците. Само ужасно ме е страх да не я запека с тази оризова каша. Слагам по малко круша или с. сливи, но пак си ака веднъж на 2-3 дни.
. Даде ми няколко дни почивка и сега с нови сили и глас през нощта. Вчерапак се буди 100 пъти с рев. но не от глад.
Аз лично вярвам, в силата на положителната енергия и волята за живот. Бъди силна и подкрепяй майка си с положителни мисли и вярвай че нещата ще се оправят 

като и през този един час на всеки 10 минути пропищяваше зверски. Възможно ли е от зъбоникненето да е това или е нещо друго според вас. Много съм притеснена, явно мъничето нещо го боли, но аз не мога да разбера какво. Ей сега го приспах и пок- на 10-15 мин се разревава силно, а уж спинка душицата. Започнах да се замислям дали и постоянно включеният телевизор не го натоварва когато е буден и затова да не може да спи спокойно.

Мони най ми хареса на мостчето на влюбените - нали там е тази снимка http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/4114816499/in/set-72157622671925439/
ще се моля и стискам палци за майчето ти
(за какви календари става въпрос
,аз взех че изпуснах
никой не е останал цял живот на кърма
не се стресирай,защото за 1 седмица може да стане промяната 

аз от майка ми знам че кортикостероидите не са много хубави,но като се налага ...
горките вие
дано скоро се наспите 
и хубаво че всичко е наред с Емко пу пу пу 
честита месечинка 
ще чакам снимков материал

за няколко часа на 2 бебета гласовете се увеличиха с по около 100,а на други две с над 200 (на едното за около 4-5 часа)
чоки ти май беше казала че си се разочаровала от подобен конкурс по подобен начин 
ето и докатателства:

Няма да ви надувам главите с тези ми проблеми . Снимките , който видях на Пипо и Мони са много хубави
пък и да не го боли детето 
Досега ми е отказал само банан днес
Със захранването сме добре , не мога да се оплача , хапва всичко , което му дам
с 2 розови принцески и един син мъж 
по-бързо да израстат зъбите 
Много ти е хубава девойката 

Писна ми от нагласени конкурси или хакерски истории ...
А аз си помислих , че всичко ще е честно и има вариант нашите априлчета да красят страничките на календата на Памперс 
Ние също имаме подобна болест в семейството , не ми се говори много по темата , защото много се разстройвам и пак се депресирам
Аз мисля за разни конкурси , а хората какви проблеми имат ... Да гледат децата си как страдат от химиотерапията и какъв шок преживяват милите ,да видиш как остава без косичка милото , едно невинно дете , ужасно тежко е , на никого не гопожелавам

Уф искам за един ден този кошмар да свърши 

Много се радвам, че масажите са помогнали! Да го нацелуваш Емича, голям сладур ми е! 

, и аз съм от отбора на неспящите от повече от месец, но сили нямам да стана и да пиша
като и през този един час на всеки 10 минути пропищяваше зверски. Възможно ли е от зъбоникненето да е това или е нещо друго според вас.
все едно еписано за нас.
за прекрасната тема
,Belbey,мерсииии

.
,жалко че този явно не е от тях...Както съм писла преди,със Сашко сме печелили такива,и то без дори да съм карала един човек да гласува за нас.А тука трябва здрава агитация
.
,леле как ще се спогаждат в семейния живот със моя син незнам,като и двамата са такъв пожар 
бързо им минават кофти настроенията и безсънието
,тя и Анито тази нощ се буди през 15-20 мин.,но то защото пак започна да кашля
.Тати като се върне къде ще се вреди незнаммм