подсъзнанието може всичко 19

• 82 330
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Оооооооо Мишле,  Hug   bouquet Hug

И аз така ...... докато напиша нещо и хоп няколко поста вече се появили Simple Smile))))))

ама е готино да има рзадвижване в темата, нали?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 23:38 от svetlina_8

# 601
  • София
Alexa JT, аз викам духовна практика и на това - като има негативна реакция към нещо или някой, човек да обърне процеса - прави обратното изречение и започва да го повтаря като мантра ..... докато му се промени отношението трайно.
т.е. духовните практики не са задължително нещо трудно и сложно, освен ако ...... човек не иска да е трудно и сложно Simple Smile)))))))))

Пример ...... чакай да го измисля. Дай ти пример, ще го обърнем наопаки Simple Smile

# 602
Оооооооо Мишле,  Hug   bouquet  Hug

И аз така ...... докато напиша нещо и хоп няколко поста вече се появили Simple Smile))))))

ама е готино да има рзадвижване в темата, нали?

Даже е наложително  Peace
Както знаем от физиката, така се освобождава критична маса и по-лесно стават промените, а промените винаги са за добро  Hug

Лени, браво на теб, че си пуснала откъси от Флоранс Сковъл Шин! В малките книжки на тази НЕВЕРОЯТНА жена съм открила отговорите на толкова много въпроси!

Alexa JT , с този подпис мястото ти е наистина сред нас   bouquet

# 603

Момичета не знаем кой колко е нов и колко е стар! Да не се налага да ровим из предишни реинкарнации, че току виж някой "новак" се окаже най-старата душа сред нас  Joy

Аха!  Laughing  Така че, да се уважаваме всички, а каквото се случва, тук в темата не е по-различно от каквото се случва в живота, просто го приемаме  всичко, такова каквото е Peace А за очакванията си права. Когато очакваме едно, а получаваме друго, се разочароваме. Няма как всичко и винаги да е само светло и позитивно. В живота също  е така. Както има черно, така има и бяло. Както има светлина, така има и мрак. И от двете има полза Laughing
Затова -Никакви определени  очаквания е най-добре! Така всеки ще намери нещо полезно  и ще си вземе каквото му е полезно от темата.
Alexa JT, много си права Peace

Цитат
И ако ще още 200 техники да практикува, не се ли промени по същество самата реакция към света, хората и обстоятелствата, накрая пак ще се окаже в ситуация, от която иска да избяга
Peace
Цитат
И накрая, чисто практически, може да се сложи в скоби до името темата "Подсъзнанието може всичко", че всичко е на първа страница. Така всички ще се ориентират още от заглавието.

Подкрепям, че  ще е улеснение за тези, които виждат темата за първи път!  Peace

svetlina_8 Давай за игрите на егото  Peace

В темата стана забавно и весело!  Laughing

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 23:54 от black-russian

# 604
  • Universe
Бих искала да се включа и аз...

Преди няколко дни направих коментар за Гал Сасон и публикувах едно негово утвърждение, но видях, че през юли lenny_pld
  bouquet го е публикувала и за да няма повторения, засега само ще ви чета...

Ягодов сладкиш, забравила съм тоя факт hahaha hahaha hahaha
Пиши, че и ние ако почнем само да четем newsm78 newsm78 newsm78

Дай ти пример, ще го обърнем наопаки Simple Smile

ДЕЛИМ СЕ НА НОВИ И СТАРИ Peace

mijjjka, мъдра, както винаги  Heart Eyes

Цитат
И накрая, чисто практически, може да се сложи в скоби до името темата "Подсъзнанието може всичко", че всичко е на първа страница. Така всички ще се ориентират още от заглавието.

Подкрепям, че  ще е улеснение за тези, които виждат темата за първи път!  Peace

ИЗПЪЛНЕНО  Peace

# 605
svetlina_8 ,благодаря за тимуса. Това е нещо изключително важно, така го усещам напоследък Peace

много е свежо раздвижването в темата  bouquet

# 606
  • София

lenny_pld, това ли искаш да обърнем?

"ДЕЛИМ СЕ НА НОВИ И СТАРИ"

Би звучало като "Не се делим на стари и нови" ........ шегувам се Simple Smile)))))))) Това е някакво външно недоразумение във форума, което по-скоро произтича от факта, че не си говорим очи в очи, не виждаме мимиката, очите, не чуваме интонацията, не усещаме човека по начин, по който бихме го усетили на живо. Това ще отмине. И не е лична драма на никой от нас .......... надявам се.

Дайте нещо по-хард. Нещо от сорта "Мразя шефа си. Той е ....."

# 607
  • София
отива да спя

сега е момента да се формулират ясни, кратки, гневни изречения,  Joy които утре да трансформираме

ако искате, разбира се

# 608
  • Universe

lenny_pld, това ли искаш да обърнем?

"ДЕЛИМ СЕ НА НОВИ И СТАРИ"

Би звучало като "Не се делим на стари и нови" ........ шегувам се Simple Smile))))))))

С ПОДСЪЗНАТЕЛНИ АВАТАРИ ОБЕДИНЕНИ СМЕ НОВИ И СТАРИ Peace

или ПОДСЪЗНАТЕЛНИ АВАТАРИ ОБЕДИНЯВАТ НОВИ И СТАРИ

Липсва отрицанието /частица "не"/, в сегашно време е, докарва го на рима/мантра/ и има връзка с темата  Peace И още нещо -"Съединението прави силата"  Grinning
Това генерирах преди сън  Hug Hug

# 609
  • тук и сега
П.П. С нетърпение чакам новолуние, то ще ми е първо откакто ви открих.
Невероятни сте.
Колко желания да си напиша? 10 или 25. Извинете ме!

И мен ме вълнува този въпрос. Знаех, че трябва да са 10, но след това в някоя по-предна тема се спомена 25... Моля, някой ''стар'' Laughing да каже.

# 610
  • Universe
П.П. С нетърпение чакам новолуние, то ще ми е първо откакто ви открих.
Невероятни сте.
Колко желания да си напиша? 10 или 25. Извинете ме!

И мен ме вълнува този въпрос. Знаех, че трябва да са 10, но след това в някоя по-предна тема се спомена 25... Моля, някой ''стар'' Laughing да каже.
smile3523 КАК ДА ПИШЕМ ЖЕЛАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА НОВОЛУНИЕ И ПО ВРЕМЕТО НА НАЙ-МОЩНИЯ ПЕРИОД по Жан Спилър /”Астрология на новата луна”/

smile3523РУСКА ТЕХНИКА НА  25-те ЖЕЛАНИЯ  - СЪЩО СЕ ПИШАТ НА НОВОЛУНИЕ.

Довери се на ИНТУИЦИЯТА СИ - можеш да напишеш 10, но може да избереш  25-те. И едните, и другите се пишат на Новолуние - техниките са различни - едната е по Жан Спилър,а  другата е руска   Peace Успех Hug

Ричард Бах - "Бягство"
- От това следва, че сме свободни да правим всичко, което си поискаме, освен две неща: Ние не можем да сътворим реалността, нито да я унищожим.
- А какво можем да правим?
- Едно Великолепно Нищо, във всичките му безценни форми. ...
- Значи дори когато правиш всичко онова, което другите очакват от тебе: живееш като почтен гражданин, добър съпруг и баща, гласуваш, вършиш благотворителност, ти не се различаваш много от животните. Живееш, както се очаква и умираш с мисълта: „И какво от това?"
- Няма надежда ли? Разбира се, че няма надежда, Капитане! Няма никаква надежда, че нещата такива, каквито са били вчера, ще бъдат и утре. Няма никаква надежда, че нещо, освен реалността, може да остане вечно. А реалността не е време, нито място. Ние наричаме това място тук Земя, но неговото истинско название е Промяна. Хората, които имат нужда от надежда, или не бива да избират земята, или не бива да приемат игрите, които играем тук, прекалено сериозно.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 02:35 от lenny_pld

# 611
humanis, не се извинявай, много съществен въпрос
ще потърся
с две думи - всяка чакра е свързана с жлеза, само сърдечната чакра кой знае защо в повечето практики се свързва със сърцето, а тя е свързана с тимуса, тимуса е жлеза в средата на тялото на нивото на сърцето, тимусът е закърнял, но е добре да го поразработим, именно той се справя с емоциите, а не горкото сърце, което товарим с това, сърцетое просто помпа за кръвта и нищо повече

И мен ми се иска да прочета нещо повече за тимуса. А за сърцето незнам дали съм напълно съгласна понеже съм чела за доста документирани случаи при което при присаждане на сърце се променят вкусовете и предпочитанията на донора. Интересно ми е какво мислят и други?

Много интересна тема се е заформила за егото.   bouquet

# 612
  • Tам през Атлантическия океан
Небесният Плод

Живяла някога жена, която чула за съществуването на Небесният Плод. Пожелала да го притежава.

Попитала един дервиш, когото ще наречем Сабар:

- Как да намеря този плод, за да постигна моментално познание за вечната истина?

- Бих те посъветвал да станеш моя ученичка, казал дервишът. Но ако решиш да не последваш съвета ми, ще трябва да пътуваш дълго и неуморно по света, за да търсиш този плод.

Тя напуснала дервиша и потърсила друг учител, Ариф Мъдрият, после намерила Хаким Магът, после Мазуп Лудия, Алим Учения и много много други…

Така изминали тридесет години в търсене. Най-накрая тя пристигнала в една градина. В нея растяло Небесното Дърво и на неговите клони бил Небесният Плод.

Точно зад дървото стоял Сабар, първият дервиш:

- Защо не ми каза на първата ни среща, че ти си Пазителят на Небесния Плод? - го попитала тя

- Защото нямаше да ми повярваш. – отговорил Пазителят. Освен това трябва да знеш, че Небесното Дърво произвежда плод само един път на тридесет години и тридесет дена.

Wink

Има много полезна закована тема тук в този подфорум  Библиотека на информационните източници за алтернатични методи за лечение  Hug там намерих и това Radio Mastery  Peace има страхотна музика  Heart Eyes

Hug

# 613
Добро утро  Simple Smile.
Аз като Тодор Колев мога да свиря ,но ми е трудно да започна  Laughing...
В момента чета за вселенските закони и кой знае защо се сещам за една моя приятелка, която в безкрайно труден за мен момент не ме утешаваше, а със строг и отрезвителен глас ми каза:
-Не ти разрешавам да плачеш за живата си майка! Мисли позитивно, не се отдавай на мъката, за да имаш сили да бъдеш до нея и да си полезна!
 Бях силна ,бях до нея неотлъчно, вярвах, че лошото ще отмине , молих се, но явно не съм го правила по правилния начин...
Продължавам да ви чета с интерес и надежда .

# 614
  • Tам през Атлантическия океан

Бях силна ,бях до нея неотлъчно, вярвах, че лошото ще отмине , молих се, но явно не съм го правила по правилния начин...
Напротив направила си най-доброто  Hug била си до нея  Peace Всичко си правила както трябва  щом е било от сърце  и душа  Grinning

Хубав ден  Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт